Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kada postoji vise jacih izvora svetlosti, bolje je odraditi manuelni fokus, jer slike nisu idealne.auto fokus juri neku sredinu pa ima zrna.Primer ova fotks od pre par dana.Mada je slika prosecna ali jasno je da autofokus zavrsava posao ali ne uvek.

Što kačite ove fotke preko Tapatalka kad im on opasno upropasti kvalitet?

Jel ima neki flip cover za note3 al da cuva i lajsnu sa strane? Svi su na foru zamenis ledja fona, ali lajsna ostaje nezasticena.

Kako ne kontas važno je da se vidi Monte Carlo... E bre Zlajox, ne razumeš ništa 😀

Auuu... Ja tamo idem dva puta godisnje i dosadilo mi je.. Ali sam prvi put slikao sa fonom od 13mpx pa sam mislio da je u skladu sa temom i kuknjavom kako N3 ima losu kameru...Ja nemam takvo misljenje,,, ako je to vama neka tura imam slike sa mnogo boljih destinacija ali nisu sa N3.Ali cudo je sta kompleksi rade..ajde deco, spavanje...

Da, ali kvalitet slike neces videti sa vga rezolucijom. Kvalitet slike ces videti tek u punoj rezoluciji.

Da, ali kvalitet slike neces videti sa vga rezolucijom. Kvalitet slike ces videti tek u punoj rezoluciji.

Ma ovo je igracka... Ne treba se zamajavati da ce telefon dati ono sto pravi foto aparat daje..Jer bez stakla nema fotke..Napisao sam da koristim dslr za fotkanje..ovo je samo pomocna spravica, kada ne ponesem aparat..A izbacio sam primere od pre neki dan sa puta, jer mnogi pisu da su fotke lose sa N3.Ja ne mislkm tako...Meni je bitno da ne masi preterano fokus...Ali zrno u slaboj vidljivosti se cesto javlja i sl. Jer je to ipak, telefon...

Kako ne kontas važno je da se vidi Monte Carlo... E bre Zlajox, ne razumeš ništa 😀

Otprilike.
Da vidi se sustina, bio si u Monte Karlu.
Ako ces kaciti ovakve slike mogao si i u temu HTC one da ih okacis, umesto u punoj rezoluciji u vec temi predvidjenoj za to.
A slike generalno sa n3 nisu uopste loseg kvaliteta, za telefon su prihvatljive ako ne i u top3 sto mnogi kazu a i u testu telefona na bench sajtu se isto pominje (ovde mislim na normalan normalan telefon, all around, ne kamera telefon aka 808pw, 1020).

Poslednja izmena:
Otprilike.
Da vidi se sustina, bio si u Monte Karlu.
Ako ces kaciti ovakve slike mogao si i u temu HTC one da ih okacis, umesto u punoj rezoluciji u vec temi predvidjenoj za to.
A slike generalno sa n3 nisu uopste loseg kvaliteta, za telefon su prihvatljive ako ne i u top3 sto mnogi kazu a i u testu telefona na bench sajtu se isto pominje (ovde mislim na normalan normalan telefon, all around, ne kamera telefon aka 808pw, 1020).
Na najvecem broju fotki nije uopste Monte Carlo vec Nica ,ali ti si opsednutim izgleda Monte Carlom a on kao grad je obican i nema lepotu,ako si vec zapeo da aludiras na trivijalnost...JA se time ne hvalim jer je meni to bio vise poslovni put od pre neki dan i fotke su sveze..Posle to brisem iz telefona.....I nije mi cak ni zanimljiva destinacija..Ali u selendri od Srbije seljak je ljubomoran cak i Francuskom... Mislim, sta reci..:wall: Ajde slikacu Beograd sledeci put pa da neki ne pomisle da se hvalim.. Meni je to sve smesno ali ajde deco da vas ne intrigira cika vise...:S:
.Slikama ne fali nista..za pametne je dovoljno da vide n3 fotke nocu..sa omasen fokusom danju..sa dobrim fokusom danju.sa zrnom nocu...za sujetne ne vredi...

Poslednja izmena:
Zasluzni su dobili opomene.
Potpuno nas ne zanima sta ko voti niti gde je fotka slikana.
Slike se postavljaju zbog tehnicke strane.
Ako zelite da postavljate slike sa putovanja, i da komentariste ko sta vozi pravac ana.rs forum ili neki forum za putovanja

Jutros sam dva puta skidao tel sa punjaca na 5 posto pa mi se nakon razgovora ispraznio. Obicno mi baterija traje min 2 dana posto sam retko na netu, ali mi se danas brzo trosi. Odem na bateriju i vidim da mi je glavni potrosac mediji, pa govorni pozivi pa tek onda ekran i android. Razumem za pozive i ekran, ali odakle mediji koje uopste nisam koristio. Gde bi mogao biti problem

Izvinjavam se mislio sam da je s3

Poslednja izmena:
Kad si vec postavio da odgovorimo, bez obzira sto nije S3. Desi se i meni to ponekad, restart resava problem.
P. S. Odradi checkdisk.

Imao sam ja taj problem i nije ga restart resavao. Ako mislis na media server, to moze bas da smara, resenje mi je bilo tako sto sam obrisao sve medijafajlove sa internet memorije pa ih posle opet dodao, a kad se opet problem javio instalirao sam cleanmaster koji lepo cisti trash i od tad je sve ok.

meni je poceo
duny7eju.jpg
malo jace da trosi bateriju nakon instaliranja nekih aplikacija, ali sam resio problem punom verzijom ovog programa
aqy8e2us.jpg

Poslednja izmena:
Ne znam šta si radio u tom programu ali treba da isključiš location reporting i history

Poslednja izmena:
Vidim da je RAM sada 2.71 sto je odlicno, takodje je proradio root (Chainfire). Cekamo jos rezultate baterije...

Radio sam sad ovaj spider test za browser što je radio Đilkoš na g2 i sa stock browserom imam bolje rezultate nego on na g2, a sa Chromom lošije, i to podosta. Ne znam doduše šta tačno pokazuje test, ali svakako me je nagnulo da krenem da koristim i stock uz Chrome.

Pics or it didn't happen :d

4.4 build?

Samsungov browser ili AOSP browser?

Test pokazuje:

This is SunSpider, a JavaScript benchmark. This benchmark tests the core JavaScript language only, not the DOM or other browser APIs. It is designed to compare different versions of the same browser, and different browsers to each other. Unlike many widely available JavaScript benchmarks, this test is:

Real World
This test mostly avoids microbenchmarks, and tries to focus on the kinds of actual problems developers solve with JavaScript today, and the problems they may want to tackle in the future as the language gets faster. This includes tests to generate a tagcloud from JSON input, a 3D raytracer, cryptography tests, code decompression, and many more examples. There are a few microbenchmarkish things, but they mostly represent real performance problems that developers have encountered.
Balanced
This test is balanced between different areas of the language and different types of code. It's not all math, all string processing, or all timing simple loops. In addition to having tests in many categories, the individual tests were balanced to take similar amounts of time on currently shipping versions of popular browsers.
Statistically Sound
One of the challenges of benchmarking is knowing how much noise you have in your measurements. This benchmark runs each test multiple times and determines an error range (technically, a 95% confidence interval). In addition, in comparison mode it tells you if you have enough data to determine if the difference is statistically significant.

Poslednja izmena:
Ovo je super rezultat, ne znam kako su ovi ostali (sto rade testove) dobijali vece cifre, negde oko 750. Mozda i ovde cheat-uju :d

G2 stock ima oko 750/800ms na 4.2, a na 4.4.2 na kome sam sad imam od 600-700ms sve zavisi.

Inace i kod mene Chrome daje slabije rezultate nego stock. Ne koristim Chrome.

jel ima nekog sa 4.4, da li ima bitnih unapredjenja u odnosu na 4.3 kod note3?

jel ima negde otprilike plan update-a za Srbiju, imam unlocked verziju mtsa?

jel ima jos nekog ko nije zadovoljan originalnim flip coverom i neka preporuka za cover (ako je neko zaintersovan za flip cover neka s javi na pm 😉 )?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno