Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Ne moze plastika da bude nikako.
Koristio sam i Alphu i N4, aluminium je u pitanju. E sad sigurno je plastican ram, pa preko njega aluminium. Nije mi jasno ako imas telefon kako ne mozes da razlikujes plastiku od metala, pa pogledaj one ivice izbacene.

Ma ovo je čista plastika, neka kuvana, kvalitetna. A te ivice koje se presijavaju, to je neka alu folija debljine 0,1 mm. Vec vidim crtice neke na njoj, posle 12 dana koriscenja. Vrlo osetljiva ivica rama.

Kakva sad alu folija? :lupko:

f12002.jpg
:d

Meni ovo:

Samsung-Galaxy-Note-4-Review-022.jpg

Ne izgleda toliko tanko kako ti pokusavas da kazes.

Onda si ti otkrio najvecu prevaru Samsunga koju milioni Note 4 korisnika nisu, da Note 4 nema veze sa aluminiumom, tuzi ih sta drugo da ti kazem.

Vidis taj plastican deo na sjajnoj povrsini? Sta ce tu plastika ako je alu lajsna? Zato sto je sve plastika ali tako je spricali da bi bila atraktivnija. Sad bas gledam. Na nekoliko mesta imam linijice po toj sjajnoj povrsini, sve od dzepa... VELIKI MINUS od mene za lajsnu!

Prilozi

• uploadfromtaptalk1416748186363.jpg
    uploadfromtaptalk1416748186363.jpg
    25.6 KB · Pregleda: 200
Poslednja izmena:
Ama to je zbog antene, da ne bi imali problem koji je iP imao.
Iz istog razloga i iP ima one dve ruzne velike plasticne linije pozadi.

Ali ipak iPhone je sav od metala, unibody.
Bas me cudi da nisu mogli drugacije ovo da rese jer je poklopac iza od plastike. Mada meni ove linije ne smetaju uopste ni na N4 ni kod 6/6+ (sivih :D)

Oko čega se vi ljudi raspravljate, ovo nema nigde. :D

Nista nek pocnu da pakuju uz Note 4 alu foliju od metar-dva pa kome se unisti ram da ima rezervu. :d

Ali ipak iPhone je sav od metala, unibody.
Bas me cudi da nisu mogli drugacije ovo da rese jer je poklopac iza od plastike. Mada meni ove linije ne smetaju uopste ni na N4 ni kod 6/6+ (sivih :D)
Nagadjam da je poenta u tome sta se koristi kao antena. Ako ivice koriste kao antene (verovatno), onda njima trebaju linije bez obzira na ledja. Nije tako jasna situacija sta se tu tacno dogadja, u suprotnom ni Apple ne bi napravio brljotinu prvi put. Pretpostavljam da je nesto u vezi sa duzinom antene, talasnim duzinama signala, rezonancijama i sl...

Ne raspravljamo se. Nego nemoj da pricamo o alu ramu koga nigde nema. Uz to je osetljiviji nego na N3...

:D a sto ste tvrdoglavi? I ja ga imam, telefon je perfektan, u svemu. Ali ovaj ram je laz. Pogledajte ulaz za slusalice, za usb... Vidi se sta je ;)

Lažni alu ram? Pa to je nemoguće (gledam u tebe lažna kožo :))

Auuuu, oko cega raspravljate. Ako cete vec da kukate, kukajte na krs displeje (u nekim segmentima) koje guraju iz godine u godinu. Inace, svratih pre neki dan u Telenor da vidim kakvo je osvetljenje i jos je gora situacija nego kod mene. Cak je i smearing malo vise izrazen. Nikad im ni jedan Amoled nije bio dobar po pitanju osvetljenja i prikazivanju tamnijih boja.

Pa jesi pokusao da reklamiras? Ako ti smeta ne vidim zasto ne bi pokusao da dobijes drugi primerak..

Dobiti zamenu u MTS-u za ovo? Nemoguca misija kod onih lezilebovica.

Pa tu je valjda zakon.. znam da i pored toga treba biti uporan pa i drzak ali koliko znam moze to da se odradi samo treba vremena i zivaca.

Pa ovo i nije za reklamaciju ako cemo tako. Da navedem kao razlog reklamacije da nije ujednaceno osvetljenje? I kada bi nekim slucajem zamenili opet postoji velika sansa da bude isto (ako ne i gore). Ne vredi gubiti vreme i zivce zbog gluposti. Jednostavno fusare na panelima da to nije normalno.

Uspeh konacno na miru da isprobam zvuk preko slusalica. Dosta je bolji (jaci, prodorniji) od zvuka sa Note 3. Na N3 kada je pojacan na maksimum basovi se u prilicnoj meri izgube dok ovde "gruva" zestoko. Odusevljen sam i mogu da ga uporedim sa S1 koji je sjajan.

Jel ti imas Exynos ili zmaj verziju?

Exynos, zbog toga i pisem ovo. Stvarno se oseti razlika u korist Exynosa (Wolfson ipak radi svoje). :)

Pa to, svaki novi wolfson je bar malo bolji, postavio sam pre par nedelja da korisnici kazu da je zvuk kvalitetniji i jaci nego N3 snap/exynos (utisci ljudi koji su sa N3 presli na 4), tesko da postoji bolji audio kvalitet na nekom android telefonu. Al' vecina ljudi oce snap verziju..

Poslednja izmena:
Hoce Snap zbog romova ali ove godine su odlican posao uradili sa oktom. Brzi je cip, bolji audio a cak imamo i 2 dobra roma (za sada).

Stock based romovi nikad nisu bili problem ni na exynosu

Vrh Dno