Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Koja je realna cena za oglase, dve glave?

Ko ce prvi da ga probije led i rutuje? ja se vec razmisljam : )

Ја га рутовао пре неки дан. Све по ПЕСУ :)
Knox 0
ceftriaxone 1 :)

Poslednja izmena:
Welcome me to the Note 3 club. :)

Prvi Note, nadam se da cu se privici na ovo cudo od ekrana.

Dobro dosao u klub :D.Mislila sam da se neću privići na ovoliki ekran, ali mogu da ti kažem da mi uopšte ne predstavlja problem, ni malo. Jedino kada posle njega uzmem S4 čudan je osećaj ;) Ali, inače u svakodnevnom korišćenju još mi nije predstavio problem

Dobro dosao u klub :D.Mislila sam da se neću privići na ovoliki ekran, ali mogu da ti kažem da mi uopšte ne predstavlja problem, ni malo. Jedino kada posle njega uzmem S4 čudan je osećaj ;) Ali, inače u svakodnevnom korišćenju još mi nije predstavio problem

We all know that bigger is better :d

Hvala :)

Gde si ga uzeo? Kakve su cijene tamo dolje ;)

U Telenor 599e sa 2g garancije.

A mislim da je od 600 do 750 u "onim" radnjama.

We all know that bigger is better :d

Pa kad krenes ne mozes posle da stanes, i da se vratis na nesto manje. :d
Nadam se da ovo nije zvucalo bizarno. :p

Poslednja izmena:
To je ubedljivo najbolja ponuda onda kod vas dole : ) Bravo i nek te (sve nas) lepo sluzi.

Pa cekajte tek uzeo telefon :)

@Ixhinho Hvala jesi ti uzeo tvoj?

Нисам ни сањао да ћу ово рећи за неки од самсунгових телефона, али ми се овај заправо свиђа.
Изгледа је квалитет израде на далеко вишем нивоу, а она фора са лажном кожу је стварно добра. Још кад би била права кожа ... Перформансе одличне. Још да није потребно 2 руке за коришћење био би нај тел у понуди за ове мало мање вредне људе.
Огромна замерка за недостатак ФМ радија, одвратном софтверском тастатуром и генерално ТачВизом.

Питање за уреднике је ако је овај телефон highly-recommended, који је онда за сада Избор редакције ?

Izbor redakcije je zapravo moj izbor :) Još uvek ne znam, tri telefona su u igri - Note 3, LG G2 i Xperia Z1, svaki od njih mi se sviđa na svoj način. Naginjem najviše ka Note-u, ali mi je dosta primamljiv i G2, kompaktniji je i jeftniji. Još uvek čekam, ali verujem da će ipak Nexus 5 odneti tu nagradu.

Moje skromno misljenje je da je note 3 The best all arounder... Odnosno nudi najvise opcija... Opet,stvar je licnog afiniteta.

Људи, која је фора са овим Angry birds star wars 2 купоном од 10$ ?? Како се то добија, и чему служи?

Instalirao sam knox da vidim sta je i kako radi, obrisao ga posle 10 min, medjutim u aplikacijama na google marketu mi je ostao KNX Test i nema opciju da se obrise, stvarno su seljaci kad ostave neki spam koji ne moze da se obrise. Zna neko fazon?

i jel jos nekome stoji polaris office viewer 5 (pod all apps u google market) i da izbacuje poruku da nije compatible with device?

Poslednja izmena:
Izbor redakcije je zapravo moj izbor :) Još uvek ne znam, tri telefona su u igri - Note 3, LG G2 i Xperia Z1, svaki od njih mi se sviđa na svoj način. Naginjem najviše ka Note-u, ali mi je dosta primamljiv i G2, kompaktniji je i jeftniji. Još uvek čekam, ali verujem da će ipak Nexus 5 odneti tu nagradu.

Sve moze, samo ne Nexus 5 :p

Zasto ne n5.. Jeste off topik ali me interesuje :)

pa realno nema ništa bolje od ova 3 pomenuta telefona osim te famozne sw podrške koja je bitna za mizeran procenat ljudi

Nazad
Vrh Dno