Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Koliko ja znam u ovim temama ne smeju da se stavljaju oglasi :)

Na koji način je najbolje koristiti osvetljenje i sve ostalo kako bi se AMOLED što duže ocuvao.. ? Mišljenja su često različita pa bi voleo da čujem neka vaša iskustva..

Auto i ne mislis. Sto se tice trajanja, trajace ti ekran dok ne promijenis telefon 100% ako nije felerican out of box.

Pa o tome se i radi što bi ja ovaj telefon stvarno da koristim duže od ostalih, makar jedno godinu ipo dana... posto sam do sad na 2,3 meseca menjao telefone i zgadilo mi se vise, a već sam imao problem sa GNexusom da je dosta progoreo ekran , pa zbog toga se i zentam sad...

Ja sam nekako imao naviku da drzim na 65 70ak posto od prve s3jke. I kako sam uzeo s4 isto je bilo nostop oko 70% nekih 3 4 meseca. Onda sam stavio auto i tako je do sada. Telefon imam nekih 10meseci nov je kupljen. Tako da ne bi trebalo da bude problema nikakvih. Ekran kao i prvog dana. Mislim da i kada bi drzao na 70 nece mu biti nista.

Pa o tome se i radi što bi ja ovaj telefon stvarno da koristim duže od ostalih, makar jedno godinu ipo dana... posto sam do sad na 2,3 meseca menjao telefone i zgadilo mi se vise, a već sam imao problem sa GNexusom da je dosta progoreo ekran , pa zbog toga se i zentam sad...

Ne brini nista. Ako je dobar ekran odmah, sto se osvetljenja tice trajace godinama i jedino ga mozes slomiti.

Meni je na nekih 50% i to mi je ono ok jedino ako sam bas na suncu povećam malo... inace ne volim auto mod pa ga i ne koristim..

Kao sto kaze Uros ne beri brigu. Sa 50 mu sigurno nece biti nista.
Ja sam prvo auto koristio pa onda uvek isto kao ti 50 ja tako 65-70. I sada opet na auto, sta znam kad imas takav tel moze ti se :d

Pa pazi slazem se za taj princip i trebalo bi da je tako :D , ali ja uvek malo (vise) i vodim racuna i pazim (ne samo na telefon, na sve uredjaje), ali uvek ispred tog cuvanja i pazenje postoji doza da sam ja njega kupio ne on mene.
Mislim da konkretno u ovom primeru sa ekranom ne bi trebalo biti problema. Ako ti do sad sve radi i sve je ok sa telefonom, nece biti problema. Nije to Nexus 5 da nosis gedoru, da ti probija svetlo i sta sve ne :d

Poslednja izmena:
Hahah što jes jes.. :) Ne znam šta je tačno problem sa nexusom nisam pratio dešavanja oko njega jer me ne interesuje..

Koristi kako hoces i uzivaj. I da ga drndas na 100% duze nece tako lako da se shebe.
Inace, Nexus ima problema sa screen bleedingom, vibracijom (drnda zestoko), klimavim dugmicima, otezan razgovor ako je telefon malo odaljen od uva.
Samo to. :D

To samo je dovoljno da ga ne uzmem :)
Dugme ok, razgovor ok, ostalo nije ok.

Jel ima neko probelm da mu se sacuvane wifi konekcije odnosno lozinke s vremena na vreme resetuju same od sebe i ponovo se moraju ukucavati. To mi se ranije nikad nije desavalo na s2 i note2...ne znam da li je nesto do telefona ili mozda google sinhronizacije...

To samo je dovoljno da ga ne uzmem :)
Dugme ok, razgovor ok, ostalo nije ok.
Meni bi razgovor znao da pravi problem povremeno.
Dok ne rese probleme ne bih ga ni ja uzimao u razmatranje.
Jel ima neko probelm da mu se sacuvane wifi konekcije odnosno lozinke s vremena na vreme resetuju same od sebe i ponovo se moraju ukucavati. To mi se ranije nikad nije desavalo na s2 i note2...ne znam da li je nesto do telefona ili mozda google sinhronizacije...
Ni kod mene se to ne desava.
Koji ROM koristis?

Mislim da imam problem...
Pri razgovoru kao da mi ne radi onaj senzor koji gasi ekran kad ga naslonim na uvo.. non stop mi pali i gasi ekran dok mi je na uhu..

Da nemas slucajno foliju koja prekriva senzor?
Alenco, jesi li imao taj problem na 4.3?

Da nemas slucajno foliju koja prekriva senzor?
Alenco, jesi li imao taj problem na 4.3?

Nemam nista, cak sam lepo obrisao telefon da vidi da nije problem u zaprljanosti, mada jedino sta moze da bude na njemu je otisak..

Ipak evo sad kad sam napunio telefon ne desava se to, a kad sam prvi put primetio telefon je bio ispod 15 % . . Ne znam da li to moze da ima neke veze probacu bas sutra...

Mozda je neki trenutan bag, ne bi smelo da ima veze sa procentom baterije.

Mislim da imam problem...
Pri razgovoru kao da mi ne radi onaj senzor koji gasi ekran kad ga naslonim na uvo.. non stop mi pali i gasi ekran dok mi je na uhu..

Pisao sam o tome u ovoj temi.... usla ti prasina u senzor.... kompresor zavrsava posao...

Da li rasklapas tel prilikom tog ciscenja kompresora ili kako to radis?

Juče mi se drugi put desilo ali se ne sećam da li je prvi put bilo pre kitkata

Juče mi se drugi put desilo ali se ne sećam da li je prvi put bilo pre kitkata

Nema bre veze to sa kit ketom...nismo rasklapali tel...produvan je u gornjem delu, preko slusalice i odmah je proradio senzor...

Poslednja izmena:
NEW Frimware for Poland N9005XXUENB3
Za sad ne vidim ništa novo...

Ne znam da li sam ja ne naviknut na ovakav sw kamere ili je ovo jednostavno *****no.. okinem sliku i on krene da procesuje nešto i ako mrdnem telefon slika mi bude u k.rcu... Jedino razočarenje je kamera kod ovog telefona, bar po meni.. ili opet kažem nisam podesio sve sta treba ali ako treba da podešavam svaki put onda ima da zalepim crni selotejp preko nje i neću ni da je koristim.. :/

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno