Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

• Začetnik teme Začetnik teme Pablo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
У dailer се ово укуца *#34971539# и онда се дође до скривеног менија где се налазе подаци о сензору камере.

Šta sad ni kamera nije ista? 🙂
Jel ima još nešto karakteristično gde treba obratiti pažnju?

Poslednja izmena:
Cake je bila u ceni, pa sam se začudio kada mi je rekao da je ovo najjača verzija 😀

Splaslo oduševljenje kada sam skontao i video ovo ...

cipsetcpugpu.png

exynos ionako je bolji a imaju ga koliko znma svi operateri kod nas,to se uzima odmah,bolje od ovoga nema.

Šta sad ni kamera nije ista? 🙂
Jel ima još nešto karakteristično gde treba obratiti pažnju?

Jel to trolujes (kontra zbog G3 teme i trolovanja samsung ekipe) ili si ozbiljan? 🙂

Note 4 je vrh i sa snap i sa exynos, i sa isocell i sa sony senzorom, bar sto se tice kamera nema skoro nikakvih razlika (i ako ih ima minimalne su) a exynos vs snapdragon je skroz subjektivno sta ces da odaberes - meni je bolji exynos jer mi ne treba maksimum iz xda podrske (koje je bolja za zmaja) a gotivno mi je sto ima wolfson.

Kada bih kupovao N4 to bi bila samo Exynos verzija jer je to odlican cipset, snapdragon se nalazi u svakom telefonu danas a Exyn. je na neki nacin unikatan + dobijas kvalitetniji zvuk (bolji od odlicnog iz snap verzije).

Ali ako ti to nista ne znaci a navikao si da zbog G2 kopas po xda romovima onda je mozda bolje da kupis zmaj verziju.

Poslednja izmena:
Ista je podrška što se stock based romova tiče, jedino može da bude razlika u aosp romovima a to ionako niko ne koristi na note.

Ista je podrška što se stock based romova tiče, jedino može da bude razlika u aosp romovima a to ionako niko ne koristi na note.
Nije bas isto vise ima romova za snapdragon dobre koji se baziraju na stok isto ima vise portirani romova kad izadje note 5 i tako dalje

^ na to sam i mislio ali koliko sam primetio ljudi iz G2 najvise koriste xda romove i alternativna resenja pa ono.. mozda nece moci bez flesovanja vijetnamskih romova 🙂

Opet ti o vijetnamu i romovima 🙂 to što si ti i dalje na ics-u i što ne znaš da fleshujes ništa sa xda ne mora da znači da su tamo svi romovi loši.. Da nema xda foruma Android ne bi bio to što jeste

Nisam ni rekao da su losi, ne lozi se, nego da ima ljudi koji preteruju sa tim i da N4 gubi smisao sa nekim tamo levim romovima 😉 Za te stvari je bolje ustedeti 200e i kupiti OPO.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Nista to ne valja evo ti moj note 3 i 100 evra ,da te resim bede 😉

Nisam ni rekao da su losi, ne lozi se, nego da ima ljudi koji preteruju sa tim i da N4 gubi smisao sa nekim tamo levim romovima 😉 Za te stvari je bolje ustedeti 200e i kupiti OPO.

Objasnio covek... 🙂 Ali nije isto kada se vidi da imas kineza ili pak kad izvadis Samsung... :d

Nas i kineza milijardu ipo... 😉

Pa nisu oppo i note ista klasa ,totalno razliciti telefoni
Doduse note i nema konkurenciju sto je poprilicno lose za nas

@kvaka

Nije ni u tome prica da su ista klasa i da se mogu porediti... Cak ni Huawei Ascend Mate 7 koji je isto odlican fablet i manje kosta... Ne mogu se porediti ali mogu zavrsiti posao (ako nema bas te potrebe za olovcicom)...

Rekao je hsv... Ako vec uzimas top of the line fon da bi ga odmah "frizirao" custom romovima zasto ne uzeti OPO koji ima odlican bang for the buck+ nudi najbolji custom rom out of the box+podrsku+vise nego pristojan HW (koji nije najaktuelniji ali je odmah stepenicu ispod)... A pritom mozes 2 OPO-a po ceni jedno N4 da pazaris.. -> i onda se nadovezes na ono sto sam ja rekao da nije isto kada vadis....

Poslednja izmena:
Aha,izvinjavam se ne procitah celu pricu
Previse tema u opticaju 🙂
Trenutno mi Nexus 6 u centru paznje ,kakav promasaj ,za neverovati

Poslednja izmena:
Jel to trolujes (kontra zbog G3 teme i trolovanja samsung ekipe) ili si ozbiljan? 🙂

Note 4 je vrh i sa snap i sa exynos, i sa isocell i sa sony senzorom, bar sto se tice kamera nema skoro nikakvih razlika (i ako ih ima minimalne su) a exynos vs snapdragon je skroz subjektivno sta ces da odaberes - meni je bolji exynos jer mi ne treba maksimum iz xda podrske (koje je bolja za zmaja) a gotivno mi je sto ima wolfson.

Kada bih kupovao N4 to bi bila samo Exynos verzija jer je to odlican cipset, snapdragon se nalazi u svakom telefonu danas a Exyn. je na neki nacin unikatan + dobijas kvalitetniji zvuk (bolji od odlicnog iz snap verzije).

Ali ako ti to nista ne znaci a navikao si da zbog G2 kopas po xda romovima onda je mozda bolje da kupis zmaj verziju.
Ih bre, ozbiljan sam...
Naletelo ovo neplanirano, a realno jedini telefon od Samsunga koji mi se sviđa 🙂
Još sam pre imao Sony Ericsson P800 sa olovčicom pa me i to vuče...

Idem posle da se vidim sa čovekom, pa ako se dogovorimo oko plaćanja, uzimam 🙂

Odgovorio ti je ozbiljno. Uzimaj. Lako ćeš ga prodati ako ti se ne svidi.

I grejs period od 12 meseci :d

Kakve crne rate, čoveku sigurno treba kinta odmah čim daje po ovoj ceni 🙂

Predložiću mu da mu dam pola sada, a ostatak kad prodam G2-u pa ako hoće hoće...

Nije mi sad toliko bitno da je moranje kupiti, više me cena privlači 🙂

Poslednja izmena:

znači to je taj prefantastični note 4 sa nikad optimizovanijim touchwizom koji uopšte ne laguje i radi kao nexus

U svakom slucaju je kompletniji i bolji uredjaj od Nexusa 6... 3 puta.

Nazad
Vrh Dno