Meni se 2x zbrčkala kartica i sve sam vratio sa Panda Recovery. Posle drugog sam je detaljno preformatirao nekim softverom ZA SD ne sećam se kojim, i sad je sve OK već duže vreme.
Potrebna oprema komp i SD reader.
Ne koristi je više. Što je više koristiš manja je šansa da ces da vratiš podatke. Odloži je na sigurno dok ne pokušaš Recovery.
Program je prost. Koristio sam ga jednom pa ne mogu da se setim detalja, ali mislim da ce ti biti sve jasno kad ga pokreneš.
Postoje 2 puta. Jedan je da se odradi root pa neka od procedura koje se mogu naći na internetu, a druga je da se ode na namenski sajt gde za neku sitnu lovu daju unlock code.
Pre bilo čega od tog probaj da li je uopšte stvarno zaključan telefon. Moj Note 3 sa Telenora recimo nije, iako bi trebao biti.
Neradi to na note 3 jedini nacin za odklucuvanje je preko kod tako je i paramentan unlock i moze da pravi i apdejta i da se ne zakluci jednom odklucan preko koda uvjek odklucanLakše je da uradiš root (Towelroot.apk) i onda instaliraš "GalaxSim Unlock.apk" i to je to a i za dž.
Ne moze ni S3 posle update-a na 4.3Ja sam uspeo da otključam Galaxy s2 i s3 na tu foru pa rekoh radiće i za Galaxy Note 3 ali ako iz iskustva nemože, povlačim reč ☺
Ja probah root preko towelroot i neće. Takođe probah preko framaroot (tako sam rutovao note 2) , i sa njim neće. Da li mora preko odina ?Lakše je da uradiš root (Towelroot.apk) i onda instaliraš "GalaxSim Unlock.apk" i to je to a i za dž.
Slazem se ali ovo je leak verzija i ima jos bagova pa vajda ovaj mesec pustice samsung finalni pa da uzivamoKoristim ovaj 5.0 i mogu reći da sam zadovoljan. Baterija je bolja, to mi je najbitnija stavkaSrediše malo TW konačno, mada koristim google now launcher svakako. Super fončić.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari