Jep iz telenora je. Hm zar je moguce da ga toliko bloatuju kod samo jednog operatera i kako im se to isplatiTo jedino ako si uzeo u Telenoru. U Vipu i MTS-u nema tih aplikacija već samo Samsungov bloat.
Kakav je ovo klip.. Ispada da opo sa 3gb rama i lakšim sistemom nema multitasking. YouTube...
Gde si video da bilo gde zaostaje OPO ? Negde je brži OPO, negde N4 u zavisnosti od aplikacije.
Ono što mene iznenađuje je bela boja, na One izgleda bledo, zar je toliko bolja bela na amoledu nove generacije? Displej note 4 izgleda fantastično.
Što se tiče testa sa One, note 4 ima veću rezoluciju, obzirom na TW... kada se to uzme u obzir note 4 radi sjajno protiv golog androida.
Da, lepo kaže Vojkan, nije to nexus pa da ima mrtve piksele, vibracija da tandrče...
Izvinjavam se,nisam ga prepoznao 😉Ali Proday... To nije "nešto", to je Note 4 🙂
Hahaha, pricate o samsungu koji je imao par serija telefona koji su sami sebe brikovali, pricate o samsungu gde na s5 crkava kamera, pricate o samsungu gde je na s3 pucao ram sam od sebe, a da sigurno to nije taj samsung....
Mrtav piksel se moze desiti na svakom ekranu, a pentile, smearing, burn in, i black cliping su zastitni znak samsunga.
Ovde je glavno pitanje koliko kolega zujka ima godina? 🙂 ja bih rekao ne preko 17..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari