Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Ma i meni je to pisalo, nije nikakav adult content ne brinite. :d

15453327421_f226ceefd3_o.jpg

E svasta...

Btw koliko vise detalja i svijetla u odnosu na 6+. Iako je isti senzor, bolja slika nego na S5-ici.

Pa nije isti senzor.. N4 ima sony 1/2.3'' a S5 1/2.6'' isocell, IP6+ 1/3''.

U tome i jeste razlika, ova 2 veca kupe vise svetla mada mozda je i iso nizi na IP6+. Realno ovo poredjenje nista ne govori mada treba ocekivati malo bolje low light fotografije na N4.

Ja reko ceo album na flickr ono 1 sempl.. i to jos oznacen 18+ :d mada svejedno ne moze da se pristupi ko nema flickr nalog.

Poslednja izmena:
Ovo sa kamerama na telefonima polako pocinje da lici na HiFi price :)
Generalno svi su postali jako slicni, razlike su male i vidljive samo u specijalnim uslovima (sto ne znaci da se na ovoj slici gore iz aviona ne vidi da je iP napravio ubedljivo najgoru fotografija u ovom konkretnom slucaju :) )

A N4 i dalje muci najveci problem, dostupnost...

Pa i to otvaranje dailera i poruka u delicu sekunde je produktivnost zar ne? Onda je iphone produktivnoji od note 4 jer mogu vise poruka da procitam na iphone nego na note4 jer iphone iste otvara brze za deo sekunde.

To nije productivnost.

Nemojte vise sa produktivnosti! :D

[YOUTUBE]XL3EATtdAK0[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]MsSRX1pobdU[/YOUTUBE]

Kvalitet.

Eh sto nemam 4k monitor da vidim sliku kako treba :smoke::smoke:

Da li je normalno da meni kompjuter ne pusta 4K? Mislim pusta ali to secka, usporava, preskace... Kakav hardver treba za 4K??

Pa hardver slican onome na note 4 :)

Ni moj komp ne moze da pusti 4k video..

Moj kompjuter je hardverski definitivno jaci od N4. :d

Ja sam puštao 4K bez problema na 6 godina starom laptopu sa Turion procesorom koji radi na 2GHz i sa integrisanom nVidia grafikom, tako da tebi hardver definitivno nije problem

^^ Na YT ili direktno na kompjuteru?
Probajte da pustite taj Note 4 sample preko YT.

4k na YT baguje i generalno radi lose (ucitavanja su ocajna). Meni sirov 4k radi bez ikakvih problema a komp je prilicno mator (osnova iz 2009), zavisi i od pretrazivaca - u ff/wf 4k na YT malo secka, u chrome-u uglavnom klizi a u operi 12 izgleda kao slideshow. Mada ovaj klip koji sam postavio malo baguje i u hromom pretrazivacu.

Definitivno svi poznatiji IT/mobile YT kanali moraju da postavljaju link za skidanje raw 4k, gledanje na YT je frustrirajuce a i kompresija lose utice na kvalitet (to vazi i za 1080/720p)

http://www.androidauthority.com/samsung-q3-2014-earnings-guidance-534448/

Zbog ovoga ce S6 morati da pokida na svim poljima.

Poslednja izmena:
Meni ovaj video recimo, dobro radi:

Ali ovaj sa Note 4, lose. Konstantno preskace.

Edit: Probao neki 4K RAW trailer (Ne sa YT) kompjuter ga pusta bez ikakvih problema, ovo je ili do YT ili do ****nog HTML5/flash playera.

Izvinjavam se za off.

Poslednja izmena:
Pa hardver slican onome na note 4 :)

Ni moj komp ne moze da pusti 4k video..

Auuuhh.... Gresis. :) Pustao sam 4k na starom c2d cpu i Gpu..Nije do toga.Hw na note 4 je daleko ispod bilo kog c2d računara(mozda i ispod toga).. :)

Poslednja izmena:
Meni na M8, ovaj klip sa note4 ide ko podmazan.

Da li zna neko kada ce Note 4 doci kod nasih operatera?Gledam da uzmem Samsung Alpha ili da cekam Note 4 ako ce doci do novembra.

Nazad
Vrh Dno