Jesi disejblovao google i samsung aplikacije koje ne koristis?Npr currents, play games, magazines, drive, gomilu onih samsung gluposti i sinhronizacije koje ti ne trebaju?
Moje izlaganje je bilo sta je nekad note bio sta je sad. To sto su neki jadni po tom pitanju ne znaci da je note malo manje jadniji od ostalih. On je bio pojam za sve ostale. Sad je u rangu s3 koja je takodje jadna.
Evo prodacu mu ja moj ako ce da dolazi do novog sada, vidis da dominiram sa baterijom^ o cemu ti to? Lepo pitam jer lik razmislja da kupi polovan N3 a autonomija mora da bude tu negde sa G2 da bi uopste presao.
U rangu S3? E svasta se ovde da procitati.
Kome ne odgovara baterija neka uzme nesto drugo i milina.
Nemam problem, nego si izgleda zaboravio kako drzi bateriju S3. Ili nesto gadno ne valja na tvom telefonu.
Sad dok kucam samo cekam da mi skine jos jedan procenat pa da teram fon na garanciju zbog falicne baterije.
Pa uzivajte ko vam brani. Jel zabranjena diskusija? I jel moraju samo lepe stvari da se pricaju. Nisam jedini koji ocekuje vise... Da se razumemo note 3 je vrhunski telefon al nesto je gadno zeznuto sa baterijom. Zato sam i trazio od vas da odradite test da vidimo sta je tu problem. Dok sam imao note 2 za sat vremena surfa mi je skidao oko 10% dok je ovde vise nego duplo. Tek kad je izasao note 3 imao je bolju bateriju ali izgleda se nesto u medjuvremenu promenilo.
Sto je najgore kameru nisam ni palio danas. Inace, taj problem sam imao i na JB-u. Nesto slicno kao na Galaxy Nexusu.http://forums.androidcentral.com/sa...s-draining-battery-after-updated-4-4-2-a.html
Nismo jedini. Izgleda da kamera ždere kad se upali, pa valjda ne oslobodi resurse. Meni ostade upaljena kad sam sklopio telefon i ode 20 posto za 2 sata.
I dalje je ovo žestoka autonomija, ali gricka me činjenica da može ovo sigurno 2x bolje.
Eh, voleo bih i ja da ne vidim problem.Nemam pojma o čemu pričate, a AMOLED gledam već godinama.
Ako mogu da pomognem: Ma nije zabranjena ali si izbacio gomilu postova na osnovu kojih se vidi da ti je telefon poluispravan kada je u pitanju battery drain..I svi su to shvatili...Ali ti i dalje pišeš o bateriji, pa se tema mnogo razvukla i ništa da se nauči, zaključi..Tj sve je jasno i vrtiš se u krug..... Imaš krš od telefona i to je to... Problem postoji a niko ovde ne može da ti to reši... I to bi bilo otprilike to... ebi ga, maler...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari