Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Само што си требао да скинеш сток ром од sammobile и да флешујеш и то је то ако и онда нече тогаш фирмвер плус пит фајл и је као нов

Stigla mi je Polarcell 3400mAh baterija sa Amazon.de
Deluje sasvim obecavajuce za sada.

Još se nije desilo da te zamenske traju duže od ispravne fabričke, ako nisu fizički veće sa debljim poklopcem.

Ima leak fw lolipop za note 3 na xda jemail devoloper dace vise info sto kako
7b0b4684ff7bf3a715272d80697d779a.jpg

Poslednja izmena:
Uzeo sam je zbog njihove reklame. Naime, daju 50e ako nadjes jacu bateriju istih dimenzija. Zato sam uzeo ovu i Anker... pa da uzmem neki euro ako ne lazu. Nemci prave, garantuju za kvalitet i ispravnost naredne 2 godine. Narucenk sa Amazon.de stiglo za 6 dana. Danas prvi dan.. stigla napunjena na 55% kad sam je stavio jutros, sad je na 10% sa oko 4 SoT... neverovatno. Cekam drugo punjenje, pa cu tacno znati sta se desava. Stock NG1+root.
@Nidza
Nisi probao ZeroLemon i slicno...iste dimenzije a sigurno traju vise.

Poslednja izmena:
Uzeo sam je zbog njihove reklame. Naime, daju 50e ako nadjes jacu bateriju istih dimenzija. Zato sam uzeo ovu i Anker... pa da uzmem neki euro ako ne lazu. Nemci prave, garantuju za kvalitet i ispravnost naredne 2 godine. Narucenk sa Amazon.de stiglo za 6 dana. Danas prvi dan.. stigla napunjena na 55% kad sam je stavio jutros, sad je na 10% sa 4 SoT... neverovatno. Cekam drugo punjenje, pa cu tacno znati sta se desava. Stock NG1+root.
Ја сам једну наручио од ибеј и је одлична као оргинала кад је била нова а и нјемац није ме излагао за сада боље дежи од оргинала али јос мало да убијем оргинала па чу да преминем на та нова бар док се не подује :)

Molim te predji na latinicu...nista nisam razumeo. :)

Само што си требао да скинеш сток ром од sammobile и да флешујеш и то је то ако и онда нече тогаш фирмвер плус пит фајл и је као нов

Tel sam ponio na servis , i lik me hoce ubediti da sam radio rut (pokusava se izvuci jer imam garanciju). Poceo me zavlacit.Znaci tel.kada upalim pojavi mi se onaj robot kako lezi :D i kao fol u kvaru i nmg dalje upalit telefon.

Molim te predji na latinicu...nista nisam razumeo. :)

Ja sam jednu narucio od ebay i se pokazala odlicna kao i originalna kad je bila nova,i njemac nije me izlagao za sada je odlicna bolje drzi od orginala 7 ipol sot je klasika, za sada cu da guram jos orginalna dok ne umre skroz na skroz pa cu da stavim ta :)

Toooo... a koju si uzeo? Isto Polarcell?

Kad se vec prica o bateriji, je li se desavalo nekome da se baterija osjetno brze prazni kada padne ispod ~25%? Pri tom sam par puta primjetio i cudne dropove npr sa 24 na 20% i slicno.
Inace dok je zakljucan telefon baterija pada 1-2% ali kada je ispod 20-25% onda za sat zna otici i 5%. Jel moguce da je baterija vec na umoru?
Stock 4.4.2, telefon star ~7mj.

Kad se vec prica o bateriji, je li se desavalo nekome da se baterija osjetno brze prazni kada padne ispod ~25%? Pri tom sam par puta primjetio i cudne dropove npr sa 24 na 20% i slicno.
Inace dok je zakljucan telefon baterija pada 1-2% ali kada je ispod 20-25% onda za sat zna otici i 5%. Jel moguce da je baterija vec na umoru?
Stock 4.4.2, telefon star ~7mj.
Da kod mene je tako na orginalnu pa sam kupio druga od ebay kod mene na primer napunim do 100 i onda ostavim telefon i kad vidim pala je na 95 % za pola sata vajda je baterija pri kraju a na novi nema taj drop

Moze li link te baterije koju ti imas?
Ako neko zna, neka okaci link sa ebay-a originalne baterije, posto koliko sam uspio vidjeti cijene se krecu od 7 do 40$...

Koliko vidim, ova baterija se ne razlikuje od stock, kapacitet je isti, samo sto je upitno je li ovo OEM.
Koliko dugo je imas?

Koliko vidim, ova baterija se ne razlikuje od stock, kapacitet je isti, samo sto je upitno je li ovo OEM.
Koliko dugo je imas?
Skoro dva mjeseca, bolja od original od izdrzlivost kapaciteta ja sam se iznenadio ista je tezina kao i original 50 grama i nema pad napona

Poslednja izmena:
Pitao sam ga i to dali je baterija orginal reko mi covek da nije proizvedena od samsung ali da je isti kvalitet kao na samsung orginalna i nije me izlagao baterija je stvarno odlicna 7 nekad i 8 sati screen vadim

Ova sa linka je identicna originalu, cak i prodavac kaze da je original. Sad pitanje je da li salje ovu kao na slici.

Hahaha... a srafciger sluzi??

Inace mogu slobodno da preporucim ovu Polarcell. 10% za 10 sati standby+1 SoT... Al sacekacu jos par punjenja.

Poslednja izmena:
Ajde nemoj da me lozis ima da narucim za S3 :)

Ja sam je zbog komentara kupaca S3 polarcell baterije i uzeo. Znam da se na bateriju najvise zale s3 korisnici...:)

Nema NFC.. i mislim da je free shipping. Bar je bio do Portugala.

Necu da kacim screenshot...ali nisam uspeo da je ubijem za jedan dan... 4 sata SoT... i jos 55%... obicno sam u ovo vreme na 15% sa originalnom baterijom. Neocekivano.

Javljaj kako napreduje...
Si preko odina? Sa kog linka?

Nazad
Vrh Dno