Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

• Začetnik teme Začetnik teme Pablo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sve bi se moglo oprostiti nexus-u, osim cene 🙂
Baš me zanima kakva će im biti prodaja...

Da je N6 oko 400-450e verovatno bi isao kao alva i mogli bi da se progutaju i kamera i baterija i amoled... Ovako meh... Definitivno ne valja posezati kod Moto-a da napravi high end uredjaj jer umeju rojalno da zas***, a vali ni kod Samsunga za Amolede jer ocigledno rojalno uvaljuju Bobana sem ako se ne radi o njihovim uredjajima... :d

Po ceni od 600e izmedju N6 i N4, N4 je no-brainer...

Poslednja izmena:
Da na ovom klipu se note 4 baš guši. Možda je neka demo verzija uređaja?

Poslednja izmena:
Kakva je situacija sa rutom za n4 bez da se okine knox?!

@Vojkan, nije ti fora. Moto je na lizalici, note ne, nije fer poređenje. Moto da ima olovku i da se poredi, plus na note je popaljena gomila senzora, na Moto i nema šta da upali. Nisu oni za poređenje. Kod Moto ima brz meni levo desno i to je full, ništa drugo ne videh zanimljivo, mnogo više vremena se zadržao na note.

Što meni, nisam ja pravio poređenje. Kakvi bre senzori, radi ko traktor ko i svaki Samsung

Reci da Note 4 radi kao traktor jednostavno nije normalno ali ajde,hejteri imaju svoje misljenje,a kome Note 4 radi kao traktor tu mu je Nexus 6 i iphone 6 pa izvolite.Boljeg telefona od Note 4 trenutno nema,a ko misli drugacije njegov stav.

Pa ne znam kako drugačije da nazovem ako negde kliknem a telefon od 650€ odreaguje posle dve sekunde

Ti si druze izgleda sanjao Note 4 😀 Smesan si vrlo! Izvini samo sam iskren.

То је то о чему сам причао. Небитно да ли је демо или има 50000 апликација лаг је евидентан и за ту цену брате мило неоправдан.

Znači ovo na klipu kad klikće po opcijama kamere, kad stisne recents meni, kad izvlači onu flipboard glupost... To nije tako?

Znaci ostati na Note 3 😉
Lepo ja napisa da sam gledao na par klipova gde su ljudi rekli da N3 radi fluidnije

@ Za sve "znalce" koji gledaju testove po netu i ne vole N4 a pišu o tome u ovoj temi !

Kad ga budete kupili jednog lepog dana probajte ga lično bar nedelju dana pa dodjite do mene da uporedimo sa mojim i burazerovim (snap) komadom gde koči i u čemu je problem.
Do tada bih bio veoma zahvalan svima da ne prljaju temu raznoraznim "testovima" da ne kažem nešto drugo.Sve što su lično probali i naišli na probleme neka podele sa nama da i drugi budu upućeni pre eventualne odluke o kupovini istog.
Što se tiče 600 - 700€ za telefon a da mi tamo otvori nešto za dve sekunde.....mislim, šta reći sem stvarno je neprihvatljivo i kako se uopšte usudjuju da tako nešto izbace na tržište 🙂 Nisam do sada imao takvo iskustvo na N4 ali sve je moguće imam ga tek mesec dana,živi bili pa videli.

Mislim da treba samo dobro proceniti šta je kome prihvatljivo i po kojoj ceni, znači to je relativno, individualna stvar iz čega zaključujem da nije reč o telefonu i njegovim otvori-zatvori za 0,5 sec ili 0,6 sec već je trun u oku posmatrača koji nema dovoljno sredstava,želje ili mogućnosti da sebi priušti sam aparat pa sebe u tom smislu posmatra kao mnogo pametniju personu od onih glupih ljudi koji su dali 750€ za N4 koji otvara nešto za 0,5 sec sporije od XY telefona a kao po pravilu (čast izuzecima!) drži u ruci prošlogodišnji model XY telefona od max. 300-400€ prekopavajući po internetu gde će naći "test" koji će pokazati da sad otvara sa 0,7 sec zakašnjenja ...........

Nego da se vratim na temu uz zahvalnost svima onima koji su me razumeli i izvinjenje onima koji nisu..... Update koji je bio pre neki dan mislim da je poboljšao malo bateriju i da je nekako animacija drugačija/brža.Placebo ili je tako i kod vas?

Sto se tice lagovanja i sl ja nakon jednog dana koriscenja mogu da kazem da je N4 manje fluidan nego G3, medjutim telefon je tek izasao i siiguran sam da ce to upeglati. Ono sto ide kao plus kod G3 je mnogo manje bloatware-a. Kod N4 me nervira to sto FB,WhatsApp, Instagram i slicne glupe aplikacije koje ubijaju performanse dolaze preinstalirane.

To jedino ako si uzeo u Telenoru. U Vipu i MTS-u nema tih aplikacija već samo Samsungov bloat.

Nisam uzeo telefon juče ***
Trebaju čoveku pare odmah, a ima zainteresovanih za tako nešto (i ne čudi jer je cena, kao što rekoh, odlična ) 🙂

Telefon je vrlo interesantan - olovčica veliki +, a ona "koža" na leđima je malo razočarenje (uopšte ne deluje kao koža)...
Baš me zanima kakav će biti sa lolipop-om!

Ono što je dobro u celoj priči je da sve legalno, novo, da ima garanciju i da će sledeće nedelje verovatno da ima još jedan, ali to kasnije ...

Људи, морате мало више бити објективни према стварима. Не поседују оне вас него ви њих. Један клип мање више. Лаг је ту, на неком другом клипу није где је број апликација читавих сва. Није то поента. Бољка Самсунга је рад на дужи период. Зашто бих ја стално нешто буџио, инсталирао, флешовао итд? Зашто не може да оправда цену ниједан телефон? Причамо бре о стотинама евра. Није овај фон 20е. Небитно да ли га ја пробао или не он мора да ради беспрекорно од почетка. Ако то није ни у почетку тешко да ће то бити касније са било каквим манипулацијама додатним.

Znam kvaka...
*** nisam hteo da se cimam preterano i bacam pare na nešto što mi realno nije preko potrebno 😉
Da sam znao da će ovo da naleti stavio bih G2-u na oglase, dodao još toliko i to je to 🙂

*** imam ovaj mesec neke druge prioritete i planove...
Nudio sam mu i opciju moj telefon i ostatak keš, ali čoveku treba kinta...

Videću sledeće nedelje šta će da mi javi.

Brzo pada cena note 4.. Uticaj iPhone-a 6 ili nešto drugo?

Naravno ako se nema ,nema se,nego sam mislio da si imao ,pa reko da zaradis neku kintu na brzinu

Uticaj neimanja kesa,koliko god mi to ne prihvatali ,nema vise toliko ljudi spremnih da se odreknu velike love
Gledam moje neke ,***a paket pa na 6 ili 12 rata,jeste skuplje ali njima bezbolnije
Izvinjavam se za dupli post

Poslednja izmena:
Pa i nije pala cena...
Na oglasima od 570 do 780 (radnja, 2 godine garancije)...

Naravno ako se nema ,nema se,nego sam mislio da si imao ,pa reko da zaradis neku kintu na brzinu

Pa mogao sam da se iscimam, ali kao što rekoh, nije mi neko moranje...
Pogotovo što mi reče da će verovatno da ima sledeće nedelje, tako da opušteno - neće telefon da pobegne 😀

Poslednja izmena:
Znam kvaka...
*** nisam hteo da se cimam preterano i bacam pare na nešto što mi realno nije preko potrebno 😉
Da sam znao da će ovo da naleti stavio bih G2-u na oglase, dodao još toliko i to je to 🙂

*** imam ovaj mesec neke druge prioritete i planove...
Nudio sam mu i opciju moj telefon i ostatak keš, ali čoveku treba kinta...

Videću sledeće nedelje šta će da mi javi.

Koja mu je cena i jel ima i fiskalni uz garanciju?
Ja nadjoh na oglasima 2,ali oba imaju garanciju a nemaju fiskalne a od nasih operatera su i to mi nije jasno,jer koliko znam svaki operater daje uz garanciju i fiskalni a oni nemaju fiskalne?
A ne znam kakve veze sa padanjem cene ima iphone 6,kojeg sam pre neki dan cackao u Knezu i ono je ocaj,ono prosecno telefonce ne moze biti bolje ni u kom smislu od Notea 4,ko kaze suprotno nema blage veze.
Sada je Note 4 nov 585 do 620 eura ali ne mogu da nadjem sa fiskalnim a da ga uzimam sa garancijom bez fiskalnog od operatera mi je rizik.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno