Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Meni se 2x zbrčkala kartica i sve sam vratio sa Panda Recovery. Posle drugog sam je detaljno preformatirao nekim softverom ZA SD ne sećam se kojim, i sad je sve OK već duže vreme.

Potrebna oprema komp i SD reader.

Meni se 2x zbrčkala kartica i sve sam vratio sa Panda Recovery. Posle drugog sam je detaljno preformatirao nekim softverom ZA SD ne sećam se kojim, i sad je sve OK već duže vreme.

Potrebna oprema komp i SD reader.

Druze meni kao da se sama formatirala, mislis da pokusam da sa neta skinem taj Panda Recovery i vidim sta ce biti? Na kom principu radi program?
Imam lap, sd ... fali mi samo adapter za micro sd ali imam ga u firmi...

Ne koristi je više. Što je više koristiš manja je šansa da ces da vratiš podatke. Odloži je na sigurno dok ne pokušaš Recovery.

Program je prost. Koristio sam ga jednom pa ne mogu da se setim detalja, ali mislim da ce ti biti sve jasno kad ga pokreneš.

Ne koristi je više. Što je više koristiš manja je šansa da ces da vratiš podatke. Odloži je na sigurno dok ne pokušaš Recovery.

Program je prost. Koristio sam ga jednom pa ne mogu da se setim detalja, ali mislim da ce ti biti sve jasno kad ga pokreneš.

Hvala probacu pa javljam sta je bilo.

edit:
Druze na netu nalazim samo Pandora recovery, da li je to TO?

edit 2:
Druze instalirao Pandora recovery, izgleda da je poceo da nalazi slike :) jeste , jos 8 minuta do kraja a vec je nasao 450 file-ova...

Poslednja izmena:
Drugari, jel hoce galaxy note 3 n9005 lte da radi na nasim mrezama? Tj, jel kako hvata signal?

Radiće.

Kako otkljucati note 3 za sve mreze tj. treba mi za Crnogorsku karticu? Telefon je kupljen u mts-u.

Postoje 2 puta. Jedan je da se odradi root pa neka od procedura koje se mogu naći na internetu, a druga je da se ode na namenski sajt gde za neku sitnu lovu daju unlock code.

Pre bilo čega od tog probaj da li je uopšte stvarno zaključan telefon. Moj Note 3 sa Telenora recimo nije, iako bi trebao biti.

Postoje 2 puta. Jedan je da se odradi root pa neka od procedura koje se mogu naći na internetu, a druga je da se ode na namenski sajt gde za neku sitnu lovu daju unlock code.

Pre bilo čega od tog probaj da li je uopšte stvarno zaključan telefon. Moj Note 3 sa Telenora recimo nije, iako bi trebao biti.

evo pogledaj koju poruku dobijam
2015-01-03 14.28.30.png

ako je ovo zakljucano pusti mi na pm taj namenski sajt gde mogu kupiti taj unlock kod

Zaključan je sigurno.

Nije bilo potrebe sa koristim te sajtove do sad, zato i ne mogu da ti preporučim ništa iz prve ruke. Nemoj samo bilo kome da daješ pare, proveri na netu da li postoje zadovoljni, a pre svega, nezadovoljni korisnici.

Ne mozes preko root-a da otkljucas... mora preko koda. Kucaj na ebay.com.. europe unlock code note 3.... i kupi od bilo kog lika iz Britanije sa ratingom vecim od 97%..

ae isprabacu pa javljam rezultate, nego znaci trazim "All European Networks" unlock code?

Lakše je da uradiš root (Towelroot.apk) i onda instaliraš "GalaxSim Unlock.apk" i to je to a i za dž.

Lakše je da uradiš root (Towelroot.apk) i onda instaliraš "GalaxSim Unlock.apk" i to je to a i za dž.
Neradi to na note 3 jedini nacin za odklucuvanje je preko kod tako je i paramentan unlock i moze da pravi i apdejta i da se ne zakluci jednom odklucan preko koda uvjek odklucan

Ja sam uspeo da otključam Galaxy s2 i s3 na tu foru pa rekoh radiće i za Galaxy Note 3 ali ako iz iskustva nemože, povlačim reč ☺

O boze galaxsim...
Sad sam pogledao na brzinu... ne mogu da nadjem ni jednog od kojih sam kupovao..sve neke lude cene.

Koristim ovaj 5.0 i mogu reći da sam zadovoljan. Baterija je bolja, to mi je najbitnija stavka :D Središe malo TW konačno, mada koristim google now launcher svakako. Super fončić.

Koristim ovaj 5.0 i mogu reći da sam zadovoljan. Baterija je bolja, to mi je najbitnija stavka :D Središe malo TW konačno, mada koristim google now launcher svakako. Super fončić.
Slazem se ali ovo je leak verzija i ima jos bagova pa vajda ovaj mesec pustice samsung finalni pa da uzivamo :) inace ja sam na costom rom crash 5.0 i ja sam zadovoljan brzo sam se navikao na belu boju :)

Društvo, kako ste rutovali telefon ? Jel mora odin ili ima neka brža/lakša varijanta...

Већ је изашла нека бета и ради лепо. Предвиђа се да ће у наредних месец дана изаћи коначна верзија.

Vrh Dno