Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Nije fora samo da li sme takva vrsta reklama, nego je nekako jadno, zar ne :/

Bez obzira što koristim android i to samsung, ali bez veze je taj pristup..

Nije fora samo da li sme takva vrsta reklama, nego je nekako jadno, zar ne :/

Bez obzira što koristim android i to samsung, ali bez veze je taj pristup..

Ovako i treba da se reklamira - ovoliko placate, a vidite sta mozete da dobijete. Jasno i u boji ;)

To je slucaj za vecinu "rivala" :)
AMD i Intel.
Obama v. McCain

Na jednom punjenju, Note 3 baterija izgura od 5 do 9 sati ukljucenog ekrana sa aktiviranim automatskim osvjetljenjem, u zavisnosti sta radim. Manje je samo kad aktivno koristim navigaciju.

Poslednja izmena:
Kako bre to mamu mu njegovu.. najviše do sad je bilo 3:47... meni je osvetljenje uvek od 50-60%....

Нешто те баш хебе... Дај ЅЅ да видимо.

Instaliraj Wakelock Detector i daj SS.
Inace, to ti je ocajan rezultat. Meni obicno bude 4h SOT na 20-ak sati i ostane jos 40-ak %.

@Promaster, јел имаш 4.3 или 4.4? Ако си на 4.4, а немаш root онда ти Wakelock Detector, Gsam Battery monitor и слични неће радити...

Дај да видимо partial wakelocks

Ma google servisi

Google settings / location / ugasi reporting i history

Ocaj. Isključi Google servise restartuj telefon napuni bateriju pa opet daj screenshot od baterije ali nemoj zaboraviti ovaj shot:
4uje7uza.jpg

Poslednja izmena:
Neću još jer planiram da ga reklamiram zbog baterije... ukoliko se ne sredi ovo...
A i ne verujem da hoće, skinut sa punjača u 00h evo do sad posrkao 10% baterije a spavao sam nisam ga koristio, uključen Wifi i iskljucen gps... Nešto nije kako treba...

Poslednja izmena:
odradi BBS dump. nije baterija neispravna ako ti je ekran treći potrošač.

Ne mogu da koristim to jer mi telefon nije rootovan a na 4.4.2 je....

I ekran ima screen on 7,8 min, probudim se pogledam na sat ili tako to... verovatno je zbog toga i 3. . .

Poslednja izmena:
mislio sam na one shotove iz posta #2476

Glupo pitanje,jel to ne ppstoji root za 4.4.2 jos uvek?!

Постоји и 4.4.2 и root ;)
@Promaster, јави се да ти дам резервну батерију да пробамо да видимо како се она понаша.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno