Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

• Začetnik teme Začetnik teme Pablo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Za nekoliko dana idem da uzmem novi telefon pa dvoumim se izmedju iphone 6 i galaxy note 4, dugo sam koristio ios pa me intresuje da li radi note 4 fluidno kao ios i kako radi pretrpan aplikacijama, fotografijama...

Uzmi LG G pro 2,da ostanemo dosledni pitanju postavljenom u temi za Note 4 ahaha

Poslednja izmena:
Za nekoliko dana idem da uzmem novi telefon pa dvoumim se izmedju iphone 6 i galaxy note 4, dugo sam koristio ios pa me intresuje da li radi note 4 fluidno kao ios i kako radi pretrpan aplikacijama, fotografijama...

Ios bolje radi, fluidiniji je i tu nema govora, ali je note 4 po meni kompletniji uređaj. Sa njim bih pre poredio 6+.

Ne kontam im marketinsku strategiju...
Kad vec ima od pocetka, zasto to lepo nisu reklamirali, nego krili ko da ih je sramota.

Ne, uopste.
Nije bas normalno ni logicno da se najavi nesto sto se mesecima prodaje i isporucuje kupcima.

Samsung je potpisao ugovor za Alphu i Note 4 medjutim sigurno nisu mogli da navedu u specifikacijama dok se GG4 ne ozvanici, dakle bilo bi glupo da Samsung najavi GG4 a da se nista ne zna o njemu.
To je moje neko logicno objasnjenje ja drugo nemam.

Sto bi krio,svasta,nego je hteo sve nas vlasnike da prijatno iznenadi,vazno je da ima Gorilu 4 sto je samo veliki plus modelu Note 4.

Samo prva gorila je jedina prava zastita. Sve ovo je smece nevidjeno. Nije ni cudo sto se ne hvale. Sto bi apple presao na safir ako je gorila tako dobra. Imam prvi ipod touch sa prvom generacijom gorile i dan danas je kao iz fabrike. A ledja su mu sva odrljana. Evo i na note 4 imam one micro linije vidljive na suncu a pazio sam ga samo tako.

^ gorila 1 i dalje majka. S1 posle 3god isti kao prvog dana. A nije pazen i mazen

E ja ne znam sto vi radite sa tim telefonima... evo moj stari s3, bez futrole nigdje nema ni jedan ris na staklu (star preko 2 god)... s1 takodje, solidno je ocuvan... u svakom slucaju nema toga stakla koji nece puci na ovolikom ekranu (N4) ako padne sa malo vece visine... realno je tako 😉

Uf kada se setim mog t989 S2,dusa me zaboli sto ga prodah,a sta mu je sve radjeno

Drugaru je pukao ekran na note 2, a telefon mu je ispao iz dzepa na parket dok je sedeo. Znaci, mala visina... Sreca je veliki faktor 😀

Ahahahah spor ovaj Note 4, nesto se vuce i laguje... :d
Ubica.

Edit: Jos da mi sad neko kaze kako iOS bolje, brze i fluidnije radi...

Poslednja izmena:
pa i vuče se. jel vidiš da sve učitava ponovo u drugom krugu. to ti je realna upotreba, aplikacije samo jednom startuješ prvi put. osim kod samsunga, tamo je svaki put kao prvi 😀

Vidis li ti rezultate? Vidis li da Nexusu treba 2 sekunde manje za te iste radnje? iPhone-u skoro 5?

Aha... nije test odradjen kako treba, ti bi to drugacije. :d

Poslednja izmena:
Jel ti umeš da čitaš ili samo gledaš slike? Ako umeš, pročitaj opet šta sam napisao.

Nema potrebe za takvim komentarom.
Ja koliko vidim i Nexus 6 ucitava 2-3 aplikacije, iPhone 6 skoro isto kao i Note 4. I pored tih ucitavanja Note 4 generalno ne deluje sporije od Nexus-a.

šta se sad vređaš ko strina kad ti redovno pišeš postove na ličnoj osnovi. ja samo uređaje komentarišem.

što se testa tiče. prvo da, test je loš. loš je zato što je na nexusu uključena enkripcija koja ubija performanse u radu sa storage-om. znači softverski nisu isti uslovi i otud razlika u prvom krugu. kada je na nexusu isključiš ili na noteu uključiš performanse su tu negde i tu se gubi onih 13 sec prednosti u prvom krugu. drugi krug je katastrofalan za samsung jer sve učitava ponovo i tu je sporiji 15 sekundi od nexusa. ponovo ti kažem, taj drugi krug je merilo real life upotrebe jer ćeš u stvarnosti stalno pozivati aplikacije koje si već palio. da je bio treći krug razlika bi bila 17 sekundi. da je bio četvrti krug razlika bi bila pola minuta itd. i to je ono o čemu ljudi pričaju da kad instaliraš dosta aplikacija i da kad KORISTIŠ dosta aplikacija samsung radi kilavo. nemoj samo da gutaš brojke koje ti se serviraju nego uključi malo i analitiku i kritičko razmišljanje.

Mene samo zanima da je Nexus 6 bolje prosao, a Note 4 vise zaosta da li bi ti test bio los??

čekaj, hoćeš da kažeš da sam ceo ovaj post ispisao za džabe i da ga uopšte nisi pročitao i/ili da ga i dalje nisi razumeo?

ali ok evo da nacrtam: test je loš dokle god nisu isti uslovi za sve telefone u njemu, rezultati su nebitni. to je svakako samo deo onoga o čemu sam pisao.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno