vbz1312
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.04.2008
- Poena
- 309
izasao update i kod nas
Telenor, mts ili vip?
izasao update i kod nas
Nema nista jos uvek...
Darskide, a jel ti je i telefon kupljen u Srbiji?
Pa zar nije onaj de la vega root knox free?
Ako ni zbog čega drugog, zbog ovoga cenim iOS.
Brate, kad izađe update, izašao je, i svi ga imaju istog momenta, ovo iščekivanje ultra smara...
A kad taj update ne valja ni za sta, i kad baguje kao sto iOS 7 baguje i ne mozes nazad, sta onda?
Ja ga imam..tj. Iphone 5 i ipad 4 ali taj Ios je ogranicen i glup sistem.
A kad taj update ne valja ni za sta, i kad baguje kao sto iOS 7 baguje i ne mozes nazad, sta onda?
Pa, donekle se slažem. Tj ne slažem se sa ovim "glup", uostalom, šta znači glup sistem?
A da te u nekim situacijama ogranilčava - slažem se, ali to nadomešćuje apsolutno dominantnim radom u odnosu na android. Jednostavno sve radi i apsolutno nema brige da će zakucati, zapucati i slično...
Meni iOS7 na iP5 apsolutno nije bagovao. Niti jedan jedini problem nisam imao sa njim![]()
:wave:
iOS nije user-friendly, ne nije, toliko je user-friendly da je postao dumb-friendly... Svashta se moze procitati zaista
P.S. ja bmw ne podnosim - i ne vozim ga. Nikad mi nije jasno da neko ko neshto ne podnosi i ne smatra dobrim - to koristi. Shta ce ti iPhone i iPad ako ne valjaju? :/
Uradio sam update na kitkat...cini mi se da lepo radi u pvih pola sata koriscenja... mada nista spektakulrano...mozda malo brze radi
ne svidja mi se otkljucavanje ekrana kada je postavljen zivi tapet...to mi je bilo bolje na JB
iOS nije user-friendly, ne nije, toliko je user-friendly da je postao dumb-friendly... Svashta se moze procitati zaista
P.S. ja bmw ne podnosim - i ne vozim ga. Nikad mi nije jasno da neko ko neshto ne podnosi i ne smatra dobrim - to koristi. Shta ce ti iPhone i iPad ako ne valjaju? :/
Jedino veliko poboljsanje se tice Ram memorije (povecano je za ~400MB) i to je to. Ne znam sta si ocekivao ali dovoljno je i to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari