Ima li rjesenja za ovo gubljenje šifri za wifi mreže? Jel problem softverske ili hardverske prirode? Izludi me ovo..svako par dana moram ponovo sve sifre ukucavati
Zasto bih tebi rekao kada kazes da ti baterija bolje drzi? Razmisli malo...^Мени кажеш?
Да мало боље пратиш, видео би да сам ја тај исти ром већ препоручивао раније...
Decko, slobodno mozes da prestanes da pises o telefonu koji ne koristis. Ako tebi lose drzi bateriju ne znaci da je tako kod svakog. Bas me nesto briga za garanciju zbog koje cu izgubiti tonu zivaca ako dodje do nekog problema (procitaj malo po forumu iskustva ljudi sa reklamiranjem).Decko ima ljudi koji su kupili telefon sa garancijom i svako flesovanje ponistava istu. Ti ako si opsednut flesovanjem drugi mozda nisu. I to sve da bi produzili trajanje baterije za 1 sot. Evo sad sam na s5 i ima bolju bateriju tj trajanje od note 3 kog sam imao za citav sat ipo. I sta ti to sad pokazuje? Note 3 su ukakili samo tako hteli vi to da priznate ili ne.
@OCer pa i tebi je jedan dan dobra jedan losa :d
kad flesnes neki rom bude dobra bas tih 51min posle tog mozes opet da flesujes i tako do beskonacno. Cinjenica je da sa 4.4.2 ni S4 niti N3 nisu ono sto su bili po pitanju bat
Decko, nalupao si se zestoko. Shvatili smo da je telefon $ranje, sad mozes da iskuliras.![]()
Hector, retko kad uspem da dodjem do 10%. Juce je na 40% bilo skoro 4h. Wifi je bio iskljucen od 11 do 20h (3g ukljucen, naravno). Za mene je to odlican rezultat.
Svaka tebi čast kad možeš više od 5 sati dnevno da bleneš u telefon. Ako spavaš 8 sati, tebi trećina života prođe gledajući u ekran mobilnog telefona.
Na koliko telefona koristis svoj google nalog?Ima li rjesenja za ovo gubljenje šifri za wifi mreže? Jel problem softverske ili hardverske prirode? Izludi me ovo..svako par dana moram ponovo sve sifre ukucavati
Evo imam S5 i iako mu je slabija baterija meni duze drzi od note 3. Posle note3 sam imao na kratko G2 i on je tek bio bolji mnogoooo od note 3. Znam sta je note 3 bio kad se pojavio zato sam ga i kupio ne pricam nista napamet i ne trolujem nista. Samo ciste cinjenice. Procesljaj malo i druge teme. Za svaki telefon sam izneo mane i vrline iz mog ugla. Pa neko se slaze neko ne...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari