Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Au, signal pokidao :)
Koliki je screen on time?

Daj Boze da je preko 2h.
Inace, 2g/3g? Osvetljenje? Sta ima u pozadini?

Ovo je svetski rekord, za ovaj rezultat sa mojim koriscenjem platio bih bateriju u 100+€

Moguće je ako ima dobar prijem i nije previše akao telefon. Na dobrom prijemu je ispod 1% za sat vremena, pa izračunaj.

Važi za moj telefon, gde je sve uključeno sem GPS, a za to vreme bi skinuo stotine mejlova preko touchdown. TD ga verovatno i najviše budi.

Konkretno kod mene... 3G only, 4 dana baterija od toga 4 sata upaljenog ekrana. 50% osvetljenja, u roaming-u...ne trosi uopste u standby.

Koji ROM? I ja sam primetio da mi je u roaming u mnogo bolji standby.

Koji ROM? I ja sam primetio da mi je u roaming u mnogo bolji standby.

Stock debloated N900UDNC1. Samo... u Srbiji sam i roaming je ocajan, tj signal, nikad preko 2 crte. Nedozvoljava mi da se nakacim na Telenor i VIP, samo na ocajni MTS..**bo ih monopol.

Zabava za sve.

Korišćen facebook dobrih sat vremena, muzika do posla i tapatalk.

9e4amyjy.jpg
du5u4y3e.jpg

Screen on time.

I gledaj da stavljas kao attachment ne kao image, ima nas koji gledamo sa kompa!

Pogledaj datum, to je nekada radilo. "If you are running MJ4, MJ7, MK1, MK2 or higher you can still root, but you will trip KNOX!"

Vidim datum, zato i pitam. Nema novih vesti o tome.

Bilo bi lepo rutovati zver.

Не може.

Што?
Мени батерија напокон ради боље. И сад сам сигуран да је бољи сигнал главни кривац за то.

^Мени кажеш?
Да мало боље пратиш, видео би да сам ја тај исти ром већ препоручивао раније...

Root, flash Civato ROM i bices prezadovoljan baterijom. ;)

Decko ima ljudi koji su kupili telefon sa garancijom i svako flesovanje ponistava istu. Ti ako si opsednut flesovanjem drugi mozda nisu. I to sve da bi produzili trajanje baterije za 1 sot. Evo sad sam na s5 i ima bolju bateriju tj trajanje od note 3 kog sam imao za citav sat ipo. I sta ti to sad pokazuje? Note 3 su ukakili samo tako hteli vi to da priznate ili ne.

Odlično, nemaš više N3, napusti temu. :)

Bilo je lepo slušati tvoj pesimizam.

Inače, ne slažem se za Note. Telefon je savršen. Ako ništa, bolji je od tog S5.

Ima li rjesenja za ovo gubljenje šifri za wifi mreže? Jel problem softverske ili hardverske prirode? Izludi me ovo..svako par dana moram ponovo sve sifre ukucavati

Nazad
Vrh Dno