Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Може. Види у подешавањима фабричке апликације (preview message), ако не ту, онда скини 8sms, или текстру или било коју другу апликацију.

Moze u fabrickoj. Mada je meni bolje da nema preview - kad sam na poslu telefon mi stoji na stolu a sta svi treba da znaju ko meni pise i da pročita celu poruku u status baru.

Da ja vas pitam,da li je na ovom samsungovom tw ikako moguce upaliti da mi pokazuje gore na vrhu u notification panelu ko mi je poslao sms i sadrzaj istog (nesto poput onoga na pure google romovima po def sto bude). Ovde samo pise new message a to mi i ne znaci bas mnogo.
Inace za prvi put sam prezadovoljan baterijom...4+h sot time a baterija na 70%...jest da sam na gsm i da sam tek sad upalio data ali ovim tempom bas me zivo zanima za koliko cu s4 da presisam!!

Bas me zanima kako si uspeo da nakucas 4h sa 30% baterije. Okaci screen da vidimo...

Resio sms notifikacije,hvala za savet!
Hunder sa 10% je gurao sat i 40min ja nisam mogao da verujem!!
u5yteryq.jpg
e6epedy6.jpg
e6y7aven.jpg

Na koliko ti je majke ti osvetljeje? Sta ti u pozadini radi, wifi, data?

Ima covek odlican signal i 2G ukljucen. Osvetljenje je verovatno minimum.

Napisao sam da je samo 2g aktivan bez data i bilo cega...doduse palio sam igo da proverim kako radi dok sam dolazio na posao i par puta gprs da vidim sta ima po netu. Osvetljenje na auto,u mxplayeru stoji 11 (gledam filmove vecinom kad nemam obaveza na poslu)!!
Sa istim podesavanjima s4 mi je drzao max 7sati i 20min sot doduse sa ge romom dok je ovde oficijelni 4.4.2 sa rutom. Greenify jos nisam podesio.
I mozda gresim ali cini mi se da s4 ima kvalitetniji home taster,ovde na note 3 kao da ima malo lufta tj da moze malo da seta?!

Poslednja izmena:
Код неких серија home дугме шета...

Ja da stavim na airplane ne mogu da izguram ovoliko. Ovo je nestvarno... jedino ako taj mx player nije izvukao ovoliki sot. Ako je divx moguce je.

Hehe nasmeja me ovo za airplane :) MxPlayer je odgovoran minimum za 90% sot-a,danas ubih sa filmovima. Inace skidam sve hd filmove i serije i upaljen je hardverski dekoder!! Kazem ti i ja sam bas impresioniran rezultatima,dabog ostali takvi,mozda i progledam telefonu kroz prste sto se tice velicine...doduse videcemo jos veveras u izlasku kako ce se pokazati,kontam da nema sanse da ga nosam u dzepu od farki...moracu da kopam fensy torbicu negde iz regala :-D
Zaboravih jos da pitam kako vam se pokazap tel sa kopiranjem na sd karticu. Imam sandisk extreme uhs1,sa galaxy 4 je u a1 sd bench programu davala 20/8mb read i write, sada sa note 3 oko 110/65mb medjutim kada kopiram sa laptopa filmove i dalje ide isto sporo. Da li je moguce da je to zato sto nemam usb3 na laptopu ili?!...kada kopiram isti film na telefon recimo,mnogo brze se prebaci.

Poslednja izmena:
Ja da stavim na airplane ne mogu da izguram ovoliko. Ovo je nestvarno... jedino ako taj mx player nije izvukao ovoliki sot. Ako je divx moguce je.

Koliko ti je nova baterija pomogla zapravo, čisto me zanima kolika je razlika u odnosu na moju staru šestomesečnu :)

8 sati sot, 20% baterija, jos sam popalio i data,surfovao sad malo na kraju ne bi li isforsirao bateriju; imam sat razgovora telefonom itd. Kontam preko 10 sati opusteno da izvlaci. Odoh sad u krevet,ne vidim na oci vise :)

Pa ni ne cudi me sto na oci ne vidis.. 8h gledas u mobilni u jednom danu !?!? :)

Daj ja da se zaposlim tu kod tebe ;)

Poslednja izmena:
ma to boškić piše po forumu garant :)

Probaj sa power saving opcijom da li ima bitne razlike. Kod mene ima, mada je ne koristim.

Odavno se nisam ovako razocarao sa trajanjem baterije. Ovo ne na nivou sgs3 kog sam takodje imao. Samsung sa svakim updateom skracuje trajenje baterije. To je bio slucaj sa note2 izgleda se praksa ponavlja.

Jel ima neki program koji bi recimo pola sata drndo telefon od interneta muzike filmova pa da odradimo i uporedimo rezultate. Da vidimo koliko kome skine procenata za pola sata.

Ajde molba za sve clanove. Program se zove battery test untility. Ima test browser. Pustite nek vrti bar 20min i javite koliko vam je skinuo procenata. Moze i screen shot. Stavite osvetljenje na pola kako bi svima bilo jednako. Ja cu da odradim pa javljam svoje rezultate.

Druze moras napisati jos dosta podesavanja da bi rezultati bili precizniji. Znaci da li da se napuni tell do 100% pa onda pusti test i meri koliko je % otislo,da li si na 2g ili 3g,da li je upaljen wifi ili gprs,lokacije skroz off ili on...to je ono sto mi za pocetak pada na pamet!?

Stavite svi u airplane mod i resen problem:)
Pa onda test.

Ajde ovako. Gps ukljucen kao i lokacije. Data iskljucen nek ide preko wifi. Baterija pozeljno na 100% test 20min i to je to. Evo cekam tel da se napuni i krecem.

uploadfromtaptalk1399726186413.jpg
Sta reci. Ajde ako jos neko odradi nek okaci. 5s posle zaustavljanja je prebacio na 91% tako da nek bude to zvanican rezultat.

Pa *** moj n5 drzi bolje od toga.. :)

Mislim da ti je to zbog mreze,ako nista rootuj ga i pobrisi nepotrebne stvari,ebes garanciju :)

Jedno glupo pitanje..posto sam na tw prvi put u zivotu duze od 2 min,sta se desava ako je tel rutovan i odradim iz backup and reset factory defoults?!...jel vraca sve na def,jel ostaje root itd?!
Hunder,odradicu cim napunim tel tj kad stignem..nisi napisao jel si na 2g ili 3g?

Poslednja izmena:
Posle update note 3 N9005 na zvanični android 4.4.2 slika teme se više ne pomera kada skrolujem početne prozore. Dali se to još nekom dešava ili postoji mogućnost takvog podešavanja. Inače telefon je kupljen u telekomu. Daj odgovorite ljudi valjda možete pogledati ekran

Ne pomera se wallpaper. A ukljucen je auto conect ali iskljucen data. Radite iskljucivo preko wifi jer skida preko 300mb protoka. Probacu i sa 2g al mislim da se nece nesto drasticno povecati.

Poslednja izmena:
uploadfromtaptalk1399734286006.jpg
Ponovljeno al sa novom baterijom i 2% vise. Al ovo je meni jadno. 7% baterije za 20 min surfa...

Zeza nešto. Na kojoj si mreži?

Nemoj da se opterećuješ, sve je OK sa telefonom. Koristi ga i uživaj, puni svaki dan i ko ga J. Uključi power saving kad je daleko punjač i to je to.

Vrh Dno