Meni na snimku deluje daleko bolje N4...U cemu tacno razlika?! Stabilizacija kod ip6+ prilicno bolje radi posao
Interesantno...Jel ste sigurni da je ovo aluminijumska lajsna? Ja mislim da je ovo neka kvalitetna plastika samo. Izvadite olovku i pogledajte unutrasnjost lajsne..
Jel ste sigurni da je ovo aluminijumska lajsna? Ja mislim da je ovo neka kvalitetna plastika samo. Izvadite olovku i pogledajte unutrasnjost lajsne..
Jeste alu, jedino je pitanje koliko je debo, sto nije ni vazno.Ma lepo sam ja rekao da meni to ni nema osećaj na alu, ali dobro ja sam samsung hejter.
Meni u rukama to deluje kao kvalitetnija plastika, nema onu hladnoću i težinu kao pravu alu telefon.
Jesi ti sad ozbiljan ili sarkastican?
Bas jeste.Po izradi sigurno nije kvalitetniji, možda misliš izdržljiviji.
N4 je savrseno dobro izradjen, nigde nista ne zvace, ne skripi, sve je savrseno dobro uklopljeno, te apsolutno ne razumem kako misite da se izrada moze poboljsati.
Ovo nije izvodljivo. Čista laz. Mnogo je manji zazor na N4 nego na N3!
I ja sam imao oba dok iP nisam prodao.Ja imam i ip6 plus i note 4. Ipak je ip6 plus vise premijum kada se uzme u ruku. *** tako je.
+1Ali kao da ovo sto je @Vojkan postavio utice na bilo sta...
Imao sam gap i na Note 3 i na S4, samo ulazi prasina pa malo ruzno izgleda i to je sve, provuce se tanki papir i to je to.
Ali ona prica da ulazi vizit kartica ili platna kartica... hahaha komedija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari