Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Posto vidim da nema posvecenu temu, zanima me da li neko ima iskustva sa Note 3 Neo modelom? Kakav je kvalitet izrade u odnosu na Note 3, da li ste primjetili veca usporenja u radu...bilo kakav utisak mi moze biti od pomoci :wave:

P.S. Ne igram igrice; Dvoumim se izmedju ovoga modela i HTC One M7.

Poslednja izmena:
Ja se posle note 2 i sad note 3 ne bih mogao zadovoljiti s manjim telefonom....

Takođe.

Prvo sam se pokajao, jer sam prešao sa mnogo manjeg S2, ali u poređenju sa drugim flagship telefonima trenutno razlika i nije tako dramatična. Jednostavno su svi telefoni sad oko 5 inča i jače.

Sa druge strane tek kad uzmeš nešto drugo da čačkaš skontaš koliko je moćan i brz zapravo.

Ma, meni je taman, vrlo sam zadovoljan telefonom! Dešava sa da baterija poludi, imam punjače, i ne mislim na to.
Koristim i Gear, i on je sve bolji 🙂

Koliko traje kad poludi 😉 Poludi i meni na S4 ugreje se telefon kao uljani radijator.

Gde ima da se kupi originalna slušalica koja je došla sa note3? Cena?
Izgleda a sam doHako ovoj pa mi treba zamena.

Uzmi nešto kvalitetnije. Ako je za razgovor idi na blutut. Ako je za muziku, toliko pametnijih rešenja ima.

Originalne tj one koje se dobijaju uz tel su ocajne. Ja losije slisalice video nisam.

Svake godine uzmem ono sto je tada najbolje u ponudi, ali ovakav krs od slusalica jos nisam video. Na proslom note 3 su bile ocaj. Ja reko ajde zadesi se. Uzmem drugi note 3 kad ono isti djavo. Drugar danas uzeo note 3 opet isto.
Ne znam kakve su drugih proizvodjaca ali ovo je ocaj

Svake godine uzmem ono sto je tada najbolje u ponudi, ali ovakav krs od slusalica jos nisam video. Na proslom note 3 su bile ocaj. Ja reko ajde zadesi se. Uzmem drugi note 3 kad ono isti djavo. Drugar danas uzeo note 3 opet isto.
Ne znam kakve su drugih proizvodjaca ali ovo je ocaj

Koliko je placen N3 koji je danas uzet. Inace koliko se krecu cene po radnjama u Srbiji?

Platio ga 360e od nekog lika koji ga je kupio preko forme par dana ranije. Nema garanciju.

Смањују. Прескочи те алу поклопце.

Nije neki sampionski rezultat ali s obzirom da je 6 popodne, definitivno je da nema sanse da mi se potrosi baterija do odlaska na spavanje, a tad ionako ide na punjac.. SOT je mali nepuna 2 sata, danas sam zaginuo pa nisam ni drndao telefon, ali sam zato ima 60 min razgovora minimum i oko 50 poruka (sms , viber, fb )

uploadfromtaptalk1401898014368.jpguploadfromtaptalk1401898014368.jpg

Prilozi

• uploadfromtaptalk1401898022603.jpg
    uploadfromtaptalk1401898022603.jpg
    34.8 KB · Pregleda: 176
Gde ima da se kupi originalna slušalica koja je došla sa note3? Cena?
Izgleda a sam doHako ovoj pa mi treba zamena.

slusalica je tesko njesra..samo za razgovor.poredio sam sluske sa iphone I imaju 3x bolji bass od samsungovih. shljamsung sluske doslovno.

Da naravno 3G držim, nego sam mislio da kazes zbog toga sto mi je na wifi-u kad sam radio ss, a ne znam kako je tad dal je 2g mreza ili...

6a4y8u5e.jpg
y8yheqy3.jpg
geve7e2a.jpg

Дуго нисам имао овако добар резултат...
Углавном је био на 2г, са повременим излетима на 3г.
Позиве готово да нисам имао.
Ало је било нешто скајпа и бибера.

Ово се на крају упалио глупи gmailsync и посркао батерију мало брже.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno