Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Velika je greška ulaziti u diskusiju sa Emixom oko Samsunga, nije uopšte u pitanju objektivnost, već taj stav "ovo je moje subjektivno mišljenje, ono mi dozvoljava da teram po svom koliko god hoću i ne moram da se složim sa vama". Nikad nije problem u njemu, uvek drugi pravi frku, on samo kulturno odgovara i brani svoj stav jelte.

Uopste mi nije jasno zasto se raspravlja o meni, sta treba da napisem? Samsung je krs, ne valja nista, prodaje se zato sto milioni padaju na marketing i svi ostali ih rasturaju? Ne znam, mogu da probam...

E da i ovo nije problem, nego obicna diskusija. Bar ja ne gledam na sve ovo kao problem i nesto previse ozbiljno. Opusteno.

Poslednja izmena:
Ne, nego jednostavno nemoj da odgovaraš na svaki post koji ti bode oči i sa kojim se ne slažeš. Opusti se malo, pusti druge da misle o Samsungu šta hoće, nisi njihov zastupnik i ne moraš da ispravljaš sve krive drine...

a i sad nema više toliko lufta. nije sad samsung lošiji nego pre nego drugi više nisu katastrofalno loši i sad oni kao napreduju. pa normalno da napreduju i da je smanjena razlika kad je pre konkurencija S2 bio Arc S i Sensation.

Pa u tome se i radi. Samsung itekako sada ima znanja a i resursa da napravi mob koji ce se razlikovati od z3 npr kao i s2 od arc S.. Ali nece,jer i ovako prodaju milione. ***

Poslednja izmena:
Sta znaci kada "stvarno" izbace najbolji proizvod? Sta je po tvom misljenju najbolji proizvod? I ko odredjuje da li je taj proizvod najbolji ili nije?
:)
^^Najbolji za " mali " deo trzista. U to trziste spadaju ljubitelji samsunga,ljudi koji se prze na primitivan marketing i ljudi koji vole ogroman uredjaj. Sada sto je taj deo trzista veci nego sto bi trebao da bude,to je vec druga prica
:d:d:laugh::laugh::laugh::laugh:
Taj "mali" deo ubija prodajom i trzisnim udelom Sony, HTC i LG... zajedno! 3 najveca Android proizvodjaca posle Samsunga.
izgleda da se rapravljaš sa dokonim klincem,koji ne zna ništa..bolje batali...moj savet...

Ne, nego jednostavno nemoj da odgovaraš na svaki post koji ti bode oči i sa kojim se ne slažeš. Opusti se malo, pusti druge da misle o Samsungu šta hoće, nisi njihov zastupnik i ne moraš da ispravljaš sve krive drine...

Zasto onda skoro svaki moj post tebi bode oci? Zasto ti ne pustis da ja iznesem misljenje i ne prestanes da me ucutkavas svaki put?
Bas me zanima da li bi napisao ovako nesto u vreme dok si koristio S3 recimo.

Poslednja izmena:
^^Pre bih rekao da si ti klinac ali posto znam da imas preko 40god cudi me kakav ti je mentalni sklop.. Ali posto je ovo forum,valjda svako ima pravo na svoje misljenje

Note 4 je hardverski stvarno odlican telefon. Po meni je tu sve na nivou.
Zna se sta mislim o tw-u, i tu treba dosta da porade, jer sve ukupno kvari sliku.

Zasto onda skoro svaki moj post tebi bode oci? Zasto ti ne pustis da ja iznesem misljenje i ne prestanes da me ucutkavas svaki put?
Bas me zanima da li bi napisao ovako nesto u vreme dok si koristio S3 recimo.

Ne bode oči samo meni... Gotovo u svakoj temi se iz ovog ili onog razloga nađeš u centru diskusije, tvoje mišljenje je najbitnije pa niko drugi ne sme da iznese svoje, a da ne usledi post u fazonu "ne slažem se sa tobom". Hteo to ili ne, iznova i iznova podstičeš diskusiju kojoj nema kraja, i to je upravo ono što si rekao - 100 puta će ljudi da ponovo isto i te ćeš se tu 100 puta tu naći da im ukažeš kako greše. Ne razumem šta hoćeš da postigneš time. Naravno da bih napisao, nikada nisam slepo pratio brend već konkretan proizvod.

Ako samo malo bolje pogledas, shvatices da ja nisam uospte ni zapoceo sve ovo, ali nema veze.
Neka bude opet Emix kriv.

Moderatori, dje ste? :)

Malo na temu "produktivnosti"

Poslednja izmena:
Ne mogu da verujem da Samsung sebi dozvoljava da ovako kasni sa prodajom! Evo Z3 kod nas u ponudi vec neko vreme a N4 ni u najavi...

Ne mogu da verujem da Samsung sebi dozvoljava da ovako kasni sa prodajom! Evo Z3 kod nas u ponudi vec neko vreme a N4 ni u najavi...

za 5 dana ti kreće u kontinentalnom delu Evrope..Mislim(nisam siguran) u Nemačkoj...Od 17 og širom EU...

Ipak je ovo tema o Note 4,ne o drugim modelima.Note 4 ce po meni biti u svemu bolji od Iphone 6 plus modela,a bice jeftiniji.
Ja ako budem mogao kupujem Note 4,ako bude neka o.k cena bar oko nove godine.

Baš velika razlika u kvalitetu..Note 4 daleko jasniji i osvetljeniji snimak daje..

sad videh u naslovu ...,)

Poslednja izmena:
Al svejedno. To je i dokaz superiornosti note 4 nad iphone 6 plus. 4k hdr ois u odnosu na full hd ois. Pa koliko treba da budes slep ili zaslepljen pa da kazes ili volis nesto kao sto je novi iphone. Ljudi su spremni sve da zrtvuju samo da im dail i poruke otvara u delicu stotinke.

Al svejedno. To je i dokaz superiornosti note 4 nad iphone 6 plus. 4k hdr ois u odnosu na full hd ois. Pa koliko treba da budes slep ili zaslepljen pa da kazes ili volis nesto kao sto je novi iphone. Ljudi su spremni sve da zrtvuju samo da im dail i poruke otvara u delicu stotinke.
ma imam ip 5 u kući...otvara to sve brzo ali je IOS dosta ograničen i po meni nije user friendly, kada moram da se lomatam da odradim proste stvari,koje na androidu olako odradim.Sve je pitanje za šta ti treba fon tj. koliko si verzibilan u korišćenju smart phona...

Pa i to otvaranje dailera i poruka u delicu sekunde je produktivnost zar ne? Onda je iphone produktivnoji od note 4 jer mogu vise poruka da procitam na iphone nego na note4 jer iphone iste otvara brze za deo sekunde.

Pa i to otvaranje dailera i poruka u delicu sekunde je produktivnost zar ne? Onda je iphone produktivnoji od note 4 jer mogu vise poruka da procitam na iphone nego na note4 jer iphone iste otvara brze za deo sekunde.

E pa ako ti je ta prednost iP znacajnija od svih u korist N4, onda kupuj iP! :D

[YOUTUBE]_Fg7ye17Ps0[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]2Eibt5_0EVo[/YOUTUBE]

S805 verzija

Poslednja izmena:
^ nece da otvori flickr link

Vrh Dno