Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Hunder preteruje... Ali je cinjenica da sam npr ja ocekivao od Note_a vise.. ali ne stvari o kojima on prica nego samim kvalitetim izrade telefona..

Preterujem? U cemu? Ja sam samo kritikovao bateriju i cameru u lowlight uslovima. Doduse mozda malo energicnije ali stojim iza toga. Sve ostalo jeste ko bombona osim lajsne koja je napravljena od zvaka plastike pa je moguce ostetiti i najmanjim pritiskom. Eto od mene toliko. Vidim da je ova tema postala mesto za odabrane i za svoje ljubimce pa mesto istini i manama nije ovde mesto.

Ima li rjesenja za ovo gubljenje šifri za wifi mreže? Jel problem softverske ili hardverske prirode? Izludi me ovo..svako par dana moram ponovo sve sifre ukucavati

I ja se pridružujem... nadam se da neko ima rešenje. .. cak sam bio ugasio i Google backup ali nije pomoglo...

^Мени кажеш?
Да мало боље пратиш, видео би да сам ја тај исти ром већ препоручивао раније...
Zasto bih tebi rekao kada kazes da ti baterija bolje drzi? Razmisli malo...
Decko ima ljudi koji su kupili telefon sa garancijom i svako flesovanje ponistava istu. Ti ako si opsednut flesovanjem drugi mozda nisu. I to sve da bi produzili trajanje baterije za 1 sot. Evo sad sam na s5 i ima bolju bateriju tj trajanje od note 3 kog sam imao za citav sat ipo. I sta ti to sad pokazuje? Note 3 su ukakili samo tako hteli vi to da priznate ili ne.
Decko, slobodno mozes da prestanes da pises o telefonu koji ne koristis. Ako tebi lose drzi bateriju ne znaci da je tako kod svakog. Bas me nesto briga za garanciju zbog koje cu izgubiti tonu zivaca ako dodje do nekog problema (procitaj malo po forumu iskustva ljudi sa reklamiranjem). ;)
Evo ti jedan SS ove veoma lose baterije. ;)
uploadfromtaptalk1401397293210.jpg

@OCer pa i tebi je jedan dan dobra jedan losa :d
kad flesnes neki rom bude dobra bas tih 51min posle tog mozes opet da flesujes i tako do beskonacno. Cinjenica je da sa 4.4.2 ni S4 niti N3 nisu ono sto su bili po pitanju bat

Uzivaj decko i samo opusteno. Nagledo sam se tih vestackih i laziranih ss tako da...

@OCer pa i tebi je jedan dan dobra jedan losa :d
kad flesnes neki rom bude dobra bas tih 51min posle tog mozes opet da flesujes i tako do beskonacno. Cinjenica je da sa 4.4.2 ni S4 niti N3 nisu ono sto su bili po pitanju bat

Ma to je bug koji ima i g2. Kad se menja kernel baterija drzi sa 100 % nestvarno mnogo i onda se urusi. Vidis da meni tera inat ;) ja sam na g2 imao 30min full opterecenja a baterija ostala na 100% i onda pocne da se topi.

Koliko se srozao kvalitet foruma to nije normalno. Fake SS-ovi? Nemam pametnija posla nego da tebi poturam neke izmisljene skrinove. I iskuliraj vise, uzeo si drugi mob i kraj.

Sad ce na punjač sa 42 procenta. Puna kapa, s obzirom da ga ubija los prijem na poslu.

Telefon je bombonica, neću da ga menjam dve godine barem.

mene, osim zaboravljanja passworda za wifi nista , za sada ne zeza.Telefon je jako upotreban.Baterija odlicna za ovaj ekran.Ovaj Hunder ko dete kome padne sladoled na beton...kmeee... :) kakvi lazni ss? qq lele... mora da si jako mlad...nemas više n3 a I dalje u temi trolujes... nije lepo. :)

Pa kad neko postavi ss da je za sat vremena potrosio 5-6% baterije ne da je fake nego ima ozbiljnih problema sa realnoscu. Tim tempom bi imao preko 15h sot sto samo po sebi govori o cemu sam pricao. Ti custom romovi mahom imaju dobro drzanje u prvih 10% i posle se vraca na staro. To sto ima neko potrebu da kaci prvih sat i ispada fejker to ja tu nista ne mogu. Ponavljam da sam na G2 za sat vremena imao samo 2% a pri tom ga max opteretio. Nisam kacio jer nema veze sa mozgom jer se posle toga baterija vraca u normalu i nadoknjadjuje pocetni plus. Nisam dete imam dovoljno godina da mogu da kazem i da budem objektivan. Ako neko za svoje .ovno kaze da ne smrdi nego mirise taj ima ozbiljan problem sa realnoscu i objektivnosti. Ovo zadnje se ne odnosi na note3 nego za sve u zivotu

Decko, nalupao si se zestoko. Shvatili smo da je telefon $ranje, sad mozes da iskuliras. ;)

Imao sam N3 par meseci, sada ga ima supruga 2 meseca, različiti telefoni, ali su imali slično trajanje baterije, oko 4-4.5h SOTa u dva dana. Automatsko osvetljenje, 3g stalno, ali se wifi koristio kad god je moglo. Fabrički SW, sa isključenim smart f-jama. U jednom danu, sa smanjenim osvetljenjem, SOT je išao na 6-7h...

Hector, retko kad uspem da dodjem do 10%. Juce je na 40% bilo skoro 4h. Wifi je bio iskljucen od 11 do 20h (3g ukljucen, naravno). Za mene je to odlican rezultat.

Poslednja izmena:
Hector, retko kad uspem da dodjem do 10%. Juce je na 40% bilo skoro 4h. Wifi je bio iskljucen od 11 do 20h (3g ukljucen, naravno). Za mene je to odlican rezultat.

Za 9h koriscenja imas skoro 4h sot. I tebi je to woooow. Sad mi je sve jasno. Napustam ovu suludu diskusiju. Ocigledno ti je ovaj prvi pravi telefon koji naravno ima bolju bateriju od ostalih ali je nekad imao bas taj woooow. Sto rekao jedan pametan covek : Proklestvo je imati pa nemati,biti najbolji pa postati prosecan,biti voljen pa postati omrazen...

Jesi li ti normalan covece? Rekao sam da je od 11 do 20h bio na 3g a ne da je 9h uptime.

Ja normalan da ne mogu biti normalniji. Ko jos pise kad je ugasio wifi i upalio 3g a nisi stavio od koliko si ga sati koristio. Treba pasulj da bacamo. Al svejedno. To je smesan rezultat za mene. Sreca te nismo svi isti...Bogu hvala na tome

Pa s' obzirom da nisam postavio SS logicno je da cu da napisem jer 3G znacajno vise trosi (zamisli). Bas me zanima koji ti to telefon imas kad ti je N3 smesan.
Ja sam inace presao sa S4 i baterija drzi duplo bolje. Zaista ocajno.

Evo imam S5 i iako mu je slabija baterija meni duze drzi od note 3. Posle note3 sam imao na kratko G2 i on je tek bio bolji mnogoooo od note 3. Znam sta je note 3 bio kad se pojavio zato sam ga i kupio ne pricam nista napamet i ne trolujem nista. Samo ciste cinjenice. Procesljaj malo i druge teme. Za svaki telefon sam izneo mane i vrline iz mog ugla. Pa neko se slaze neko ne...

Svaka tebi čast kad možeš više od 5 sati dnevno da bleneš u telefon. Ako spavaš 8 sati, tebi trećina života prođe gledajući u ekran mobilnog telefona.

Evo imam S5 i iako mu je slabija baterija meni duze drzi od note 3. Posle note3 sam imao na kratko G2 i on je tek bio bolji mnogoooo od note 3. Znam sta je note 3 bio kad se pojavio zato sam ga i kupio ne pricam nista napamet i ne trolujem nista. Samo ciste cinjenice. Procesljaj malo i druge teme. Za svaki telefon sam izneo mane i vrline iz mog ugla. Pa neko se slaze neko ne...

Ne znam za S5, nisam imao prilike da ga koristim duze od 5 minuta. G2 je poznato da ima bolju bateriju ali reci da Note ima losu ne ide.
Ako si ti imao problem sa baterijom ne znaci da svako mora da ima. ;)
Inace, ja retko vise od 3-4 sata max gledam u ekran (nekad i 1/1.5h).

N3 je broj 2 na tržištu pametnih telefona bio kad se pojavio po pitanju baterije. Jedini ispred je bio G2, ali je imao neke druge mane.

Apsolutno ne stoji da je baterija loša. Druga je stvar što bi mogla bolja da bude, tj Android da bude malo stroži prema gladnim aplikacijama.

Narode ne hranite vise hundera i slicne ,vodite uzaludnu raspravu ,covek realno troluje ovu temu zadnjih mesec dana ,verovatno ne namerno (razocaran je u N3,to shvatam)ali je troluje
Vi se primate i prica se nastavlja u beskonacno
Covek ima sada drugi telefon i pojma nemam sta radi ovde na temi
Znaci preskocite pricu ,kad niko ne bude odgovarao smirice se i on

ja bas ne vodim racuna o štednji. .. I n3 ima bolju bateriju od mog iphone 5. uploadfromtaptalk1401472068492.jpg jel ovo ok?

Nazad
Vrh Dno