Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

• Začetnik teme Začetnik teme Pablo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ko radi sa biznis korisnicima (naši operateri), desi se da propadne firma i onda kreće rasprodaja...

Ima sve, račun, garancija - ok je sve i telefon je nov...
Za 500 je meni nudio jer me zna 🙂

Nije mi jasno jer oba sa oglasa nemaju fiskalne,a jedan je sa Mtsa a drugi sa Telenora,daju garancije ali nema fiskalnog,nesto mi je tu cudno mada ljudi imaju puno pozitivnih ali mislim da kupiti skup telefon tako bez fiskalnog nije bas dobra odluka.
E da je blize taj tvoj prijatelj ja bih mu dao 500 eura za nov odmah,toliko imam sada 🙂 Ya koliko ga prodaje ovako,mislim tebe zna pa je 500?

Fb, wa i instagram i onako vecina koristi, trebalo bi da mozes da ih disejblujes.

@Hector - na G3 nisam imao taj bloat iako je bio uzet preko telenora
@telep - naravno da sam to vec uradio ☺

Kakav je ovo klip.. Ispada da opo sa 3gb rama i lakšim sistemom nema multitasking. YouTube...

Gde si video da bilo gde zaostaje OPO ? Negde je brži OPO, negde N4 u zavisnosti od aplikacije.

Kakav je ovo klip.. Ispada da opo sa 3gb rama i lakšim sistemom nema multitasking. YouTube...

+1 OPO nema šanse ovako da radi, posle 5 aplikacija i to nekih bezveznih da kreće reloadovanje. čist android na 2 gb rama može da drži i 10+ aplikacija u memoriji za instant prebacivanje.

inače glupi su ovi testovi što mere milisekunde razlike u startovanju pojedinačnih aplikacija, ovako nešto ima mnogo više smisla:

Ono što mene iznenađuje je bela boja, na One izgleda bledo, zar je toliko bolja bela na amoledu nove generacije? Displej note 4 izgleda fantastično.
Što se tiče testa sa One, note 4 ima veću rezoluciju, obzirom na TW... kada se to uzme u obzir note 4 radi sjajno protiv golog androida.

Poslednja izmena:
Misliš tamno a ne bledo. Ako je verovati gsmareni One ima svetliji ekran, verovatno nije na 100%.

Ono što mene iznenađuje je bela boja, na One izgleda bledo, zar je toliko bolja bela na amoledu nove generacije? Displej note 4 izgleda fantastično.
Što se tiče testa sa One, note 4 ima veću rezoluciju, obzirom na TW... kada se to uzme u obzir note 4 radi sjajno protiv golog androida.

Kamera nikako ne moze da prikaze realnu situaciju kad je to u pitanju, ali ekran svakako jeste odlican u svakom smislu.

Videh u oglasima crn,nov sa 7 dana garancije 570 eura. par primeraka ima s aoglasa ali svi imaju garanciju bez fiskalnog,strasno.Ako od sutra bude neka novogodisnja akcija u Telenoru mozda uzmem kod njih ali telefon ako ce da crkne crci ce odmah,pa je mozda i bolja opcija za manje para od proverenog prodavca s apuno poyzitivnih ocena uzeti sa 7 dana pismene garancije.

Vidi 600e je prilicno velika lova da bi uzeo nesto i strepeo da li ce da rikne za 6/18 meseci ili ne...ako vec postoji mogucnost da dobijes i validnu garanciju za koju desetinu evara vise ili par dana cekanja duze, ne vidim razlog zasto vec ne uraditi tako?! I apsolutno ne mora da znaci da tel ako nije crkao za 7 dana nece i za 15 😉

Ali Proday... To nije "nešto", to je Note 4 🙂

Da, lepo kaže Vojkan, nije to nexus pa da ima mrtve piksele, vibracija da tandrče...

Do sada note serija se najbolja pokazala dok galaxy s su imali promasene serije s4 i tako dalje 🙂, note 3 i note 4 su ko tenka ne crkavaju tako lesno

Hahaha, pricate o samsungu koji je imao par serija telefona koji su sami sebe brikovali, pricate o samsungu gde na s5 crkava kamera, pricate o samsungu gde je na s3 pucao ram sam od sebe, a da sigurno to nije taj samsung....
Mrtav piksel se moze desiti na svakom ekranu, a pentile, smearing, burn in, i black cliping su zastitni znak samsunga.

Poslednja izmena:
Je l' imaju neki definitivni testovi u vezi baterije, Snap vs Exynos? Rado bih presao sa L1520 na Note 4, ali me malo brine sto kod nas moze samo exynos da se nadje. :trust:

Hahaha, pricate o samsungu koji je imao par serija telefona koji su sami sebe brikovali, pricate o samsungu gde na s5 crkava kamera, pricate o samsungu gde je na s3 pucao ram sam od sebe, a da sigurno to nije taj samsung....
Mrtav piksel se moze desiti na svakom ekranu, a pentile, smearing, burn in, i black cliping su zastitni znak samsunga.

Dobro,nije Samsungu svaki model savrsen ali kome jeste,mozda iphoneu,Lg-ju,kome vec?
Moze da se smeje Noteu 4 svako ali smeju mu se oni koji ga ne mogu imati,a ja znam da je Note 4 sada najbolji telefon i ne moze mu drugi modeli prici,a tek iphone 6,jer je Note 4 u svemu bolji,ali sta vredi kada pojedinci pljuju Samsung a imali su jedan ili dva modela Samsunga u zivotu.

Ja nisam ni rekao da je bilo koji proizvodjac savrsen, odredjeni se ponasaju kao da je samsung savrsen. Naravno da svi zavidimo ljudima koji imaju note4, oni su u rangu Bila dobrotvora Gejtsa po bogatstvu.

Samo da znas to su isto apple fanovi govorili samsung fanovima pre tri godine, samo bome ucenik je postao gori od ucitelja, i to mnogo gori.

Poslednja izmena:
Ovde je glavno pitanje koliko kolega zujka ima godina? 🙂 ja bih rekao ne preko 17..

Ovde je glavno pitanje koliko kolega zujka ima godina? 🙂 ja bih rekao ne preko 17..

Generalno vrlo podcenjivački se obraća ljudima, u fazonu samo sirotinji se neće svideti note 4, što je daleko od istine. Usput ni nema pojma ko se nalazi iza avatara možda neki golja a možda neko kome je note 4 pocket money.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno