D
Deleted member 48070
Guest
Uvek se nasmejem tvojim izjavama. Prosto su neverovatne. Hvala ti![]()
:d:d:d
:d:d:d
moja kuca je pored repetitora..A on pokazuje 1 crtu ili po nekada ni jednu... netacno pokazuje..Skace od 4 crte do jedne na istoj poziciji kod repetitora.. si malo citao video bi mnogo tema na netu o tome...imas I na xda... tako da ... smej se..
Nazoveš svog operatera i vidiš. Možda ti nešto nije u redu sa karticom, možda bazna stanica ima probleme.
Ali lažno pokazivanje signala... Daj molim te.
. nije slucaj samo kod mene...nekoliko ljudi koje znam se zale na to ..novi telefoni...Kod nekih je telenor a kod nekih telekom provajder...A nije samo kod nas...Imas u svetu gomilu prituzbi I pitanja..linkovao sam xda temu ali imas o tome jos dosta... ok, nisi znao...ali si se zaleteo sa smejanjem ; )
edit: hvata mrezu onda I gde se moj iphone 5 muci.Znaci., samo je prikaz signala netacan... Mada ima mnogo slucajeva ispadanja sa mreze..
Bacio sam oko na temu i tamo vidim par njih koji drame, ali i ostali su se javljali koji nemaju problem.
Imam 3 Note 3 u okolini, jedan je iz UK, dva su sa Telenora. Nijedan nema problem.
Mislim i ovo za bateriju, niko mi se nije žalio, tj samo jedan se žalio, a onda sam mu ja očistio telefon i to je to.
Čitam probleme i stvarno čovek da pomisli kako je telefon krš.
Inače ja ti kažem za signal može samo biti one dve stvari. Pusti ti xda, ima papana, a tamo ih je gomila gotovo 90% a to je skoro 4.5 miliona, blage veze nemaju. Pišu ni ne znaju šta.
Prijateljski savet.Nemoj za xda da se hvataš kao da je neki relevantan dokaz. Dugo sam tamo i znam kako stoje stvari, mislim isto je kao i kod nas na forumu.
Ma da, ti se ovako javi šta treba sredićemo, imaš moj brojZnaci ipak Note 3
Hvala druze moj![]()
znam ..i ja sam na xda jako dugo.. Ali na mom primeru I primeru mojih kolega I prijatelja znam da lazira signal. A telefon nam je svima ispravan.Signal šeta tj varira od minimuma do maksimuma na istom mestu..
evo ti scree signala na 50 od repetitora
Da li jos neko ima problem sa slanjem isecenih slika na Viber? Kada sacuvam u Scrapbooker pa posle posaljem sve radi, ali kada oznacim deo direktno u browseru (ili aplikaciji) i probam da posaljem pukne Viber. Na Whatsapp salje bez problema.
Znaci ipak Note 3
Hvala druze moj![]()
Купио сам ја један мифи или како се већ зове пре неки дан. Мој модел је dlink dw-730 или тако нешто. Овде је у радњи 69е. На ибеју га има за 50-55.
Нисам имао времена да бирам, а и нисам ја плаћаобатерија траје 4-5 сати ако је 2g/3g, ако се одабере један од ова два, онда вероватно и дуже.
У принципу, лепо ради, али зависи и од мреже.
Али ове италијанске мреже су сра.е![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari