Meni stize do kraja nedelje ali ipak cu ti reci jedno moje iskustvo:Koliko ste zadovoljni sa baterijom ??? Nije da se žalim, ali mislim da moze jos bolje![]()
Meni stize do kraja nedelje ali ipak cu ti reci jedno moje iskustvo:
Kada god sam kupio,nov fon u startu mi je uvek krace trajala baterija....![]()
Prvo sam stalno petljao po njemu najvise...u startu je zanimljivo... I baterija nestaje... Plus bateriji treba vremena da se pravilno kalibrise...celija kontrolna jedinica na bateriji.Posle mesec dana baterija traje viseem sam oladio fon malo, em je sve sleglo..
Ps.
ISKLJUCI pozadinske aplikacije....![]()
Pa i ja sam prešla sa s4 na N3 , ali još uvek nisam doživela ono WOWJeste bolja, u svakom slucaju, alo sam se nadala mnogo boljem. Videćemo posle nekog vremena , možda se stabilizuje
Bih vrlo rado ali trenutno nemam nijednu non-telenor karticu kod sebe, prekosutra se vracam za nemacku pa mogu tad probati ali verujem da do tad neko od drugih bencharkovaca moze da proba
Naručih od lika da mi pošalje AKSom telenorov note3, a ni on ni ja nemamo pojma da li je otključan. Biće veselo ako ne bude, sutra mi šalje, valjda će neko uspeti da proveri do ujutru...
Pa sto on ne proveri kad ti ga prodaje. Sta uradi sa dvojkom?
Ako mislis na DEMO sto je imao, izbacio je ovde na oglas za 190e :d Posle je spustio na 170![]()
Wtf am I, a rock star?
Jesam malo preterao sa cenom...
540, šta prelomi pitaš...Ma, jednom se živi, ***, ne pijem (bar ne hronično), ne duvanim, ne drogiram se, ovo mi dođe jedini porok
I, da se zahvalim kolegi ceftriaxonu na ekspresnoj proveri
Njegov da, znajući telenor, ovaj možda bude zaključan...Dakle , unlocked je?![]()
Jedino zašto me grize savest je što je tih 500 evrića u ovoj zemlji mnogima brdo novca. Ali, valjda s vremena na vreme možemo sebi dati malo oduška, evo, ja svečano obećavam da ga ne menjam narednih godinu danaИ мени су телефони једини порок. И гризе ме савест због тога![]()
Lepa cena. Jel crni ili beli? I ja imam taj porok al nemam paratj sad idu na prece stvari. Dobio sam bebca tako da... jedino neke bas viska pare da dobijem.
Dajte fotke iz ruke ko je uzeo beli, i dalje se lomim. Na testu mi je bio crni, ok je ali možda je beli nekako lepši, plus što nikad nisam imao beli telefon, možda je vreme za promenu![]()
540 je super cena, ja bih uzeo beli ovaj put. Ne znam samo koliko mogu da izvučem za S3, 220e je verovatno fer.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari