Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Ma nije do baterije.

Evo danas 14 minuta ekran, na 66% baterija. Jutros u 6 skinut sa punjača. Pre metar dana bi bilo 90.

Ma nije do baterije.

Evo danas 14 minuta ekran, na 66% baterija. Jutros u 6 skinut sa punjača. Pre metar dana bi bilo 90.

Isti problem. Konstantno neka aplikacija posrce bateriju. Bilo da je Screen ili *Wakeup* ali sam primoran da dnevno punim fon i do 2x,dok je na ranijem updateu baterija bila brutalno dobra...

Evo primera od sinoc. Skinuo telefon sa punjaca, upalio ga da namestim sat i provalim da mi je nestalo 8% za manje od 1h

Official KitKat btw, non rooted

Prilozi

• uploadfromtaptalk1399409639143.jpg
    uploadfromtaptalk1399409639143.jpg
    132.5 KB · Pregleda: 139
Ništa pipao nisam, evo stade da se strmoglavljuje na 64%. :)

Oficijelni Telenorov telefon, netaknut.

Ko ce ga znati. Izdržaće dva dana, ali sa ovim korišćenjem moralo bi duže.

Вероватно мисли на awake.

"Bilo da je screen ili wakeup", kontam neka aplikacija ili mu se pokazuje negde ta stavka odakle je pokupio taj naziv. :)

Yeah, bila je aplikacija koja se bas tako zvala (sa sve zvezdicama *wakeup*) ali je nestala kada sam resetovao telefon. Do tada je bila glavni krivac za crpljenje baterije.

Lurkovanjem po netu, neki su rekli da je aplikacija zapravo vezana za S-View ali niko nije sposoban da utvrdi sta je zapravo...

Pa obriši onda tu aplikaciju. Vidiš da ti pravi problem.

Da mogu da je obrisem, mislis da bih cekao da mi neko kaze da to uradim? :)

Za sada se app ne pojavljuje, ali je baterija i dalje kilava.

Sad je cak dosla i do nivoa da ne registruje kada se telefon puni, pa mi prijavljuje da je skinuta sa punjaca pre 2 dana.

Jel vredi uzeti media dock za 45e nov. Vidim da je preko skoro 100 evrica. Kazu moze i na note 3 iako je prvensveno napravljen za note 2.

uploadfromtaptalk1399442598216.jpguploadfromtaptalk1399442612372.jpguploadfromtaptalk1399442632154.jpg
Isto koriscenje cak mozda i malo jace. Nova baterija i po meni solidno drzanje

Сигнал ти је криминалан... Остало је ок.

Ovo je kriva kakva ima smisla skroz. I dalje ne verujem da je do baterije.

Ja bih voleo da mi je screen najveći potrošač. Do sinoć nije ni postojao na spisku, a ode trećina.

Hunder, ovo je sada ok rezultat. Da ti je signal malo normalniji bilo bi jos bolje.
Nidzo, tebe nesto drugo muci. Rutuj (ako nisi) i skini BBS pa postuj log da vidimo sta je problem (kod Djilkosa u temi, da se ne naljuti :D).

Poslednja izmena:
Ma pogle onaj signal, ono je ocaj. To kida 99%. Pokusaj na 2G da stavis neko vreme, mada ne znam ni da li ti je ovo 2G.

Neću da rutujem telefon dok ne uhakuju knox. Imam svoje razloge.

Ako ga ne uhakuju, neću ga nikad rutovati.

Ukinuo sam Facebook i Skype. Šokirao sam se da je Skype uvek ulogovan, čak i kad ga ubiješ, on se ko virus vrati. Probao sam logout i restart telefona, on se pali automatski. Nisam se udubljivao, nego sam ga deinstalirao, mrzim takve aplikacije.

Elem, dobra strana ovog telefona je što se neverovatno brzo puni s obzirom koliko ogromnu bateriju ima. Verovatnoća da ostanem negde usput bez baterije je stvarno minimalna, ali znatiželjan sam da iskopam šta ga zeza.

Брзо се пуни са његовим пуњачем, стави неки обичан, па ћеш да видиш ;)

Valjda je poenta Skype-a da si uvek ulogovan odnosnp dostupan? A i skoro da uopšte nema uticaja na bateriju od zadnjih nekoliko verzija.

Skype je smece. Cak i kada ga iskljucim ( tj sign out) , u slucaju da mi je upaljen na kompu i da me neko zove, fantomski se upali na telefonu i kaze da imam poziv...

Ok. Vraćaću posle jedno po jedno što sam poskidao dok ne uhvatim šta je problem.

Skype slabo koristim, tj samo po potrebi. Nije neophodno da je stalno ulogovan, ali ako ne opterećuje telefon još bolje.

Šokirao sam se da je Skype uvek ulogovan, čak i kad ga ubiješ, on se ko virus vrati. Probao sam logout i restart telefona, on se pali automatski. Nisam se udubljivao, nego sam ga deinstalirao, mrzim takve aplikacije.

*** ja se cudim sto me ljudi cimaju na telefon i kazu kako sam na online na skype-a a ne javljam se....Ide uninstall momentalno.

Ajd probajte sledece.Kad odete na sign out, obrisite ga i iz recent apps. Da li je i onda upali?i ugasite sinhronizaciju za skajp(ako se opet upali)

Verovatno mora da se ugasi auto logon. Kada se re startuje telefon Skype je već online.

Nemam nista protiv kome treba, ali korektno bi bilo da su ostavili neki izbor. Auto logon mi odgovara, ali ne i da se startuje sam.

Da li svima radi dual shot u kameri? Meni je zasivljena i ne mogu da je koristim. Radilo sve normalno i odjednom prestalo.

Meni radi dual shot, mada ga ne koristim. Trebalo mi je 2 minuta da ukapiram o čemu se radi.

Izgleda da je nešto od ovog sto sam deinstalirao rešilo drain. Grafik potrošnje sad ima smisla, mada mi je nesto mnogo strmo kad je ekran upaljen. Videću još malo, ali zasad kad je ugašen ekran wake ciklusi su bar 10 x ređi.

Nazad
Vrh Dno