Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Moze da se vrati za sada ja sam vratio preko odin od lolipopna kk bezproblema

Druze jel citas ti sta je covek pitao?!

Btw mnogi bi voleli da mogu ;)

Druze jel citas ti sta je covek pitao?!

Btw mnogi bi voleli da mogu ;)
Ja kazem da moze jesam vratio isto pise i na xda ja sam flesovao sa pit fajlom i sve 4 fajlove zaedno pa sam vratio na kk i opet sam flesovao lolipop ovo je leak nine fajnalni pa da nemoze da se vrati

Oj ovo je bilo za JB ja mislio da se pise za lolipop nemoze onda samo preko costom rom

Poslednja izmena:
Čekaj. Ti si uspeo da downgraduješ sa KK na JB??? Hajde ako ti nije problem objasni mi kako?

Koliko sam čitao može. Neki sa xda kažu da može zato što je 5.0 leak, pa navodno bootloader nije zaključan kao što je to slučaj sa kk. Kada izadje zvaničan 5.0 verovatno će kao i na kk da zaključaju bootloader pa nema povratka na kk. E sad, sve sam ovo čitao - nisam probao, i "ako su lagali mene, i ja lažem vas" :)

Malo skrecem sa teme, ali moram da pitam.
Planiram da uzmem novi fon pa me kopka da li se isplati dati vise za note 3 ili je ipak bolje uzeti lg g pro 2. Lg je oko 350eura a note3 je cinimi se oko 400 i nesto eura?

Ne znam gde uzimas telefon ali Gpro 2 16gb nov je oko 315-320 evra,Note3 je oko 400-420

Koristio sam Note 3 godinu dana a u utorak mi stize G Pro 2. Ako ne pazaris do tada prenecu svoje iskustvo.

Moze samo so kastim rom preko odin ne moze probano

Hajde samo mi napiši proceduru kako i koji tačno JB custom rom mogu da stavim na moj NOTE 3 koji je sada KK. Trajanje baterije na JB je osetno duže, a kako niko osim tebe (koliko sam upoznat) nije mogao da uradi downgrade sa KK na JB, bilo bi lepo da sa nama podeliš postupak kako si to uradio...

Hajde samo mi napiši proceduru kako i koji tačno JB custom rom mogu da stavim na moj NOTE 3 koji je sada KK. Trajanje baterije na JB je osetno duže, a kako niko osim tebe (koliko sam upoznat) nije mogao da uradi downgrade sa KK na JB, bilo bi lepo da sa nama podeliš postupak kako si to uradio...
Omega rom spusti preko omega pro file i flesuj

Da li ja i ti pričamo o istoj stvari???

DOWNGRADE sa KK na JB?

Svuda sam nalazio samo ovakve informacije:

"Unfortunately you can not revert back to 4.3 even with rooting since you've updated the bootloader to 4.4.2 and can not be revert back to a 4.3 bootloader even with root."

Nije mi jasno o čemu ti pričaš.

Moraš paziti o čemu i šta pričaš. Neko će uraditi to što si napisao i ostaće bez svog telefona.

Molim Te prokomentariši mi ove navode sa stranice OMEGA ROM-a sa XDA (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2470441 post #4)

"Installation:
Installation Instructions for Omega Kit Kat:

READ BEFORE FLASHING:
The new Omega is based on the new Android 4.4.2 Kit Kat firmware and needs the new bootloader to work.
This mean the knox will be triggered and your warranty will be void, more info:
All you wanted to know about KNOX Void Warranty 0×1
If you flash Samsung's based Android 4.4.2 Kit Kat firmware there is no way to go back to Jelly Bean"

Ako je čovek koji je napravio OMEGA ROM ovo napisao, kako si ti mogao da uradiš nešto što je praktično nemoguće???

Poslednja izmena:
Mesa covek skraćenice. On misli na LP (5.0) da može da se vrati na KK (4.4.2)
I to samo LEAK 5.0 može da se vrati na 4.4.2.
Isto tako je i na Note2 - cim sam flashovao novi bootloader ne mogu vise instalirati nista manje od 4.4.2. Znaci NE MOŽE da se vrati na JB ( 4.3 ili 4.1.2)

Ovako nemoze da se flashije jb stock rom preko odin tako nemoze da se dongraduje,samo sa costom tomova moze da se vracas na jb, ja sam na s4 pravio downgrade od 4.4.2 na 4.3 i 4.2.2 samo preko costom romova fles preko rikaveri, mislim da je isto i za note 3 nema poenta da ne moze kada romova nemaju ni bootloader ni modem u njima

Ne znam gde uzimas telefon ali Gpro 2 16gb nov je oko 315-320 evra,Note3 je oko 400-420
Mislio sam na cenu za gpro 2 sa 32gb memorije. Njegova cena je oko 350eura. Ne zurim sa kupovinom ali sam uvek u nedoumici sta kupiti. Kod samsunga mi se ne svidja njihov louncher dok lga on ok. Takodje mi se kod lga svidja knocking sistem otkljucavanja, gpair, uvek dobra baterija. S druge strane kod note3 me privlaci olovcica posto se cesto igram sa fotografijama pa mi dobro dodje preciznost koju note3 daje. Sve u svemu u nedoumici sam

Krale ti baš ne odustaješ...

Shvati da NE MOŽE DA SE DOWNGRADUJE SA KK NA JB bez obzira da li je u pitanju stock ili custom rom!

Šta si ti radio i šta si probao ko zna. Kakve veze ima što custom rom nema bootloader? Pa lepo ti piše da je za KK POTREBAN NOVI BOOTLOADER. Kada se sa KK flešuje i novi bootloader on tu ostaje vo vjek i vjekova posle toga više ne može JB. Moći će samo noviji bootloader da "pregazi" stariji, tj LP će moći preko KK a kada izadje oficijalni LP najverovatnije neće moći sa LP na KK. Malo bolje prouči šta može a šta ne može, a ako već ne prihvataš ono što ti ja napišem, prihvati barem ono što neko ko je mnogo pametniji od mene i tebe zajedno kaže, Indie recimo (omega rom dev.) u onom citiranom delu što sam ti postavio u prošlom postu.

A ako i dalje ostaješ pri svom stavu, šta da ti kažem, da si ti meni živ i zdrav i u sreći i veselju flešuj svoje telefone na način koji samo ti znaš i uživaj u tome [emoji6]

Poslednja izmena:
Krale ti baš ne odustaješ...

Shvati da NE MOŽE DA SE DOWNGRADUJE SA KK NA JB bez obzira da li je u pitanju stock ili custom rom!

Šta si ti radio i šta si probao ko zna. Kakve veze ima što custom rom nema bootloader? Pa lepo ti piše da je za KK POTREBAN NOVI BOOTLOADER. Kada se sa KK flešuje i novi bootloader on tu ostaje vo vjek i vjekova posle toga više ne može JB. Moći će samo noviji bootloader da "pregazi" stariji, tj LP će moći preko KK a kada izadje oficijalni LP najverovatnije neće moći sa LP na KK. Malo bolje prouči šta može a šta ne može, a ako već ne prihvataš ono što ti ja napišem, prihvati barem ono što neko ko je mnogo pametniji od mene i tebe zajedno kaže, Indie recimo (omega rom dev.) u onom citiranom delu što sam ti postavio u prošlom postu.

A ako i dalje ostaješ pri svom stavu, šta da ti kažem, da si ti meni živ i zdrav i u sreći i veselju flešuj svoje telefone na način koji samo ti znaš i uživaj u tome [emoji6]
Sta dajes ako sad flesujem JB rom na moj note 3 ? :)

moj glas defenitivno ide za Note 3 u odnosu na G pro 2.........

Pošalji mi kućnu adresu i poslaću ti moj Note 3 za opkladu, a u suprotnom ako to ne uradiš, očekujem isto od tebe, da mi pošalješ tvoj telefon. Ok?
Cim budem malo slobodan spusti cu jb neki rom i napisacu sta sam uradio ako uspem da ga flesujem poslacu i sliku :)

Podrazumeva se da je rom TW. Stock ili Custum to nema veze.

Stigao mi "alu"-bumper...2$
Vredi svakog centa ;)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1420747001973.jpg
    uploadfromtaptalk1420747001973.jpg
    69.3 KB · Pregleda: 107
  • uploadfromtaptalk1420747022086.jpg
    uploadfromtaptalk1420747022086.jpg
    30.5 KB · Pregleda: 107
  • uploadfromtaptalk1420747038208.jpg
    uploadfromtaptalk1420747038208.jpg
    66.3 KB · Pregleda: 104