Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Na sammobile se nije pojavila još Srbija na listi. Videh Sloveniju i Bugarsku, između ostalih.

Valjda će za koji dan. Baš sam nestrpljiv iako sam update ne donosi bog zna šta novo.

Ja сигурно нећу радити надоградњу док не буде био могућ knox free root. Више ми значи root, него неке бзвз новине.

evo...gotovo...aj dajte neka pitanja. tj. sta da proverim i sl. ukoliko vas zanima...ako sam se vec prvi zaleteo da odradim update.Videcu ako ima problema pa javljam da se ne zaletite.Mada mislim da je ok. sudeci po iskustvima sa.xda.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1390609978261.jpg
    uploadfromtaptalk1390609978261.jpg
    72.9 KB · Pregleda: 186
Poslednja izmena:
Počni prvo sa tim kod koga si kupio telefon, kako bi ustanovili odakle je :)

Update:
За оне који имају рутован телефон: може се инсталирати 4.4.2 без губљења рута. Потребно је скинути firmware са интернета, флешовати га преко MOP-a, а затим преко Одина флешовати нови BL.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2522729&page=46
Tested on European phone, not tested on US branded:
Download N9005XXUENA6_N9005OXXENA5_N9005XXUENA2_HOME.tar.md 5, N9005XXUENA6_BL-Only.tar.md5 and Odin 3.09. Place the first file in your phone's memory. Do some backups and when you're ready, fire up MOP, load the HOME.tar.md5 in it, enable EverRoot, choose After flashing and select Download mode. Start flashing. When in download mode, hook your phone to the computer, run Odin 3.09, load he BL-Only.tar.md5 in the BL section, check Phone Bootloader Update, uncheck Auto Reset and Start. When Odin says RESET!, turn off your phone, and then press VOL UP+HOME+POWER to run recovery. Wait... and here you go!

Малопре сам флешовао нови ром, за сада лепо ради.
Делује флуидније, видећу касније како се батерија понаша.

Poslednja izmena:
Meni nudi update od sinoc....telefon kupljen u Madjarskoj...sim free

Ako ni zbog čega drugog, zbog ovoga cenim iOS.
Brate, kad izađe update, izašao je, i svi ga imaju istog momenta, ovo iščekivanje ultra smara...

A kad taj update ne valja ni za sta, i kad baguje kao sto iOS 7 baguje i ne mozes nazad, sta onda?

Ja ga imam..tj. Iphone 5 i ipad 4 ali taj Ios je ogranicen i glup sistem.

Pa, donekle se slažem. Tj ne slažem se sa ovim "glup", uostalom, šta znači glup sistem? :)
A da te u nekim situacijama ogranilčava - slažem se, ali to nadomešćuje apsolutno dominantnim radom u odnosu na android. Jednostavno sve radi i apsolutno nema brige da će zakucati, zapucati i slično...

A kad taj update ne valja ni za sta, i kad baguje kao sto iOS 7 baguje i ne mozes nazad, sta onda?

Meni iOS7 na iP5 apsolutno nije bagovao. Niti jedan jedini problem nisam imao sa njim ;)

:wave:

Pa, donekle se slažem. Tj ne slažem se sa ovim "glup", uostalom, šta znači glup sistem? :)
A da te u nekim situacijama ogranilčava - slažem se, ali to nadomešćuje apsolutno dominantnim radom u odnosu na android. Jednostavno sve radi i apsolutno nema brige da će zakucati, zapucati i slično...

Meni iOS7 na iP5 apsolutno nije bagovao. Niti jedan jedini problem nisam imao sa njim ;)

:wave:

Glup jer nije User-friendly kao sto je to android.Glup i jer nema opcije, koje mi daje android.Jednostavno android je upotrebljiviji sistem.Da ne nabrajam, jer je dugacka lista a i mnogo puta je vec sazvakana tema..Upravo kucam sa Ipada.Dobar ekran,cpu i kuciste.I to je to...

Vise je ios user friendly od bagovitog i glupog androida
Da ne pricam koliko je stabilniji
Ali dosta off-a svako koristi sta voli i sta mu prija

iOS nije user-friendly, ne nije, toliko je user-friendly da je postao dumb-friendly... Svashta se moze procitati zaista :)

P.S. ja bmw ne podnosim - i ne vozim ga. Nikad mi nije jasno da neko ko neshto ne podnosi i ne smatra dobrim - to koristi. Shta ce ti iPhone i iPad ako ne valjaju? :/

Uradio sam update na kitkat...cini mi se da lepo radi u pvih pola sata koriscenja... mada nista spektakulrano...mozda malo brze radi

ne svidja mi se otkljucavanje ekrana kada je postavljen zivi tapet...to mi je bilo bolje na JB

Poslednja izmena:
iOS nije user-friendly, ne nije, toliko je user-friendly da je postao dumb-friendly... Svashta se moze procitati zaista :)

P.S. ja bmw ne podnosim - i ne vozim ga. Nikad mi nije jasno da neko ko neshto ne podnosi i ne smatra dobrim - to koristi. Shta ce ti iPhone i iPad ako ne valjaju? :/

ne zapocinji...kad sam vec ja u off otisao....
mislim da je bolje da ne cujem odgovor sto koristi to dvoje...;)

Uradio sam update na kitkat...cini mi se da lepo radi u pvih pola sata koriscenja... mada nista spektakulrano...mozda malo brze radi

ne svidja mi se otkljucavanje ekrana kada je postavljen zivi tapet...to mi je bilo bolje na JB

Jedino veliko poboljsanje se tice Ram memorije (povecano je za ~400MB) i to je to. Ne znam sta si ocekivao ali dovoljno je i to.

Dao sam oba supruzi...Kada mi zatreba tablet uzmem da otkucam nesto na forumu. Za razliku od nekih ja imam i imao sam vrhunske uredjaje sa ios i android OS.Pa znam razliku.
Nebitno.Uzivajte.
Ps. Prouci malo sta je termin user friendly..... 10 koraka na ios je jedan ili dva koraka na Androidu.Laksi android za koriscenje i intuitivniji....Takodje opcija sharinga je ono sto Ios mora jos da usavrsava...a i mnogo toga...

Poslednja izmena:
ok
u pravu si za sve, android je user friendly ios nije
nastavicemo da uzivamo

Jedino veliko poboljsanje se tice Ram memorije (povecano je za ~400MB) i to je to. Ne znam sta si ocekivao ali dovoljno je i to.

Nije u pitanju šta sam ja očekivao. .. samo sam preneo svoja zapažanja nakon update-a.. valjda se to očekuje trenutno s obzirom na to da je ovaj update trenutno najveća novina što se tiče note3 ili bi trebalo da raspravljam o androidu i iosu ko neki.

Nazad
Vrh Dno