Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Tacno sam primetio na S3 dok sam imao. Gornja polovina displeja je bila za nijansu tamnija bela od donje polovine.. Hmmm, nisam to znao. Reklamirao bi...

Ne možeš da reklamiras :) takvi su amoled ekrani, to im je "feature" :)

Što znači na amoledu nikada bela neće biti bela. Jer displej ne sme da bude na maximumu :)
Do duše od svih tih jedino se na S3 pokazalo, ostali su bili ok. Svi na max naravno :) jedino u totalnom mraku ga spustim na oko 60-70%

Što znači na amoledu nikada bela neće biti bela. Jer displej ne sme da bude na maximumu :)
Do duše od svih tih jedino se na S3 pokazalo, ostali su bili ok. Svi na max naravno :) jedino u totalnom mraku ga spustim na oko 60-70%

Kako te oci ne bole. Ja na max nisam mogao da izdrzim duze od pola sata.

Ja koliko znam, to im nije "feature" nego je faličan primerak prošao "quality control". Čini mi se da je Erika imala problema sa Note 2, pa ga je nosila na reklamaciju i dali su joj novi.

Imala je problem sa Note 3. :p

Samo da pitam u vezi onog Gear pametnog sata, jel moze da radi sa S4 ili tu ekskluzivu ima samo Note 3?

I jel ga neko probao uzivo? Nesto mi deluje jako mali, a imam povecu ruku.

Ja koliko znam, to im nije "feature" nego je faličan primerak prošao "quality control".

Pricam o burn in-u i zato sam stavio pod navodnike feature. Da ti prevedem, to je mana amoleda. Svaki amoled ce zadesiti burn in, a to zavisi od osobe do osobe i to na koliko drzi osvetljenje.

Samo da pitam u vezi onog Gear pametnog sata, jel moze da radi sa S4 ili tu ekskluzivu ima samo Note 3?

I jel ga neko probao uzivo? Nesto mi deluje jako mali, a imam povecu ruku.

Može da radi i na S4, S3 i Note2 posle 4.3 update-a. A verovatno i na ostalim Samsung telefonima kad dobiju 4.3 update.

Koji mod koristite za screen? Meni se ovaj professional photo bas svidja. Mada rekao bi da mu fali malo crvene

Imala je problem sa Note 3. :p

Nije Note 3, sećam se da sam ovo gledao pre nekoliko meseci. Tada nije bilo Note 3. :)

Pricam o burn in-u i zato sam stavio pod navodnike feature. Da ti prevedem, to je mana amoleda. Svaki amoled ce zadesiti burn in, a to zavisi od osobe do osobe i to na koliko drzi osvetljenje.

Mene do sada ni na S2, ni na Note 3 nije snašao "burn-in". Osvetljenje 50% sve vreme.
Kada sam gledao neki Erikin review valjda, njenom primerku Note 2 se nešto desilo (ili je tako došao iz fabrike) i jedna strana ekrana je bila tamnija od druge, pa je ona otišla u AT&T i uzela drugi.

Nije Note 3, sećam se da sam ovo gledao pre nekoliko meseci. Tada nije bilo Note 3. :)

Mene do sada ni na S2, ni na Note 3 nije snašao "burn-in". Osvetljenje 50% sve vreme.
Kada sam gledao neki Erikin review valjda, njenom primerku Note 2 se nešto desilo (ili je tako došao iz fabrike) i jedna strana ekrana je bila tamnija od druge, pa je ona otišla u AT&T i uzela drugi.

Ipak je Note3

https://www.youtube.com/watch?v=XVcliF6wlHE&feature=youtube_gdata_player

Ne, ne, znam za taj klip, ali ne pričam o njemu. Videću da prozujim malo po njenim klipovima, pa da pronađem to o čemu pričam. :p

Koja je najniža cena za koju ste našli Note 3?

Kakvo je iskustvo sa ovim Subotičanima na KP koji prodaju za 550?

Mislim da oni daju garanciju svoje radnje ili bez garancije.
Bolje uzmi neki koji je sa mreze i 2 god. garancijom.

Pa ja sam uvek pre za tu opciju, ali da li je moguće naći takav primerak za te pare?

Odusevljava me telefon, kakva masina! :zgran:
Posle Note sve drugo je... drugo. :D

Ja tim radnjama ne verujem mnogo. Moze da se iskopa za 550e

Auuu koliko su jaki da ovo rade...

Emix daj neke fotografije ili 4k, zivis na moru i foto. sa S4 su bile odlicne (a i vise prijaju ocima nego karte za pena parti, betonska podzida ili kontejner okruzen gumama kao sto su neki kacili :d)

Bice sliie ovih dana.
Nemam bas vremena.

A za video, nemam YT account i nisam nikad postavljao.

Ma ima i po netu ali uvek je nekako drugacije kada vidim foto/video sa foruma, ne znam kako da objasnim.
@ Gizmo
Nekako sam preskocio te semplove.. sad cu da skinem.

Poslednja izmena:
Imao sam note 1, sada imam note2 demo, imao sam i note 10.1, ali ovo je takva razlika, gotovo kao kad se pojavio HD2...

Nazad
Vrh Dno