Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Kako nekolicina? Pun je net ljudi koji se žale nakon upgradea na KK, zvaničnog. Razumem da ljudi čačkaju telefone, rutuju, ali zvanični ROM-ovi bi trebali da šljakaju kako treba, bar što se tiče pouzdanosti.

A kad je zvanicni rom radio kako treba OOTB? Na S4 je npr. bio jos gori (prepunjen ram, random reboot).

Преко одина га флешујеш и бришеш све, укључујући и рут. Али остаје нокс.
За ово прво нисам сигуран (smearing)
Druze znam za odin proceduru, ali me interesuje iskljucivo iz settings - general - backup and reset - factory data reset sta se desava kada imam rut?!

^ Ostaje ti root nakon fabričkog reseta.

Hvala za info stari!!...bitno mi samo da nista ne zeznem, sto ostaje rut jos mi i bolje ;)

Kao sto vidis moji postovi ipak imaju neku korist od recimo tvojih. Mozda se vrtimo u krug ali do ovih dana niko nije pricao o problemu sa baterijom. Svi su mega giga zadovoljni ali ima nas nekolicina koja ne misli tako. Tebi ako je mucno da citas i nemas nista pametnije da kazes ili pokrepis nekim argumentima zaobidji i mene i ovaj dio teme.

evo I ovaj tvoj post je poučan. :) Baterija je odlična a ti imaš neispravan fon I to je to.Aj nastavi da kukas o bateriji jos 10 strana.

Ja mislim da njemu telefon nikako nije neispravan,mozda da odnese u servis ako ima garanciju da opale reflesh jedan
Mada ako se zaista ljudi zale na bateriju onda je to ocigledno neki bug ,sto opet znaci da nema blage veze sa telefonom
Tako da mu je moj savet nosi fon direkt u servis ,odradice mu reflesh jer to uvek rade ,i verovatno srediti stvar

vajatury.jpg
3ubane9a.jpg
qugydary.jpg
Nisam, na stock sam. Lomim se jos ;)

Udri ga bre. :p
Inace, i meni juce i danas baterija katastrofa. :D

Poslednja izmena:
Videcu,ide na dobos verovatno

Poslednja izmena:
U globalu je odlicna baterija ali se desi da poludi (kao i na svakom telefonu). Kome se ne svidja ima Lenovo. :p

Ja evo na 70 posto od 6 jutros. Sad je nesto sve ok. Instalirao sam neki detaljni battery monitor, pa se usrao valjda, pojma nemam. Sve je uključeno full. Ne štedim ništa.

Rastah se od telefona,zao mi al nema sanse da nosim onoliku spravu sa sobom...cak sta vise da s4 mini ima notification led presao bih na njega kontam. Sto bi rekli bese kratko ali slatko ;)

Sad pravo na Panasonic GD 55 i milina , neces ni da primetis da ga imas ;)

Poslednja izmena:
Baterija se stabilizovala u mirovanju.

Tapatalk i slicne aplikacije i dalje srcu bateriju kao ludi, ali barem je minimizovano curenje baterije u mirovanju.

Also, provalio sam da mi Facebook izaziva onaj bag kada ekran ne moze da se upali ( posto mi se taj fenomen desio jos jedno 4/5x prethodnih par dana )

Futrola mi troši 5% baterije, neverovatno. U isto vreme nam se stabilizovalo mirovanje. Zanimljiva koincidencija.

Da da s view vuče bateriju više sigurno.. takođe i kod mene je to primetno.. samo ja je ne koristim preko nedelje jer mi nije praktična, samo vikendom..

Stock rom je katastrofa. Koristim ga 10-15 dana i cesto se uspori pa mora restart. Bem ti stock. :D

Kad vidim ove probleme, sasvim sam srecan sa S3 koji je na 4.3 i koji nece dobiti update :d

Nemam problem sa stockom,da nema knoxa i garancije opalio bi odavno neki custom rom ,naravno
TW gusi Note sa brdo nepotrebnih aplikacija to stoji ,ali neko usporavanje nisam primetio,od kada mi je na 4.4.2 jos je i brzi ,ali ok, verujem da mnogi imaju probleme a mnogi i drame bez veze
Citao sam da ce 4.4.3 srediti taj problem sa baterijom ,da li ce se pozabaviti jos necim ne zna se,ali ce ovaj problem srediti definitivno
Nadam se samo da ce to sto pre izaci ,prica se da ce biti u junu ,videcemo

Nije da se bas uspori ali se oseti da radi losije. Malo je bolji stock nego sto je bio na S4 ali i dalje daleko od dobrog.

Nazad
Vrh Dno