Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

sada ima kostom rom pa ne mora preko odina radi odlicno i na stari botloader dok ne izadje fajnalni ovo e leak verzija ali je bolja od kk i mnogo po fluidni ova bela boja ubija

zaboravio da kazem i da so lolipop note 3 dobija isti s pen kao note 4 :)

3tarik said:26.12.2014. 02:44

Tel mi je na servis lik me zavlaci, vec danima mi drzi tel pokusava oprati sebe kako bi me iznacio iz garancije. Reci mi ovaj problem o kojem ti govorim , da li je moguce bude cak i neki hardverski kvar?

Rekoa sam ti si trebao samo sa skines fw od sammobile i da flesujes sa pit fajlom da ti se particije srede i onda u 99% bi trebao da radi posle to

Polarcell baterija posle prvog punjenja je izdrzala tacno 2 dana sa 8 sati upaljenog ekrana. Pola sata gsm razgovora i sat Vibera... ja sam prezadovoljan. Sa stock baterijom jedva dan i po i 5.5 sati... PREPORUKA!

Polarcell baterija posle prvog punjenja je izdrzala tacno 2 dana sa 8 sati upaljenog ekrana. Pola sata gsm razgovora i sat Vibera... ja sam prezadovoljan. Sa stock baterijom jedva dan i po i 5.5 sati... PREPORUKA!
Kad sam planirao da kupujem baferija za note 3 video sam je ali mi je bila.sumljiva i sam kupio ovu ako planiram da kupim nove bice ovaj izbor

@Proday
Hvala...ako ne, stize Anker pa cemo da vidimo :)

Napominjem da ne mislim da je ova baterija veceg kapaciteta...gotovo sam siguran da je istog. Zaboravio sam da dodam da drzim cpu u powersave modu, posto ne primecujem razlike u radu al se oseti na bateriji. Mislim da se ova sto je dosla uz telefon jednostavno "istrosila". Primetio sam nagli tj nejednaki pad napona i slicno. Drzala je ok...ali nije kao na pocetku.

Poslednja izmena:
Da isto je i kod mene oginalna je vise gotova nije kao to sto je bila ali ja je koristim jos dok ne crkne skroz na skroz

Pa nece otici tek tako...mozes sigurno jos godinu dana da je komotno koristis.
Note korisnike su navukli na max trajanje baterije... nista bez 6 sati screen on:)

Autobrightness low, uglavnom wifi/3g sad sam u nekom bunkeru od radnje :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1419603216991.jpg
    uploadfromtaptalk1419603216991.jpg
    35.5 KB · Pregleda: 115
  • uploadfromtaptalk1419603224311.jpg
    uploadfromtaptalk1419603224311.jpg
    37.5 KB · Pregleda: 118
Mene zanima kako si zadovoljan od note 3 jel vredi telefon dobar sta ti smeta kod njega dali vredi upgrade na note 4 ?

Ako uspes da ubodes primerak na kome nema problema i ne doplacujes previse onda vredi. Obrati paznju na ekran koji je na gomili primeraka problematican (nejednako osvetljenje je glavni problem), volume dugmici se klackaju itd.

Siguran sam da ne vredi...bar po trenutnim cenama. Uvek racunam.. cenu svog telefona + 30-40% te cene da je neka realna doplata, sve preko toga mi je previse.
Nisam zahtevan korisnik. Najbitne su mi 2 stvari ..veliki ekran i dobra baterija. Ostalo mora da bude u nekoj normali..2gb ram i dobar senzor kamere. Ok je uredjaj... nije brz poput nexus uredjaja, nema neku fantasticnu kameru poput Lumia, mora dobro da se ocisti od Samsungovih sr*** i kao najgore ima knox pa samim tim nema ni custom kernela, samo root. Rado bih ga menjao za LG G Pro 2, cisto radi promene ;)

I mene zanima malo vise informacija,kako se pokazao N3 posle duze upotrebe,koje su zamerke,sta Vam najvise smeta,i sta bi kupili posle njega?Da li je dobra kupovina (380e) ili ima neku bolja alternativu do 500 e?Imam G2 i hteo sam SG5 ali ne bih mali ekran,zeleo sam veci displej,G3 ima 5,5 ali sa njim nisam odusevljen.

Pa najvise me nervira ocajna izrada ovog telefona, mislim da ima najgoru lajsnu od svih uredjaja iz Note i S serije (veruj mi imao sam ih sve) poklopac takodje..(ne koristim nikakve futrole i slicno, samo tempered glass).

Mene pa bas mi se svidjao dizajn note 3 zato sam ga i kupio to je bila ljubov na prvi pogled :)

Imao dva note 3, to jest još uvek imam jedan , oba su crne boje.
fcinterbgd, na čega konkretno misliš, najgora lajsna i poklopac?

I mene zanima posto sam bio zadovoljan licno istima dok sam nisio note 3

To mi nije problem.Nikad ne nosim telefon bez potpune zastite

Jedan sam koristio 6mes bez futrole bez zaštite, i ni jednu ogrebotinu ili bilo šta nisam imao nigde a pogotovo na lajsni, prodao ga posle jer mi je napukao ekran u džepu na poslu, i ubrzo opet uzeo nov note3 po povoljnijoj ceni....
Vizuelno mi je note3 odličan telefon, a što se tiče zadnjeg poklopca, mogu reći samo da je odličan jer ne klizi iz ruke i ima taj grip gde imaš osećaj da ti se lepi za saku....

Jedan sam koristio 6mes bez futrole bez zaštite, i ni jednu ogrebotinu ili bilo šta nisam imao nigde a pogotovo na lajsni, prodao ga posle jer mi je napukao ekran u džepu na poslu, i ubrzo opet uzeo nov note3 po povoljnijoj ceni....
Vizuelno mi je note3 odličan telefon, a što se tiče zadnjeg poklopca, mogu reći samo da je odličan jer ne klizi iz ruke i ima taj grip gde imaš osećaj da ti se lepi za saku....
+1

Koristim od početka januara, nema zaštitu, mena ni jednu ogrebotinu

Licno, da nisam bio zadovoljan sa prvim primerkom note3, što se tiče izrade, samog rada telefona, baterijom pa i kamerom, ne bih kupovao drugi note3, jednostavno fon radi perfektno...
Naravno, ukusi su različiti, ali je dosta vise pozitivnih iskustava sa note3 nego losih, to jest da je ovo los fon....
I smatram da trenutno cena novog note3 opet opravdava svoju cenu , uloženo dobijeno....jedino koji uredjaj kao phablet može da parira je lg g pro2...koji jeste jeftiniji, ali i nema draži s pen-a....

Izgleda da me niste razumeli... ja sam veoma zadovoljan Note serijom (baterijom posebno)..probao sam i S5, G3, Nexus... i opet zavrsim na N3 :)Nego covek trazio da kazemo nesto sto mi se nam se ne dopada...

Što se tiče izrade samog telefona bruka od koliko je lošeg materijala izrađen. Koliko je lajsna loša čini mi se da je noktom moguće izgrebati. Ja ne koristim futrolu i lajsna ima ogrebotina i vremenom potamni,izgubi sjaj. Ko kaže da se ne grebe lajsna, a ne koristi futrolu mislim da laže prvenstveno sebe, a i druge.

Poslednja izmena:
Ti ako si izgrebao lajsnu, ne generalizuj odmah da neko laže.
Nemam razlog da lazem u mom slučaju, ni sebe ni druge, a tebi ako je to neverovatno, tvoj problem. A nisam od onih koji robuju telefonu pa da ga baš paze preterano.

Ja sam imao note 3 10 meseci i nigde ogreban nije bio,pa cak ni na lajsni
A znao sam da cesto da ga koristim bez zastite kao i ovaj sadasnji telefon

Verujem da ima ljudi koji su uspeli da ocuvaju lajsnu, al da je najgora do sad sigurno jeste :) Samo cekam da je jace ostetetim i da oljustim kao na svakoj S seriji. Ne izgleda lose, kapiram da je jos bolje na beloj boji.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1419635479844.jpg
    uploadfromtaptalk1419635479844.jpg
    64.5 KB · Pregleda: 151
  • uploadfromtaptalk1419635484572.jpg
    uploadfromtaptalk1419635484572.jpg
    77.6 KB · Pregleda: 151
Izgleda da me niste razumeli... ja sam veoma zadovoljan Note serijom (baterijom posebno)..probao sam i S5, G3, Nexus... i opet zavrsim na N3 :)Nego covek trazio da kazemo nesto sto mi se nam se ne dopada...
To, mene interesira dali vredi da se pravi upgrade na note 4 bezrazlika na novac koliko da se doplati mene interesuje dali vredi i koliko je dobar upgrade sprema note 3

Nazad
Vrh Dno