Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

• Začetnik teme Začetnik teme Pablo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ko god da ima Note 4 i ocekuje da procita neku novost u temi, nesto zanimljivo i korisno... debelo se *****ao.
Ja mislim da se mnogima ova tema zgadila.

Da li sam ja golja ili ne sta to vas ovde pojedine zanima,da zamolim moderatore da pojedince ovde ili banuju ili da im kazu da ne vredjaju druge jer ja za nikoga ovde nisam golja.
A da li imam 50 ili 12 godina da li je to nekoga briga?
Ja kazem da nema telefona koji je savrsen ali da pojedinci pljuju NOte 4 i da kazu kako ne valja nije normlano i takvi nemaju pojma o mobilnim telefonima.
Ko hoce neka ga kupi,ko nece nemoj da ga pljuje a video ga je samo na slikama,ako je i to.

Pritisni report na svoj post i moderatori će doći. Nemaju oni mind control da znaju gde da dodju.

Da li sam ja golja ili ne sta to vas ovde pojedine zanima,da zamolim moderatore da pojedince ovde ili banuju ili da im kazu da ne vredjaju druge jer ja za nikoga ovde nisam golja.
Ja kazem da nema telefona koji je savrsen ali da pojedinci pljuju NOte 4 i da kazu kako ne valja nije normlano i takvi nemaju pojma o mobilnim telefonima.
Ko hoce neka ga kupi,ko nece nemoj da ga pljuje a video ga je samo na slikama,ako je i to.
Ti prvi pljuješ ljude kako/koji nemaju para i to već sigurno 15 dana.. Pored toga zatrpao si dosta tema pričama kako tražiš da kupiš n4. Postovi su ti čudni u najmanju ruku.. Iskreno ja ne znam kako ti još nisi banovan, ali modovi znaju najbolje..

Poslednja izmena:
Kako da ne,citaj malo bolje moje postove.Ja ne vredjam nikoga.Da 15 dana pisem kako zelim da kupim Note 4 i cekam dobru ponudu,ne zurim nigde bas toliko.
I kazem da Note 4 pljuju oni koji ga nisu videli u zivotu.

Sto onda optuzujes druge da ne mogu da priuste N4 i da je to jedini razlog da im se ne svidja?

Jel ti nisi ovo napisao : Moze da se smeje Noteu 4 svako ali smeju mu se oni koji ga ne mogu imati.

Jos jednom da ponovim,da napisao sam i to je za one koji konstantno ovde pljuju Note 4 na osnovu nekih poredjenja,testova na Youtube-u,a da ga u zivotu uzivo nisu videli.Jer koristio sam Note 4 od ortaka,i telefon kao sto je Note 4 ne moze da ne valja,od kvaliteta ekrana,fenomenalne kamere,brzine,dizajna...
Hajde da napise neko ko ima NOte 4 bar 15 dana da nesto ne valja ali ne,negativno pisu samo oni koji su na Youtube-u videli njegove mane i po tome im telefon nista ne valja.
Budite objektivni.

Aj da ja malo uletim sa novim komentarima vezanim za doticni telefon koji vec imam neko vreme. Ekran i dalje pleni svojim prikazom i kvalitetom. Od burn in ni traga. Drzim 90% vremena ispod 50%. Tako da... Ova gorila me iznenadila iako sam bio sumljicav. Jos uvek ni najmanji trag. Pupu... Od negativnih stavki ide na sistem koji polako pokazuje svoje pravo lice. Hoce po nekad da stucne . Multitask me razocarao skroz. Da se probudi na levo dugme i ucita aplikacije treba mu skoro 2s. Uzas. A i sto se tice ove lajsne moram priznati da sve vise verujem u pricu o plastici sa tragovima aluminijuma...Ostalo je manje vise ok

Na nijednoj, zato sto lajsna jeste od aluminiuma. Koji je sigurno na plastici u sklopu ostalih delova telefona i premazan po sredini nekakvom bojom.

Je l' imaju neki definitivni testovi u vezi baterije, Snap vs Exynos? Rado bih presao sa L1520 na Note 4, ali me malo brine sto kod nas moze samo exynos da se nadje. :trust:

Ja bih se samoquoteovao ako nije problem, posto se potopio post. 🙂
Bio bih zahvalan ako bi neka iskusna glava mogla da mi kaze nesto vise o ovom ,,problemu". Hvala. 🙂

Ni jedan note 3/4 nema problem sa baterijom. Jedini slučaj za koji ja znam je, primerak pravljen za korejsko tržište, proban na nekoj od američkih mreža. Znači, radilo se o protivprirodnom bludu - totalnoj nekompatibilnosti uređaja i mreže. 😉

Poslednja izmena od urednika:
Sinoc sam stavio Nova launcher Prime, i mogu vam reci telefon je mnogo zivlji nego sa TW. Pritom mozete da napravite grid od XxY ikonica sto kod TWa nije moguce (sto je cudno obzirom da je na N1 grid bio 5x5 a na N4 sa vecim ekranom je 4x4 pritom osnovna app linija je i 5x1).
Ono sto me je odusevilo u odnosu na G3 je trajanje baterije bez problema se izvlaci 4-5h sot sa istim podesavanjima.

Poslednja izmena:
Ja nadjoh na oglasima 2,ali oba imaju garanciju a nemaju fiskalne a od nasih operatera su i to mi nije jasno,jer koliko znam svaki operater daje uz garanciju i fiskalni a oni nemaju fiskalne?
Sada je Note 4 nov 585 do 620 eura ali ne mogu da nadjem sa fiskalnim a da ga uzimam sa garancijom bez fiskalnog od operatera mi je rizik.

Vidim da je pitanje odavno ali posto niko nije konkretno odgovorio, da pokusam ja. Operater daje fiskalni i garanciju uz svaki pojedinacni telefon koji kupi fizicko lice. Medjutim, kada neka firma potpise ugovor sa operaterom i uzme recimo 50 paketa i uz to za dinar dobije recimo 20 telefona, oni za svaki telefon dobiju garanciju, ali fiskalni dobiju samo za sve telefone zajedno i zato uz te telefone pojedinacno ne ide fiskalni.

Kakav je ovo naslov..? Pa i to su kopirati od drugih proizvođača.. (huawei, Sony, xiaomi, opo)

Poslednja izmena:
Inace su huawei, xiaomi i ostali izmislili teme pa samsung iskopirao od njih, svasta.
I Sony i samsung su imali teme kad ovi kinezi nisu postojali ni u najavi i sad ispade samsung iskopirao teme od xiaomi i opo. :d

Poslednja izmena:
Pa kako drugačije objasniti naslov sa samsungarene? Aludira na to da su oni to izmislili i da sada svi trebaju to da stave, a u stvari kopiraju kao i uvek

Samsung kao najpopularniji i najprodavaniji Android proizvodjac ima neku tezinu valjda kad nesto uradi pa se sigurno na to i odnosi naslov.
Da si procitao tekst a nisi, vec samo naslov u tekstu pise da Sony i LG od velikih proizvodjaca vec imaju teme.

Pa da, ali je onda naslov trebao da bude samsung joins theme club itd itd. Mislim i ja pričam gluposti, ipak su to bugari.. Za pola bureka pišu članke

Ni jedan note 3/4 nema problem sa baterijom. Jedini slučaj za koji ja znam je, primerak pravljen za korejsko tržište, proban na nekoj od američkih mreža. Znači, radilo se o protivprirodnom bludu - totalnoj nekompatibilnosti uređaja i mreže. 😉

E hvala na informaciji. 🙂
A sto se tice buducih update-ova, ko je tu u prednosti i da li bi trebalo da brinem oko neceg specijalnog ako uzmem Exynos? 🙂

Vidim da je pitanje odavno ali posto niko nije konkretno odgovorio, da pokusam ja. Operater daje fiskalni i garanciju uz svaki pojedinacni telefon koji kupi fizicko lice. Medjutim, kada neka firma potpise ugovor sa operaterom i uzme recimo 50 paketa i uz to za dinar dobije recimo 20 telefona, oni za svaki telefon dobiju garanciju, ali fiskalni dobiju samo za sve telefone zajedno i zato uz te telefone pojedinacno ne ide fiskalni.

I jel onda mogu takvi telefoni da s ekupe ili ne,sta u slucaju ne daj Boze reklamacije kada s eodnese kod oepratera ili u servis takav telefon sa garancijom ali bez fiskalnog?

Najbolje da pozoveš ovlašćeni servis i da pitaš.

I jel onda mogu takvi telefoni da s ekupe ili ne,sta u slucaju ne daj Boze reklamacije kada s eodnese kod oepratera ili u servis takav telefon sa garancijom ali bez fiskalnog?
Vrlo verovatno neces moci da realizujes ukoliko nemas bar kopiju racuna kod sebe,ali ako budes zvao ovlasceni servis obavezno javi sta su ti rekli,bas me zanima.

Koliko mi je poznato, u servisu traže samo uredno overen garantni list ali ne i fiskalni, dok kod operatera kada se nosi onda mora da ide i fiskalni i onaj ko je potpisao i preuzeo telefon.

Upravo tako,nosio nekada note 2 na popravku,samo garancija bitna,nosio ga direktno u servis
Generalno fiskalni ne bi smeo da bude bitan posto na garanciji imas bar kod i podatke o telefonu,kada je kupljen i gde ,svaki ovlasceni servis bi morao da primi telefon bez fiskalnog sa garancijom jer je ona u slucaju samsunga globalna
E sada sto su nasi ljudi lenji pa ih mrzi cimaju inspekcije,to je vec neka druga prica

^Koju garanciju si nosio? Telefona koji je uzet na firmu ili na fizičko lice?

Nazad
Vrh Dno