Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Eno,rešeno je deinstaliranjem chroma.Već se oseti razlika ;)
Drugar se patio sa baterijom 10 meseci,mislio je da je zbog apdejta na 4.4.2 kad ono chrome i sandbox.
***,interesantno je da je ovo prvi put da je uhvatio SS da je doticni chrome/sandbox na prvom mestu po potrošnji pa se nadam da je do njega bio problem

Neka informacija kad bi se mogao ocekivati Lolipop na note 3?

Po nekoj nepotvrdjenoj prici ,februar ,mart,sada ce doci 4.4.4 vec je stigao na Note 3 Verizon

Ja mislim da Note 3 izvan USA neće ni dobiti 4.4.3 a kamoli 4.4.4. Biće isto kao i sa S5, sa 4.4.2 odmah na 5.0.

Moguce,nista me ne bi iznenadilo,ja napisah ono sto moze lako da se nadje na netu,da li ce biti ili nece samo Samsung za sada zna

S5 dobio official lolipop, mozda ce i nout 3 uskoro...
Skoro sam zamenio note 2 za 3 n900, e sad, da li n900 verzija kaska sto se tice updejtova u odnosu na snapdragon? Kako je bilo kada je trebao kitkat da izadje?

Koja je razlika izmedju note 3 i note 3 neom tj koliko je note 3 neo losiji. Posto sam nasao za 250e?

Evo ga SS, za 18min je pozderao 15% baterije.
ceacd2cddc9ff930df924c1830ab4ba2.jpg

šta je ovaj sandbox?

Da se i ja pohvalim najboljom baterijom na svetu.

Za sat vremena fali već 25%

Prilozi

• uploadfromtaptalk1417763217913.jpg
    uploadfromtaptalk1417763217913.jpg
    135.2 KB · Pregleda: 188
  • uploadfromtaptalk1417763230303.jpg
    uploadfromtaptalk1417763230303.jpg
    99.2 KB · Pregleda: 189
Pa awake je non stop, vidi šta je. Verovatno će i samo restart pomoći.
A i koristio si ga sa sve gpsom

Hvala. I bisam obratio paznju ali cak je i manji po dimenzijama. Samo vidim da ima dva cpua

Pa awake je non stop, vidi šta je. Verovatno će i samo restart pomoći.
A i koristio si ga sa sve gpsom

I kada sam gasio gps bila je ista priča.
Ali awaken skoro čitavih sat vremena, mora da ima neke veze sa SView coverom :S

Zdravo svima.
Ima li ikakvog nacina da se rijesim dosadnih reklama? Tel (n9005) nije rutovan, jer je pod garancijom. Hvala unaprijed na odgovorima.

Нема ништа без рута...

Root je obavezan za addaway. Pričali smo na prethodnih par strana o jednostavnom rutovanju bez gubitka garancije. Towelroot.

Moze li se nekako S Planner iskljuciti bez root-a?

Skinuo sam SolCalnedar da mi mi sluzi kao default calendar app, medjutim i dalje mi obavjestenja iskacu i sa S Planner-a, a kada u podesavanju iskljucim sinhronizacije odredjenih naloga, automatski ih iskljuci i u SolCalendar aplikaciji.

Izgleda ce morati root, iz vise razloga. Nasao sam u podesavanju opcije bar da isklucim notifikacije S Planner-a, ali i dalje ne kontam zasto bez njega nista drugo ne moze...

Zdravo svima.
Ima li ikakvog nacina da se rijesim dosadnih reklama? Tel (n9005) nije rutovan, jer je pod garancijom. Hvala unaprijed na odgovorima.

Ima ona fora sa AdBlock Plus i menjanjem proxy-ja i porta. Nije potreban rut, ali nije ni da radi kao kada ima rut pristup.

Bar se TowelRoot lako radi. Bukvalno 4 minuta posla.

Pitanje: sa sammobile, koji stock rom da skinem ako nema telenor srbija na spisku? Ima li neke veze ako skinem, npr. baltic ili tako nešto? Generalno, preko mobile odin sam flešovao echeo rom, ali, eto, ispade bolji stock...

SEE, Baltic... Nema neke bitnije razlike, gledaj koji je noviji i to je to. Mada ce ti uskoro i Lollipop izaci ;)

Obećao sam da ću postaviti trajanje baterije na Echoe rom-u, ali sam zbog problema koje mi je rom pravio (malo malo pa "force close"... :( ) ubrzo isti obrisao i vratio stock + root + greenify + adaway + titanium i podesio sve kako mi odgovara... Baterija oko 5 sot, kako kad...

E sad, Note serija važi za telefone sa veoma dobrim trajanjem baterije.

Pre par dana sam supruzi uzeo telefon LG L90. Ajd što je brz, ajd što je i relativno jeftin (140€ nov plaćen), ali kakva je ono baterija nije mi jasno.

screenshot2014-12-08-21-.png

Izvinjavam se ako spamujem temu, trolujem, šta već, mislim da nije vredno otvaranja samo teme o LG L90 kao posebne samo zbog ovoga meni zanimljivog, da uporedim Note 3 i njegovo trajanje baterije sa nekim telefonom koji pripada drugoj klasi a koji nije toliko popularan...

Pa ovaj "mali" jede Note po pitanju baterije samo tako...

Nazad
Vrh Dno