Cake je bila u ceni, pa sam se začudio kada mi je rekao da je ovo najjača verzija 😀
Splaslo oduševljenje kada sam skontao i video ovo ...
![]()
Šta sad ni kamera nije ista? 🙂
Jel ima još nešto karakteristično gde treba obratiti pažnju?
Nije bas isto vise ima romova za snapdragon dobre koji se baziraju na stok isto ima vise portirani romova kad izadje note 5 i tako daljeIsta je podrška što se stock based romova tiče, jedino može da bude razlika u aosp romovima a to ionako niko ne koristi na note.
Stiglo im je još 50 komada, proveriSvrno do telenora danas i kazu dobili su crne ali ne dovoljno pa zovu ljude s liste cekanja tako da opet izvisih, na kraju cu da odustanem od N4...🙁
Stiglo im je još 50 komada, proveri
NAzvali me odustao neki lik ja upao😀 sad cackam ovo cudo😀
Nisam ni rekao da su losi, ne lozi se, nego da ima ljudi koji preteruju sa tim i da N4 gubi smisao sa nekim tamo levim romovima 😉 Za te stvari je bolje ustedeti 200e i kupiti OPO.
Ih bre, ozbiljan sam...Jel to trolujes (kontra zbog G3 teme i trolovanja samsung ekipe) ili si ozbiljan? 🙂
Note 4 je vrh i sa snap i sa exynos, i sa isocell i sa sony senzorom, bar sto se tice kamera nema skoro nikakvih razlika (i ako ih ima minimalne su) a exynos vs snapdragon je skroz subjektivno sta ces da odaberes - meni je bolji exynos jer mi ne treba maksimum iz xda podrske (koje je bolja za zmaja) a gotivno mi je sto ima wolfson.
Kada bih kupovao N4 to bi bila samo Exynos verzija jer je to odlican cipset, snapdragon se nalazi u svakom telefonu danas a Exyn. je na neki nacin unikatan + dobijas kvalitetniji zvuk (bolji od odlicnog iz snap verzije).
Ali ako ti to nista ne znaci a navikao si da zbog G2 kopas po xda romovima onda je mozda bolje da kupis zmaj verziju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari