Ja kazem da moze jesam vratio isto pise i na xda ja sam flesovao sa pit fajlom i sve 4 fajlove zaedno pa sam vratio na kk i opet sam flesovao lolipop ovo je leak nine fajnalni pa da nemoze da se vratiDruze jel citas ti sta je covek pitao?!
Btw mnogi bi voleli da mogu![]()
Moze , kostom romova nemaju botloder i modem u njima tako da nema sta da ne mozeNe moze sa KK na JB ni preko custom roma....
Jesi probao ? ja sam probao pred nekoliko mjeseciJok. Ne može.![]()
Moze samo so kastim rom preko odin ne moze probanoČekaj. Ti si uspeo da downgraduješ sa KK na JB??? Hajde ako ti nije problem objasni mi kako?
http://m.gsmarena.com/lg_g_pro_2_vs_samsung_galaxy_note_3-review-1059.phpMalo skrecem sa teme, ali moram da pitam.
Planiram da uzmem novi fon pa me kopka da li se isplati dati vise za note 3 ili je ipak bolje uzeti lg g pro 2. Lg je oko 350eura a note3 je cinimi se oko 400 i nesto eura?
Moze samo so kastim rom preko odin ne moze probano
Omega rom spusti preko omega pro file i flesujHajde samo mi napiši proceduru kako i koji tačno JB custom rom mogu da stavim na moj NOTE 3 koji je sada KK. Trajanje baterije na JB je osetno duže, a kako niko osim tebe (koliko sam upoznat) nije mogao da uradi downgrade sa KK na JB, bilo bi lepo da sa nama podeliš postupak kako si to uradio...
Mislio sam na cenu za gpro 2 sa 32gb memorije. Njegova cena je oko 350eura. Ne zurim sa kupovinom ali sam uvek u nedoumici sta kupiti. Kod samsunga mi se ne svidja njihov louncher dok lga on ok. Takodje mi se kod lga svidja knocking sistem otkljucavanja, gpair, uvek dobra baterija. S druge strane kod note3 me privlaci olovcica posto se cesto igram sa fotografijama pa mi dobro dodje preciznost koju note3 daje. Sve u svemu u nedoumici samNe znam gde uzimas telefon ali Gpro 2 16gb nov je oko 315-320 evra,Note3 je oko 400-420
Sta dajes ako sad flesujem JB rom na moj note 3 ?Krale ti baš ne odustaješ...
Shvati da NE MOŽE DA SE DOWNGRADUJE SA KK NA JB bez obzira da li je u pitanju stock ili custom rom!
Šta si ti radio i šta si probao ko zna. Kakve veze ima što custom rom nema bootloader? Pa lepo ti piše da je za KK POTREBAN NOVI BOOTLOADER. Kada se sa KK flešuje i novi bootloader on tu ostaje vo vjek i vjekova posle toga više ne može JB. Moći će samo noviji bootloader da "pregazi" stariji, tj LP će moći preko KK a kada izadje oficijalni LP najverovatnije neće moći sa LP na KK. Malo bolje prouči šta može a šta ne može, a ako već ne prihvataš ono što ti ja napišem, prihvati barem ono što neko ko je mnogo pametniji od mene i tebe zajedno kaže, Indie recimo (omega rom dev.) u onom citiranom delu što sam ti postavio u prošlom postu.
A ako i dalje ostaješ pri svom stavu, šta da ti kažem, da si ti meni živ i zdrav i u sreći i veselju flešuj svoje telefone na način koji samo ti znaš i uživaj u tome [emoji6]
Sta dajes ako sad flesujem JB rom na moj note 3 ?![]()
Cim budem malo slobodan spusti cu jb neki rom i napisacu sta sam uradio ako uspem da ga flesujem poslacu i slikuPošalji mi kućnu adresu i poslaću ti moj Note 3 za opkladu, a u suprotnom ako to ne uradiš, očekujem isto od tebe, da mi pošalješ tvoj telefon. Ok?
Gdje si ga narucio?Stigao mi "alu"-bumper...2$
Vredi svakog centa![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari