Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Aha.
A imao si da odaberes taj cisco uredjaj u listi?
Kod mene na G2 na primer nema za Galanz klimu ali ima opcija da nauci kodove sa starog daljinskog,ali nesto nisam dobro radio i nisam mogao da upalim klimu.

Meni je za cisko kod bio 13. ili 14. Smoris se dok ga ugasi. Dok je svaki tv prvi ili drugi kod.

uploadfromtaptalk1392558763648.jpguploadfromtaptalk1392558781406.jpg
Ево мало лоших слика ;)

Alal vam vera kako kacite slike!

Bez processinga faking.. *** ne znam onako u full veličini kao ti.. :p

Ne stvarno daj nek napiše neko kako se postavljaju slike onako u full-u...

na neki image host pa odatle thumbnail link ovde

Meni baterija jedva prebaci 3h screen on... ne znam dal da nosim na reklamaciju. ..

To je blagi uzas.
Meni na G2 na 3h screen on ostane jos ~60%,a trebalo bi da imaju slicnu autonomiju.

video sam još na onom prvom screenshotu da je očaj al rekoh da ne mračim :)

proveri sa bbs

na koju foru samsung sme ovako da izuva jabuku ? mislim da li je to moguce po nekom zakonu tamo ili.. ?

http://mobile.benchmark.rs/mobile_vesti/samsung_ismeva_apple_zbog_velicine_ekrana_u_novoj_reklami
Mislim.... koliko li tek Bench dobija da pravi ovakve komentare pro-Apple:
"Postavlja se samo pitanje da li se iPhone 5S i Galaxy Note 3 obraćaju istoj ciljnoj grupi kupaca i ako je iPhone 5S toliko “loš”, zbog čega Samsung želi da dokaže da je Galaxy Note 3 bolji telefon"
Prelazak iz "novinarstva" (ili prenosa vesti) u tabor.

Uz onu politicku temu, uvek pogledam Address bar sada, jer nisam siguran da nisam preskocio u polupismenicaveman.com forum :(

Da, baš sam hteo da kažem, Author: Branko Mitić [Benchmark], objašnjava zašto je tekst takav. Nemam ništa protiv čoveka niti znam ko je, ali objektivnost mu nije jača strana :)

Nego, čini mi se da ovakve glupave reklame pravi samo američki ogranak samsunga, nisam siguran da sam video neke druge. Kao da je namenjeno deci od 10 godina ili šta već..

Pitao sam ja gore.. Cini mi se da samo po americkom zakonu mozes da udaris tako na konkurenciju a da te ne tuze,ili gresim ?

Pa za šta da ih tuže, ništa nisu izmislili :p

Nazad
Vrh Dno