Ja razmišljam da li da uzmem crni ili beli note 3. Možda bih pre beli, ali se plašim da će da se zaprlja nekako ona plastika pozadi. :/
I da, jel može da se menja boja led notifikacije?
E pa desilo se i to, prvi put mi je ispao telefon. Ni manje ni više nego u punom trku izleteo iz džepa jakne i pravo na beton. Sva sreća pa imam Spigen Bounce, inače bi na telefonu bilo štete. Zapravo sam imao jako puno sreće, sleteo je nekako na ćošak, pa licem na dole. Prvo što sam pomislio pre nego što sam ga podigao, sad će ekran da bude skroz izgreban, ali zapravo ni jedna jedina ogrebotinica. Ovaj "lip" što su ostavili spašava stvar, nije dao ekranu da ima ikakav kontakt sa betonom. Umesto oštećenog telefona, sad imam poderan donji desni ćošak futrole, super sam prošao kako je moglo da bude...
Kod crnog je ona koza kao presvucena jos necim, pa ne klizi toliko, bolji je osecaj. Kod belog je bas plastika sama.
Kupi Audi RS4, isključi 6 cilindara i trošiće 7 litara... To je ta neka logika koja veze sa mozgom nema.
Koja je poenta bilo kog telefona sa 4"+ ekranom i nemanjem/nekorišćenjem interneta?
Klasično, ne znam ni sam kako bih definisao a da ne dobije smisao vređanja...
Da ti treba za telefoniranje kupio bi Nokiu 105 ili 1110 i to koristio. Sigurno ne bi davao 500e za Note3 da bi telefonirao preko njega.
Da ti treba za telefoniranje kupio bi Nokiu 105 ili 1110 i to koristio. Sigurno ne bi davao 500e za Note3 da bi telefonirao preko njega.
kao da mu vi kupujete telefon... neko nosi (i stavlja na sto) ko šta hoće, čemu prozivke
Po meni je neo hybrid dante red najlepsi case za n3.Za neki dan stize pa cu napisati da li ima nekih mana..Ako ima,prodajem odmah...![]()
A vi ste mu drveni advokati ili?
Ne zanima me kao što rekoh, nek kupi 12 note trojki i nek ih poređa kao mega tacnu na sto u kafiću, samo ne može da iznosi informacije kako baterija na ovom ili bilo kom drugom samsung telefonu traje 3-4 dana jer ne traje. Ako uspe jedan ceo dan da sastavi super je, a ne 3-4 ...
Pa ta za 1200 dinara mora da je neka kopija, pošto original košta 35$, trenutno 25$ na popustu...
Javi kako si zadovoljan, pošto razmišljam da je naručim (mada nisam još ni telefon uzeo).Po meni je neo hybrid dante red najlepsi case za n3.Za neki dan stize pa cu napisati da li ima nekih mana..Ako ima,prodajem odmah..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari