Ja nemam problem sa baterijama na note 3 klasika jos uvek 7-8 sati skreenIsta je priča bila i za KitKat na Note3 koji je trebao da revolucionalizuje trajanje baterije i prema hype-u koji si gradili, bukvalno bi zaboravio na punjač, a kada je pušten, baterija je izgubila barem 30%+ autonomije...
Biće ceo od metala, vodootporan i imaće usb type c (pored očekivanih poboljšanja poput malo veće baterije, bržeg 64bit procesora i 4gb ram)Gresis
Nego razmisljam nesto, sta ce kog vraga dogodine da unapredeBice u velikom problemu, proslo god se npr znalo, kad zagusti ubacice metalni ram i vec ce biti dosta
Sada su ga napravili tako neverovatno dobrog da vise ne znam sta mogu da unaprede (ok, ubacice brzi procesor i vise memorije, ali ce to i dalje isto raditi). Izrada je fantasticna, ekran je neverovatan, visa rezolucija nema nikakvog smisla (sto ne znaci da nece terati dalje), ovo 2.5D staklo mi se toliko svidja da nemam reci...
Sve u svemu mislim da su i oni i Apple dogodine u problemu, Apple je ispucao ove god svoj veliki adut (konacno normalna velicina) a Samsung svoj (metal), sad ce morati da budu kreativni![]()
Nego razmisljam nesto, sta ce kog vraga dogodine da unaprede Bice u velikom problemu, proslo god se npr znalo, kad zagusti ubacice metalni ram i vec ce biti dosta
@hsv druze,sve sto si rekao cemo dobiti al za par godinanjima nije u cilju da izbace sve upgrejdove odjednom.polako,na kasicicu pa da nas osisaju par puta a ne jednom
![]()
"ceo od metala" i "vodootporan" obično ne idu zajednoBiće ceo od metala, vodootporan
"ceo od metala" i "vodootporan" obično ne idu zajedno![]()
Na primer kod podmornica?
Satova?
Da, mislio je na to.Kod telefona to do sada obicno nije bio slucaj. Verovatno je na to mislio..
Ali je podmornicu mnogo teze saviti :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari