Kad sam planirao da kupujem baferija za note 3 video sam je ali mi je bila.sumljiva i sam kupio ovu ako planiram da kupim nove bice ovaj izborPolarcell baterija posle prvog punjenja je izdrzala tacno 2 dana sa 8 sati upaljenog ekrana. Pola sata gsm razgovora i sat Vibera... ja sam prezadovoljan. Sa stock baterijom jedva dan i po i 5.5 sati... PREPORUKA!
+1Jedan sam koristio 6mes bez futrole bez zaštite, i ni jednu ogrebotinu ili bilo šta nisam imao nigde a pogotovo na lajsni, prodao ga posle jer mi je napukao ekran u džepu na poslu, i ubrzo opet uzeo nov note3 po povoljnijoj ceni....
Vizuelno mi je note3 odličan telefon, a što se tiče zadnjeg poklopca, mogu reći samo da je odličan jer ne klizi iz ruke i ima taj grip gde imaš osećaj da ti se lepi za saku....
To, mene interesira dali vredi da se pravi upgrade na note 4 bezrazlika na novac koliko da se doplati mene interesuje dali vredi i koliko je dobar upgrade sprema note 3Izgleda da me niste razumeli... ja sam veoma zadovoljan Note serijom (baterijom posebno)..probao sam i S5, G3, Nexus... i opet zavrsim na N3Nego covek trazio da kazemo nesto sto mi se nam se ne dopada...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari