Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Upravo čekam druga na glavnoj autobuskoj i liku nekom je ladno ispao note u baricu .. podiže ga lik on radi.. :D bem ti zivot a ja moj štekujem po unutrasnjim džepovima. . :)

Šta tu ima čudno, većina današnjih telefona je sklopljena na taj način da voda ne može tako lako da prodre u njih, iako nemaju IP sertifikaciju :)

Upravo čekam druga na glavnoj autobuskoj i liku nekom je ladno ispao note u baricu .. podiže ga lik on radi.. :D bem ti zivot a ja moj štekujem po unutrasnjim džepovima. . :)

A odakle ti to da ce telefon odmah da crkne? :) Svasta se desavalo sa raznim telefonima, i da posle otkucanog sms na kisi/snegu crknu posle 24h od vode ali i da prezive nekoliko minuta na dnu reke/mora.. cesto nema pravila.

Ma znam ali brateeeeee. . Gledaš Note3 kako pada u baricu. . A lik 3 livade. . Stvarno nisam od onih bolesnih picajzli, nemam ni foliju na telefonu :d i često ih menjam ali imam osećaj da meni tako ispadne da bi se odseko. . Mada se dešavalo ranije da mi telefon padne u vodu tj na moru sam jednom s telefonom u džepu ušao u vodu i bio je odma muerto i nisam se nasekirao puno, ali tad sam bio i mladji i sve, sad ne znam kako bi mi palo sve to.. Sto je najgore lik kome je ispao moram da priznam da mi je onako i drago jer se videlo da je neka lozana. . Video me da pričam i ortakinja mu kaže vidi kao tvoj tel i frajer ga odmah vadi i buc. . :)

Meni je telefon danas zveknuo u busu punom malih barica od kišobrana i sličnih. S View Cover je upio ceo udarac, posle toga se bukvalno odvojio od telefona.

Pokupio telefon, sklopio vratio cover (a za to vreme, baterija se nije odvojila sto me je prijatno iznenadilo) i nastavio sa slušanjem muzike :D

I najbolje, nigde na telefonu se ne vidii ni jedna ogrebotina. S View se isplatio svaki dinar :D

Meni je takođe s view ali onaj divljak koji sam prvi imao spasio tel kad je pao na beton.. popucale žabice kao rezultat pada, a telefonu ništa. . Sva sreća pa me zvali ovi iz mtsa da mi daju originalni koji nisam dobio uz fon.. :D
@mk484475
Očigledno nisi ni video kako izgleda s view cover. ..

I ja ludim od baterije u zadnje vreme, malo malo pa je isisa cas posla (tipa 70% tokom noci...), propisno me nervira.

Ne samo si ti video s view i svaka ti čast na tome, evo klanjam ti se. Moj odgovor je bio za opise čoveka 3 livade i lozana, mislim nema smisla.

Nisi valjda to ti?

Baterija stabilna drugi dan.

Posle updatea par aplikacija fon se ponasa ok. Idle mode je odlican, ali i dalje ga jedu aplikacije :(

Videcemo da li ce nas obradovati baterija sa 4.4.3. (pozitivno barem nadam se)

Ne samo si ti video s view i svaka ti čast na tome, evo klanjam ti se. Moj odgovor je bio za opise čoveka 3 livade i lozana, mislim nema smisla.

Ae da ti nacrtam...
3 livade - se odnosilo na to što je lik bio u fazonu da je mogo da ga ostavi u barici, ponašao se kao da ga bolelo uvo.. ( u mom kraju kad za nekog kažu to znači da mu je sve ravno, ne sekira se nizasta). .

Lozana - mislim da ne treba posebno objasnjavati. .

I ja se ne sekiram za telefon ima dodatnu garanciju i firma gde radim ima tolike tel račune da je nov note 1 dinar, tako da možda i tog lika baš briga kao i mene.

Kakva je to dodatna garancija? Nisu nam ništa slično ponudili iz Telenora, a veoma smo dobar kupac. Ako polupam telefon drugi Note dobiti neću, bar ne za dzabe.

To ti je ona garancija da ako mu se nesto desi ne placas popravku.

Lazo sta ti je ukljuceno preko noci ??

Nista...
Pise da Android system potrosi bateriju...
I tako posle par dana i nekoliko reseta urazumio se, danas konacno radi kako treba.
Kolega je menjao bateriju na N3 (nije mi verovao da nije do baterije) zbog istih problema. Generalno svi ti fantomski problemi sa baterijom su poceli od prelaska na 4.4...

Ranije su mi se slicne stvari desavale u dva navrata i oba puta je u roku od par dana stizao mali update od Samsunga koji je resavao problem (dakle nisam bio usamljem). Od kad smo na 4.4 cini mi se da je ovo znatno rasprostranjeniji problem...

Takodje pre sam imao problem sa baterijom ako telefon gubi mobilnu mrezu, tada ako sam negde gde nema signali razvaljivao mi je bateriju nacisto (ali zbog locationa i google servuce-a ne zbog trazenja mreze), sad su to valjda sredili. Takodje imao sam u par navrata problem sa indexing service kojo povilenini isprazni bateriju za par sati...
Sve u svemu malo previse problema sa baterijom za ovaj inace fenomenalan telefon u svakom pogledu.

E ja sam moj udomio bas zbog baterije. Sto ti rece telefon je bruka al ga ubise sa zadnjim 4.4. I jos ne mozes da ga fleshujes a da ne izgubis garanciju. Ma cao zdravo. Uzeo lg g2 i progledao. Jes da mi fali olovka al cekam note 4. Jedno znam sigurno ako ikada ponovo budem uzeo samsung ni jedan update necu uraditi dok je u mojim rukama. Namerno naprave groblje da bi uzeo novi. E neces ga majci. Bar ne meni

Naglase ti kada imas pravo na tu garanciju. Slicno kao kod Toshiba laptopova sto je bilo.

Mislim da se odnosi na besplatnu zamenu stakla/displeja prilikom pada.. za to sam siguran jer je ortak posle 3 dana uspeo da mu padne i s**** ga..

Ty, nadam se da necu morati da ih koristim, ali opet je fino znati (vidjao sam ih u Uscu ali nisam znao koji su uslovi jer skoro nikad nije bilo nikoga ili su glumeli da su zauzeti)

Ma možeš i call centar okreneš kažeš da si kupio tel kod njih i da te interesuje prva pomoć da hoćeš da znaš o čemu se radi...

Da li ima neko problem da mu telefon zaboravja wifi sifre? Desava se potpuno random nekad na par dana nekad 5, 10...

Nazad
Vrh Dno