Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Mozda ima veze i sa konfiguracijom naše mreze. Naime trenutno sam u Nemačkoj već nekoliko dana i telefon je nepotrošiv. Neprekidno je na internetu, wifi u firmi, wifi u šetnji (dzepni 3G ruter), Potrošnja od jutros je 0.8% na sat vremena uz slabo korišćenje. Ovo je ponašanje kao nakon kupovine.

Prema tome, ne kudite aparat, očigledno nije ni do njega ni do softvera. Ovakav standby nisam imao odavno.

Javite se kod mene u temi bbs, pa ćemo da vidimo šta možemo da učinimo. Naravno sve mora da se ispuni od uslova.

OC-er drain ne dolazi od androida nego od korisnika (pogotovo novih koji stavljaju "ceo" Google Play) ja drain nemam ni od baterije ni od androida, evo već jače mesec dana na S3 koristim ROM od prijatelja i kolege sa foruma Saleta i greške nema. Bio sam i na stock-u isto, greške nisam imao. Standardan lag kod S3 ne stavljam u drain jel tako? :)
Jedan dan drzi ekstra, drugi dan katastrofa (iste aplikacije). Kako to dolazi od korisnika? ;)
Evo i meni danas drzi ekstra a sve isto kao i juce kada je bilo ocajno.

Jedan dan visi na igricama drugi dan ne. :)
@nidza istu situaciju prepricavam vec 2 godine.

Poslednja izmena:
Jok, pojma nemam sta je bilo u pitanju. Juce bez igrica, danas isto. :p

Kuploadfromtaptalk1400698738057.jpg
Šta znače ovi prekidi.. dal to znači kad je bio/nije bio 3G net u funkciji ili znači da nisam imao signal.. druga opcija je nemoguća, al ajde. .

Slab signal. Mislim da ide u crveno kad nema signal uopste.
Moja baterija je definitvno "poludela" sama se puni kad je slab signal :D
ymemu3ut.jpg

Poslednja izmena:
prema GSam battery monitoru, zeleno je kad je pun signal,tj high, ovo drugo medium, a crveno bi bilo low ili nikakav signal

Crveno je kad nema signala, crno kad je telefon ugašen, ono sivo je neki srednje žalostan signal.

Žuto je kad jedva imaš signal.
Valjda :)

E ovako, zeleno pun signal, zuto srednji signal, sivo je lose ili nikakav signal, crno-znak da je restartovan, crvene ipak nema :D..

Medjutim prema GSam-u, meni je najslabiji signal u rangu Medium, iako na standardnoj aplikaciji, mobile network signal ide i u sivilo..

Poslednja izmena:
Nije.
Crna - ugašen fon
Crvena - nema signala
Žuta - signal 0
Žućkasto siva :) - signal 1
VIše siva nego žuta :D signal 2
Siva - signal 3
Zelena - signal 4

Ne znam kako da imenujem te boje, ali skontaćete :)
Odosmo malo u off...

yzypy9y3.jpg

S obzirom da je neprekidno na netu , da je touchdown primio jedno 200 mejlova na koje sam odgovorio par puta sa telefona, chat, itd.

Ovo u Srbiji je moguće samo ako ne mrdam od kuće, a mozda ni tad, tako da je definitivno neki štos sa mrežom.

Ja sam bratu u Parizu koji doduse ima N2, rekao da mi uhvati jedan ss baterije da vidim kako se kod njih ponasa signal, mada on dosta putuje u toku dana, moguce da ne bude bas sjajno, bas kao sto i ja ovde, pa mi zbog toga i ovakav ocajan prijem..

Ovde je i prijem očajan i telefon stalno budan, pa opet traje baterija.

a8u8aqyd.jpg

Nije.
Crna - ugašen fon
Crvena - nema signala
Žuta - signal 0
Žućkasto siva :) - signal 1
VIše siva nego žuta :D signal 2
Siva - signal 3
Zelena - signal 4

Ne znam kako da imenujem te boje, ali skontaćete :)
Odosmo malo u off...

:D pogubljen sam sad totalno sa ovim zutim i sivim.
dobro nije bas off, pricalo se bas o signalu, tako da valja saznati sta je sta.Znaci siva je ipak ok signal.

Da ali ga ne korsti za razgovore, a ja imam minimum sat vremena razgovora dnevno, plus 3G net kad nisam kuci ili na poslu, srce sve po malo, ali realno lose je stanje ovo treenutno..

Ja vam kažem da iskulirate. Telefon je vrh, kod nas je neko ****** sa mrežom, možda i sa svim mrežama. Možda prisluškuju telefone, otkud znam.

Sa telefonima nam je sve u redu.

A kako objasnjavas da su problemi poceli od KK-a? Definitivno je problem do telefona i njegovog softvera.

Pa vrati se na 4.3 :p

Kako ovde nije problem sa KK, nego samo kod nas?

I ja sam kod "vas" i na KK pa nemam problema za baterijom. Bice da vas telenor/vip/mts miniraju da predjete na S5.

Na power savingu...

e6e2a6ur.jpg

Nuff said...

Pa šta će ti task manager pobogu?

Ne samo to, nego i Android System teško drainuje bateriju. Nikad, ama baš nikad on ne bi trebao toliko procenata da pojede.

Pogledaj samo šta se sve od aplikacija krije pod njim. Ja nesto vise verujem ovom GSAM monitoru. Meni foursquare tu iskače na spisku, a ne koristi se mnogo uopšte. Kad sam ga izbacio nikakvu razliku nisam osetio, tako da je ta originalna statistika malo nepouzdana izgleda.

Vrh Dno