Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Da, da, sad sam proverio, trebala je da postoji ali je Samsung odustao od te ideje. Da li uzeti sa mreže i dobiti 24 meseca garanciju, ili uzeti simfree i dobiti 12 meseci, hmmm... Jel se pojavila neka proverena unlock metoda?

edit: ovaj sa mobilnogsveta daje samo 6 meseci garanciju, ne pada mi na pamet da uzmem tako.

Poslednja izmena:
Ta cena mu je najvise zahvaljujuci operaterima. Realna je mnogo veca. Primer: u inostranstvu, iPhone 5s sim free 650$ a S4 sim free 600$. Ovde kod nas iPhone 5s 700+€ a S4 400+€. Samo zato sto ga nema ni kod jednog operatera... Sve sto se prodaje je sa mreže neke, odavde ili preko, sim free ili ne...

Sim unlock ne radi ni na S4, a verovatno nece raditi ni na N3, dok developer to ne sredi (ako uopste i sredi). Regionlock Away radi koliko sam malo procitao temu na xda.

Ne zakljucava ni Telenor, a slobodno uzmi taj iz HUN jer ćeš 2 god. garanciju moći tamo ostvariti, nije preko sveta...

Ovi na KP pišu 12 meseci? Ne volim da se cimam bez potrebe, bolje mi je i da sačekam pa da uzmem sa Telenora nego posle da bude problema zato što nisam mogao da čekam par dana.

Ovi na KP pišu 12 meseci? Ne volim da se cimam bez potrebe, bolje mi je i da sačekam pa da uzmem sa Telenora nego posle da bude problema zato što nisam mogao da čekam par dana.

Zakonska je 24 meseca. Mogu da pisu i. 2 dana ali ako ti je prodala prodavnica,dobijas ih na sudu u skracenom postupku.

Ma još mi i to treba da se sudim sa nekim oko garancije. Ne moram da brinem o tome, sredio mi Đurke primerak kod lika koji treba da uzme u Telenoru.

Толико је одушевљен, да нема времена да се улогује на Бенч и остави коментар :)

Видели смо то одма, али се то не рачуна :)

Nasao sam jednu stvar koja me nervira. :d

Pozicija zvucnika, mnogo me nervira kad mi je telefon u landscape rezimu jer ga prekrijem prstom. A ako ga sklonim nezgodno mi je za drzanje.

Poslednja izmena:
Pa ima tema za taj tablet :D

^ Server not found

:d

Procackao ga na brzaka u Telenoru, nisam mogao duze. Malo zeza sto je nakacen na onu sajlu. Zadnji poklopac mi se bas svideo, a ona lajsna sa strane kao da malo odudara, al sta znam, brzo se navikne.
Dosta drugaciji osecaj u ruci od note 2, a opet nisam bas zinuo od odusevljenja. Secam se kada sam otvorio kutiju sa note 2, al dobro, tada sam presao sa 4 inca.
Da su sve ovo upakovali u 6.3" kao sto su pricali sigurno bih uzeo. Valjda cuvaju ince dok ne smisle nesto novo.

Prvo celo punjenje(automatic brightness, na -5, 2g sve vreme).
Može ovo i preko 9 :D
ehebady7.jpg

ega6e8um.jpg

rasuveby.jpg

Vrh Dno