Vala baš. Ništa pametno već duže vreme o Note 4 da pročitam ovde.Ko god da ima Note 4 i ocekuje da procita neku novost u temi, nesto zanimljivo i korisno... debelo se *****ao.
Ja mislim da se mnogima ova tema zgadila.
Ti prvi pljuješ ljude kako/koji nemaju para i to već sigurno 15 dana.. Pored toga zatrpao si dosta tema pričama kako tražiš da kupiš n4. Postovi su ti čudni u najmanju ruku.. Iskreno ja ne znam kako ti još nisi banovan, ali modovi znaju najbolje..Da li sam ja golja ili ne sta to vas ovde pojedine zanima,da zamolim moderatore da pojedince ovde ili banuju ili da im kazu da ne vredjaju druge jer ja za nikoga ovde nisam golja.
A da li imam 50 ili 12 godina da li je to nekoga briga?
Ja kazem da nema telefona koji je savrsen ali da pojedinci pljuju NOte 4 i da kazu kako ne valja nije normlano i takvi nemaju pojma o mobilnim telefonima.
Ko hoce neka ga kupi,ko nece nemoj da ga pljuje a video ga je samo na slikama,ako je i to.
Da li sam ja golja ili ne sta to vas ovde pojedine zanima,da zamolim moderatore da pojedince ovde ili banuju ili da im kazu da ne vredjaju druge jer ja za nikoga ovde nisam golja.
A da li imam 50 ili 12 godina da li je to nekoga briga?
Ja kazem da nema telefona koji je savrsen ali da pojedinci pljuju NOte 4 i da kazu kako ne valja nije normlano i takvi nemaju pojma o mobilnim telefonima.
Ko hoce neka ga kupi,ko nece nemoj da ga pljuje a video ga je samo na slikama,ako je i to.
Je l' imaju neki definitivni testovi u vezi baterije, Snap vs Exynos? Rado bih presao sa L1520 na Note 4, ali me malo brine sto kod nas moze samo exynos da se nadje. :trust:
Ja nadjoh na oglasima 2,ali oba imaju garanciju a nemaju fiskalne a od nasih operatera su i to mi nije jasno,jer koliko znam svaki operater daje uz garanciju i fiskalni a oni nemaju fiskalne?
Sada je Note 4 nov 585 do 620 eura ali ne mogu da nadjem sa fiskalnim a da ga uzimam sa garancijom bez fiskalnog od operatera mi je rizik.
Ni jedan note 3/4 nema problem sa baterijom. Jedini slučaj za koji ja znam je, primerak pravljen za korejsko tržište, proban na nekoj od američkih mreža. Znači, radilo se o protivprirodnom bludu - totalnoj nekompatibilnosti uređaja i mreže. 😉
Vidim da je pitanje odavno ali posto niko nije konkretno odgovorio, da pokusam ja. Operater daje fiskalni i garanciju uz svaki pojedinacni telefon koji kupi fizicko lice. Medjutim, kada neka firma potpise ugovor sa operaterom i uzme recimo 50 paketa i uz to za dinar dobije recimo 20 telefona, oni za svaki telefon dobiju garanciju, ali fiskalni dobiju samo za sve telefone zajedno i zato uz te telefone pojedinacno ne ide fiskalni.
Vrlo verovatno neces moci da realizujes ukoliko nemas bar kopiju racuna kod sebe,ali ako budes zvao ovlasceni servis obavezno javi sta su ti rekli,bas me zanima.I jel onda mogu takvi telefoni da s ekupe ili ne,sta u slucaju ne daj Boze reklamacije kada s eodnese kod oepratera ili u servis takav telefon sa garancijom ali bez fiskalnog?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari