Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Dakle, ma šta ja probao na Amazonu, uvek dobijam isto:
We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order.
Probao sam razne adrese u Beogradu, popunjene na razne načine, uvek dobijam isto. Da li je problem u mom Amazon account-u? Tek je kreiran.
Hvala za svaki tip.

Ја сам данас опет успешно наручио. Дај кажи шта ти треба наручићу ти ја, фри оф чарџ ;-)

Да ли и који screen protector користите?? Ја сам увек гурао оне од 150-200дин, и никад нисам имао проблема. Занима ме шта је тако специјално (сем цене) код ових који коштају 15-20-30$??

Ja ne koristim jos od S3 mislim da nema potrebe.
Ali ne smeta u svakom slucaju.

Hvala, ceftri, na kraju uspelo, naručio sam Bounce :)
Problem je bio samo u tome što nisam popunio sve u svom Amazon profilu.

Наручио сам неке заштитне фолије. Имаћу их више, па ако неком треба, нек ми се јави.

Da li neko ima problema sa IGO navigacijom? Prebacio sam sa s4 gde je radila...ali nece da pokrene pise da ima neki problem sa rezolucijom... mislim da je neka basara verzija 2013..
me5u7ema.jpg
Ako neko ima resenje nek se javi ili neka ubaci neki link gde da skinem.

Poslednja izmena:
Treba ti verzija za tvoju rezoluciju. Guglaj malo, verujem da se može naći. :)

HAD probaj da sys.txt pod stavkom rawdisplay izmeniš da ti izgleda kao ovo dole:

[rawdisplay]
driver=engine
;screen_xy="auto"
;screen_xy="1280_800:1920x1080/1080x1920"
;screen_xy="1280_800:1920x1005/1080x1845:fullscreen"

Treba ti verzija za tvoju rezoluciju. Guglaj malo, verujem da se može naći. :)

Problem je u tome sto je moja rezolucija 1920x1080 a ne 1845x1080. pokusao sam da ispravim sys file ali opet isto. Moze li neko da postavi svoj sys file ili neki link koji kod njega radi.hvala.

Poslednja izmena:
Pojavio se test N3 od 60+ minuta, sta mislite ciji je :d

^
I swear, there is always more to say about this phone! I will probably be releasing more stuff over time!

Kako je luda, a i zbog toliko detaljnosti je gotivim.

HAD probaj da sys.txt pod stavkom rawdisplay izmeniš da ti izgleda kao ovo dole:

[rawdisplay]
driver=engine
;screen_xy="auto"
;screen_xy="1280_800:1920x1080/1080x1920"
;screen_xy="1280_800:1920x1005/1080x1845:fullscreen"

Resio sam problem sa drugim skinom i sys fajlom... hvala na odgovoru.

Uvek me zbuni ova boja dialer - a . Na ovom Erikinom snimku je bela i viđala sam na još nekim slikama, a kod mene je ona klasična (Samsung plava ):confused:
Kako je kod vas ?

Плав.

Pozitivna stvar toga sto lezis u bolnici je to sto imas svo vreme ovog sveta, pa sam zapravo i odgledao ceo erikin review. Genijalna je, ozenio bih je da ne volim drugu :D

Stvarno ide u detalje, i voleo bih da ja imam dve nedelje druzenja sa telefonom kao pripremu za pisanje (ili snimanje) testa, ali to je nemoguce s obzirom na rok vracanja i druge uredjaje koji mi stalno pristizu.

Jako mi se svideo deo o proceni kvaliteta ekrana i merenjima. Posedujem i sam kolorimetar i znam da rukujem sa njim, ali nisam uspevao da nadjem softver na telefonu za njega, dok mi erika sad nije skrenula paznju da postoji voodoo aplikacija za to. Ovo sto koristi na kompu je colorimetreHCFR i njega koristim za testiranje monitora. Anyway, verovatno cu i ja da ubacujem detaljnija merenja u testove od sada.

Da ne davim, cekam sa nestrpljenjem da izadjem odavde i da mi stigne moj primerak N3 :)

Telefon je već par dana kod mene , ali još uvek ne znam sve šta može :D Iz ovog Erikinog klipa sam saznala još par korisnih stvari . Extra je :thumbup:

Pozitivna stvar toga sto lezis u bolnici je to sto imas svo vreme ovog sveta, pa sam zapravo i odgledao ceo erikin review. Genijalna je, ozenio bih je da ne volim drugu :D

Stvarno ide u detalje, i voleo bih da ja imam dve nedelje druzenja sa telefonom kao pripremu za pisanje (ili snimanje) testa, ali to je nemoguce s obzirom na rok vracanja i druge uredjaje koji mi stalno pristizu.

Jako mi se svideo deo o proceni kvaliteta ekrana i merenjima. Posedujem i sam kolorimetar i znam da rukujem sa njim, ali nisam uspevao da nadjem softver na telefonu za njega, dok mi erika sad nije skrenula paznju da postoji voodoo aplikacija za to. Ovo sto koristi na kompu je colorimetreHCFR i njega koristim za testiranje monitora. Anyway, verovatno cu i ja da ubacujem detaljnija merenja u testove od sada.

Da ne davim, cekam sa nestrpljenjem da izadjem odavde i da mi stigne moj primerak N3 :)

brzo ozdravljenje ti želim... :party: bilo bi idealno da ti je stigao dok si u bolnici pa da mu "vadiš mast" lagano.. ;)

Poslednja izmena:
Hvala, ali od dijabetesa se nazalost ne ozdravlja, samo se kontrolise :) Nedavno sam saznao da ga imam. Moracu da se prilagodjavam novom zdravom i candy free nacinu zivota, ali ko zna zasto je to dobro.

Da ne bude offtopic, lomim se da li uopste da koristim zastitu za N3 ili ne... Jeste da svi mi volimo da nam telefoni ostaju u savrsenom stanju ali posle nekog vremena sa S3 prestalo je da me bude briga. Skinuo sam bio Rock case i bacakao telefon bez brige. Jeste da je bio izgreban na nekim mestima ne u velikoj meri, nije me toliko doticalo, uzivao sam u njemu takav kakav jeste. Kao sto kaze neki lik sa xda, ovim zastitama samo cuvamo telefon za sledeceg kupca. Ako ti ispadne na beton onda ***, ublazices nekim caseom ali ako padne na ekran... Ne znam ni ja sam, ima zanimljivih futrola ali sa svima ces u nekoj meri podebljati telefon... Svidja mi se spigen slim armor i neo hybrid.

Мени ускоро стиже хибрид, па можемо да га тестирамо ;)
Гизмо, чувај се.

Pridruzujem se pozitivnim zeljama i mislima.
Ne znam kako bih se odvikao od slatika :d ali kao sto ti kazes ko zna zasto je to dobro. Sve ima svoje.

Sto se zastite tice ja to najvise radim zbog prodaje. Jer ako je telefon ocuvaniji lakse se proda. Mislim nekome je nebitno ali volim i ja da mi telefon bude ocuvan. Inace ne pazim previse ali cuvam telefone jer nije to jeftina igracka.

Ma ja на првом месту волим да ми телефон лепо изгледа због мене самог, а потом због будућег корисника.
Кад је телефон ишчукан не може се ставити на сто у кафићу :)

Samsung Galaxy Note III

Nadjoh s view futrolu u Krusevcu za 4500 din...

Istu tu S view sam videla, ali ni sama ne znam da li da uzimam tu ili one kineske (oko 1600 im je cena) ili već neku ultra slim :confused: Kao što Gizmo reče volim telefon bez ikakve zaštite , ali opet je lepo i sačuvati ga . Za S4 sam imala tu jeftiniju i uopšte nije loša :D E sad treba biti pametan

Note 3 u belom Spigenu = e999be50660474801e9748b8dcc3c6b6.png

:d

@ Gizmo
Sad procitah i sta da ti kazem.. drz' se i misli pozitivno, nadam se da ce sve biti dobro uskoro

Nazad
Vrh Dno