Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Evo i malo i zezanje sa olovkom. Treba dosta vremena ali lepo radi.
d7531e2f6442a0e4405852801e7c7d0c.jpg

^ "Malo zezanja"? :D Ovo je odličan crtež, na papiru pa je mnogo teško nacrtati baš ovako a kamoli na telefonu... ;)

:) zanimljivo. Inace olovka je jako precizna al treba malo prakse posto bas lose lezi u ruci
Edit:
Evo jos jedna :)
5460d0d9dd1c44d6d2fb20703c0c857f.jpg

Poslednja izmena:
Lepo iznenadjenje u moru istih da ne kazem dosadnih/nekreativnih postova :)

Bravo hunder ..

Lele,ti crtas tako na telefonu a ja ne znam ni na papiru :D
Kao sto je nacrtao @LazaNS,tako bi i ja nacrtao,ako ne i gore :)

Kolega hunder svaka čast za slike, nemam reči! :) E ovo se zove prava iskorišćenost olovčice. ;)

@hunder evo i ja da se pridruzim cestitkama.

@LazaNS dobar ti ovaj cica glisa:d

Свака част Hunder.

Hunder, ajde sad lepo priznaj da si ove crteže skinuo negde sa neta :d

Odlicno hunder :) ali je LazaNS objasnio, ovo ce za 100 godina vredeti milione :)

Hunder, ajde sad lepo priznaj da si ove crteže skinuo negde sa neta :d
Bila je nekad posebna tema,imam i tamo davno kacene crteže sa note2. A i u note 2 temi. *** ko ce sad znati gde i kada. Bice ih jos. Kad mi je dosadno na poslu a imam sl vremena volim da pravim skice i crteze.

Sledeca neka bude slika neke lepe devojke :)
A da,crtez je pokidao..

I ovo je odrađeno na N4? Daj bre pa ovo je nemoguće. :) Svaka čast, nemam reči. :)
Ovo ti treba da unovčiš, ovakav talenat... ;)

Pfff... Smijesno mi je sad kad izvadim olovku da nesto zavrsim na brzinu....

Rezolucija: 1590x2830
Ali ovaj tapatalk ubi čari. Ko ne veruje moze opklada ;)
Hvala jos jedanput. Eto da ne bude da je note samo jedan veliki telefon. Moze na njemu mnogo sta korisno da se uradi.

Korisno ce biti kad pocnes da dobijas pare za te slike,za koje btw skidam kapu!!

Ko kaze da ne dobijam ;) doduse ne na telefonu. To mi je onako stvar zabave a i ne trosim boje i platno tj papir.

Za kraj jedan indijanac u malo slobodnijem stilu
c451302313758246228a8b4839bef4d8.jpg

Nego da vas pitam kako da zalepim foliju i koju,posto je ekran na krajevima zakrivljen?

Je*es crteze daj kazi kako je sa baterijama i performansima u odnosu na note 3
Inace odlicno crtas covece :)

Ma kakva crna folija, to je potpuno nepotrebno.
Pride na N4 je pogotovo greota za staviti i izgubiti ovaj jako prijatan osecaj koji ovaj ekran ostavlja na dodir (glatkiji je nego na N3 i drugim telefonima).

Pride bi se izgubio sjajan efekat presijavanja dok stoji na stolu.

Super je i baterija.
Stvarno je jako jako dobar telefon, nemam ni jednu zamerku.

Zapravo jedino se Hangouts vuce ko prebijen, ali to je neka brljotina do aplikacije ne do telefona.

Poslednja izmena:
Baterija,*** nisam jos detaljno istestirao ali gledano koliko mi pojede kad sam na netu i dok gledam yt malo je bolja od note3. A performanse... sta reci sve leti ni da stucne. A mrcvarim ga bas muški. Ekran mu je perverzija. Savršenstvo.

Foliju neku sjajnu i nemoj sam da lepis; odnesi onima koji to prodaju/rade

Da znam da je ekran perverzija vidio sam ja note 4 ali nisam jos imao priliku da ga testiram nemogu da nacekam snapdragon verzija exynos mi je bezveze neka ga koriste u aziji. ja sam u dilemi se mi se cini da ne vidim razloga da pravim apgrejd od note 3 na note 4 ili da cekam note 5 sta znam ona metalna ramka me mnogo laze :)

Pa sta znam. Kako kome. Sad je cena za upgrade min 250-300e a to nije mala cifra. A da je bolja masina jeste. Ekran je brrrr. Kamera takodje mnogo bolja. Osecaj u ruci mnogo bolji. *** sacekaj jos malo da se cene smire

Evo izvuceno iz videa 4k vs nokia 808
U lokalu je jako mracno pa presudite
nokia 808 screen shot by hunder.hunder, on Flickr
note4 4k screen shot by hunder.hunder, on Flickr

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno