Nemoj da me shvatis pogresno ali iz tvojih postova mi deluje kao da ubedjujes sebe (a i druge) da ti ne treba Note 3... Mozda gresim.
Znam ja sta su sve unapredili, ali meni to nema nikakvu realnu primenu jer ni 8mp i fHD nisam koristio, a kamoli ovo da mi treba, a moze 16Ghz da ima kad ne koristi nista od toga. O tome ti pricam. To sta pise na papiru meni ne znaci nista kad necu da koristim. Zato bih opet bio savrseno zadovoljan daopet uzmem dvojku. Smara me da cekam a nemam neku preteranu zelju za trojkom. To je poenta. Note 2 sam bio spreman doveka da cekam![]()
Ne ubedjujem druge, a ni sebe, samo stavljam na papir sve pa da vidim sta mi treba a sta ne. A i note 3 nikom ne treba, ljudi su otisli na mesec bez njega, mozemo i mi u krevet :d Razmisljam samo da li mi ima svrhe da da cekam da padne na 500e zbog stvari koje mi nisu presudne. Da je n2 bio spor pa ajde, ali sa 2gb rama, nema zime s njim jos dugo, a za sada je skoro 200e jeftiniji od n3. Samo razmatram, nista drugo
Da se razumemo, sad da dobijem poziv za 510e za note 3, razmislio bih samo malo za lajsnu i verovatno ga uzeo (ali cuvao ko oci u glavi x) )
Ako te ne zanimaju opcije note 3 i hoces note 2, onda ne znam sta tazis u ovoj temi kada imas temu o note 2.
Kome ne treba bolja kamera,brzi telefon i bolji ekran on ne treba da kupuje note 3.Prosta logika.Ali ne vidim cemu prica o note 2 u pogresnoj temi...Shvatili smo da nemas kinte za note 3 i da hoces 2... No big deal.... We got to the point...
Pricamo o potencijalnim manama Note 3, i poredim sa prethodnikom, tako da mislim da je prava tema. A i rekao bih da te niko nije pitao da gledas u kristalnu kuglu dal ja imam pare ili ne. To sto necu da dam vise od izvesne cifre je moja stvar. Svako ima prava na svoj stav o necemu. Meni ne trebaju stvari koje sam naveo, ali mi se svidja izgled telefona, i ostalo dodje kao plus, utopio sam dvojku za fine pare, i normalno je da sam u dilemi sta da radim, posebno kad neko ovde izjavi da mu se lajsna pocela ljusti posle 15 dana
@HAD- hvala za info. Dok malo pocnu ljudi da kupuju pa ce brzo na 500e, magicna cifra![]()
Uzeh premijum verziju Nova launchera, auh mislio sam da je onaj stock launcher fluidan, ovo je pesma sad, pritom toliko prakticniji i sa vise mogucnosti od stocka da je to neverovatno. Svaka preporuka.
Jedino mi fali stock weather widget, ovaj novin je uzasan, jel ima neko preporuku za weather widget sa marketa da je najslicniji stocku?
Svaki 3.Gear u USA kupci vracaju i traze pare nazad:
http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php?yyyy=2013&mm=10&nav_id=770794
Sta ste se ucutali ceo dan?Ja i dalje ne znam koji case da narucim. Spigen Neo Hybrid mi deluje najbolje ali me brine to sto kazu da je klizava. To sto udebljava vec glomazan telefon.
Sa druge strane deluje kao da bi lepo absorbovala eventualni pad. Nisam pametan. Mozda samo neki silikon i to je to...
Sta ste se ucutali ceo dan?Ja i dalje ne znam koji case da narucim. Spigen Neo Hybrid mi deluje najbolje ali me brine to sto kazu da je klizava. To sto udebljava vec glomazan telefon.
Sa druge strane deluje kao da bi lepo absorbovala eventualni pad. Nisam pametan. Mozda samo neki silikon i to je to...
uuu..LEPA... Kinez? Koliko je bila? bolje crna....bela se brzo isprlja i upije žutilo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari