@Danilo Pantelić, čestitam na novoj mašini. Možeš li par slika da postaviš sa kamere? Može i tvoje mišljenje u odnosu na g2 sa fix. Možeš li da uporediš zvuk na mp3, sa istim sluškama koje si koristio na g2 (ako si koristio dodatne)? Baš me zanima, N910C je Exynos verzija.
Pozdrav !
Sad ja kao treba da kažem hvala - malo glupo
😀
Što se tiče kamere, ne mogu da stavljam trenutno slike jer ih i nema interesantnih ....
Jedino sam slikao ljude do sada, a i vreme je depresivno ovih dana, tako da nisam nešto fotkao
🙂
Biće slika u narednom periodu - to je sigurno !
Ovako, što se tiče kamere - odlična, ali nije to sad neko oduševljenje - kako sam ja mislio.
Razlika je što kod N4-e sve radi out-of-box, dok za G2-u treba da se flešuje G3 softver i onda bude sve super i noću ...
Dakle, veruj mi da G3 ili kombinacija G2 hardver + G3 softver uopšte nije mnogo loša , gledajući slike sada sa ovom N4 kamerom.
Što se tiče zvuka on je primetno bolji na N4 zbog ovog Wolfson čipa koji dolazi sa Exynos verzijom.
Zvuk u slušalicama bolji takođe.
Izrada telefona - odlična !
Ovaj alu ram daje super osećaj u ruci, a pozadi na ovoj koži/plastici ne ostaju nikakvi otisci, što nije bio slučaj sa leđima kod G2-e .
Inače juče sam rutovao telefon jer sam hteo da on služi meni, a ne ja njemu 🙂
Prošao rut bez problema, sve ok, ali stvarno u download modu knox otišao sa 0 na 1 ....
Što se mene tiče to je vrhunski bezobrazluk od Samsunga, pogotovo ako se pogleda cena ovog telefona (inače ja ga nisam toliko platio
😀)
Natrpaju ti telefon nekim glupostim i tako eleminišu 3GB rama, i još kao bonus izgubiš garanciju ako hoćeš da to skloniš sa telefona .
Naravno posle ruta kao gratis samsung feature i ova poruka :
Baš podsećaju na Epl sa ovim glupostima i ograničavanjem ljudi ...
Dal je neko od vas mozda primetio da senzori na telefonu pobrljave nakon intenzivnijeg koriscenja bez restarta nakon tipa dve nedelje? Posto se meni nakon 2-3 nedelje intezivnog koriscenja istripuje IR pa ne mogu da kontrolisem TV, a jednom cak je i ziroskop otkazao poslusnost nakon 4nedelje bez restarta.
Nisam koristio telefon 2 nedelje pa ne mogu da kažem , ali ovaj senzor za otisak prsta planiram da isključim .
Malo malo pa neće da otključa telefon .
IR radi, mada ne mogu na jedno dugme da isključim SBB STB i TV kao kod G2-e .
Heart rate sensor radi, e sad koliko je to tačno i upotrebljivo ...