Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Taj Exynos i wolfson, a tek što sam uzeo S5 pre par dana, znači na oglas ili menjam za note 4.
Da li neko zna preko operatera da li su išle exynos verije?

Exynos modele vise su izlozeni na brick nego snapdragonima poproblematicni su snapdragon se popuplarne ali exonos je po mocan chipsed za sada

Sve dok moze da se rutuje je ok, i tako je pointless ubacivati stok romove na note seriju

Operateri daju samo Exynos verzije, nema Snapdragona. Pa i nije pointless ubacivati stock based rom. Konkretno sam na Note 3 koristio Civato rom + Lean Kernel i to je osetno lepse radilo od stock roma (i baterija je takodje bila bolja). Ovde se vidi da stock jos uvek nije lepo ispeglan, ali se nadam da ce 5.0 srediti stvari.

Pancho, jesi li isprobao neki custom rom? Ja se jos uvek premisljam zbog garancije.

Koja je verzija N910U? Jel to za neko drugo trziste? Pojavio se za 500e na oglasima.

Poslednja izmena:
Ne vidim sto bi to radio obzirom da je ovo prvi tel za koji bi se moglo reci da TW sasvim fino radi na istom?!
Ima sitnih bagova (kao i na svakom stock romu) a verovatno bi jos brze radio plus bolja baterija.
Pancho, da li ti se popravila baterija u odnosu na ono sto si postavljao?

Ma to ono sto daju oglase na kolegu da bi ga zezali i svi redom zvali ;-)
Meni samo nije jasno kako je bas svaki n4 uzet kod operatera simfree (po ovima sto vidim na oglasima)!?!

Sto, jel zakljucan svaki koji je do sada kupljen kod operatera?

Pa nije zakljucan svaki sigurno,ali ovde je poenta da je po oglasima bas svaki simfree

Lepo receno,skoro svaki je sa Vipa,Telenora u oglasima sim free,ne znam na koju foru,kao i S5.
Meni je istekao ugovor u Telenoru pa razmisljam da li da uzimam ovih dana Note 4 kod njih uz Play +3 gde mu je o.k cena.Jeftiniji uglavnom nego preko oglasa.

Ja bio danas u Telenoru i kazu nema crni :( ostavio broj da me zovu...

Za sve nas info.....proverio sam ono sa xda foruma što je lik okačio kao da je pukao okvir...
u principu to je nesavršenost prilikom izrade kalupa a ne naprslina i vidi se kad se baš zagledaš.
Ne znam kako ali mislim da ću preživeti....

....mada ako me neko pita da otvorim telefon i pokažem okvir na jakom svetlu.....umreću od sramote :D

Poslednja izmena:
Ja sam tu nesavrsenost video kod jednog ortaka pre 15 dana,sa gornje strane kao neki zljeb skoro kockastog oblika od mozda 1-2 mm da je utisnut u masku ali to nije nikakvo ostecenje nego je tako u proizvodnji,niti sta skodi a jedva je primetno.Uglavnom sigurno mu je maska kvalitetnija nego na iphoneu 6.
Nemoguce da ih Telenor ni u jednoj radnji nema crne?

@Zujka-tako mi rekose...bas sam ih pitao

Ne mogu to da verujem da ni u jednoj radnji nema crni,a ja se bas mislim za dan ili dva ili da ga uzmem crnog kod njih ili preko oglasa S5 sa garancijom.

Како нема, ја чачкао црни у теленору на Ушћу...

To je i meni cudno,ma obici par prodavnica po centru i bice crni sigurno.
Beli sam probao u Hendiju,o.k je boja samo nekako dosta ta bela na Note 4 previse sljasti,mada to je stvar ukusa,jeste crni malo elegantniji i lepsi.

*** ja platio u luganu pre neki dan 750 eura, bio u pordavnici i ma ko ga J**, a vidim sada da je ovde bar 150 jeftiniji. Tak sam danas stigao kući pa ču da ga aktiviram i vidim je l sve ok :)

@GiBo2pac - ima da se cacka, nema da se kupi
@zujka - obisao par poslovnica po centru isti odgovor nema ostavite broj da vam javimo ako ocete da porucite, pritom ne znaju kad ce dobiti :S. DA nije Samsung na ovaj nacin resio da smanji troskove pa da ne daje telefone na tone nego po narudzbi? U fazonu da ih ne prave previse!?

Vrh Dno