Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Амазон. Од наруџбине до испоруке 7 дана.

Pretpostavljam da mogu da očekujem da ovako sitna stvar prođe bez carine i PDV?

Bez carine sigurno, ali nije sigurno bez pdv-a .. jedino ako imas srece.. Carina se ne naplacuje ispod 50eur ali pdv se naplacuje ..

Ја ништа нисам платио.

^ da samo sto nece biti original... Mnogo kopija ima i samo su izgrebale onaj "metalni" po ivicama, a i ne naleze lepo na telefon. Ovo je za one koji su kupili spigen fake, a ne sa njihovog sajta, a i razlika se oseti pod prstima.

^ da samo sto nece biti original... Mnogo kopija ima i samo su izgrebale onaj "metalni" po ivicama, a i ne naleze lepo na telefon. Ovo je za one koji su kupili spigen fake, a ne sa njihovog sajta, a i razlika se oseti pod prstima.

Oseca se razlika i u dzepu...ja cu nekog gumenjaka i to je to..Mada mi je prvo na umu neka futrola iz koje mogu da vadim note 3.to mi je nekako lepsa opcija..Jer telefon je lep i prijatan u saci.Poledjina mu se najverovatnije tesko grebe.Tako da ne bih voleo da ga "oblacim" u futrole..Samo izvadim iz korica neke futrole i koristim.Mada,videcu jos.

Oseca se razlika i u dzepu...ja cu nekog gumenjaka i to je to..Mada mi je prvo na umu neka futrola iz koje mogu da vadim note 3.to mi je nekako lepsa opcija..Jer telefon je lep i prijatan u saci.Poledjina mu se najverovatnije tesko grebe.Tako da ne bih voleo da ga "oblacim" u futrole..Samo izvadim iz korica neke futrole i koristim.Mada,videcu jos.

Iskreno? Toliko para se daje za telefone i nema se 20 eura za kvalitetnu futrolu ili back cover.

^toliko me izasla sa zastitom za ekran, ova za S2
Smejali mi se ljudi !
:-D

Ja ne dajem pare.dobijam note 3 na poklon.A i smara me carina koja je neke ljude odrala za futrole pa su ispale 50eu na kraju

Pa eto jos veci razlog da uzmes i kupis kvalitetan neki back cover, posto ni dinara nisi dao za telefon.

Pa eto jos veci razlog da uzmes i kupis kvalitetan neki back cover, posto ni dinara nisi dao za telefon.

Nema toga kod nas jos..a iz inostranstva da porucujem, nemam zivce i ne znam preko koga.Nije ni bitno.Uzecu neku koznu futrolu iz koje se moze vaditi note 3.ili cu poruciti da mi sasiju od koze.

Pa mozes preko sebe da porucis :) Sad kad je dosao PP, ne moras nikog vise da cimas.

Inace te futrole na vadjenje zaboravi mislim na to da kupis, jer su nekvalitetne i tesne, a one lajsne ce se momentalno guliti (iskustvo od drugara koji se pravio pametan i nije me poslusao). Opet ako sasijes malo da ima lufta, telefon moze da ti ispadne.

Onaj S view cover ili neki dobar back cover su najbolji za telefone ovakve. Ja inace ne volim te na preklop, nekako me mrzi stalno da otklapam.

Sada kad poklopac baterije nije više sjajan, već je na foru kože, mislim da futrola nije ni potrebna. Previše degradira izgled. Ja sam i sa svog note-a 2 skinuo sve i mnogo je lepši osećaj u korišćenju telefona. Ionako ga ne držim sa ključevima u džepu već ili u torbici ili u unutrašnjem džepu jakne.

Pa mozes preko sebe da porucis :) Sad kad je dosao PP, ne moras nikog vise da cimas.

Inace te futrole na vadjenje zaboravi mislim na to da kupis, jer su nekvalitetne i tesne, a one lajsne ce se momentalno guliti (iskustvo od drugara koji se pravio pametan i nije me poslusao). Opet ako sasijes malo da ima lufta, telefon moze da ti ispadne.

Onaj S view cover ili neki dobar back cover su najbolji za telefone ovakve. Ja inace ne volim te na preklop, nekako me mrzi stalno da otklapam.

Nemam ja pay pal a i carina dere.ima tema o tome na nekim forumima.Neko ne plati nista a nekoga oderu vise nego duplo(banda).Videcu jos..za neki dan mi stize fon pa cu razmisliti.hvala na sugestijama.

Sada kad poklopac baterije nije više sjajan, već je na foru kože, mislim da futrola nije ni potrebna. Previše degradira izgled. Ja sam i sa svog note-a 2 skinuo sve i mnogo je lepši osećaj u korišćenju telefona. Ionako ga ne držim sa ključevima u džepu već ili u torbici ili u unutrašnjem džepu jakne.

I ja sam isao tom logikom..

Јесте, ал кад падне или почне да се љушти лајсна као на двојци онда ћеш да по*изидш...

Много га бре удебља :( Превише за мој укус. Али не спорим да за разлику од оних обичних гумених футрола ова изгледа заиста лепо. И сигурно добро штити телефон. Мада бих ја ипак прво уживо видео ово, пре него што евентуално купим.

Iskreno? Toliko para se daje za telefone i nema se 20 eura za kvalitetnu futrolu ili back cover.

Cek zar ti nisi pljuvao bilo kakve futrole i back covere..i bio si za telefon onakav kakvim ga je proizvodjac napravio bez oblacenja u gace i ostalo..otkud sad promena pravca?

Poslednja izmena:
Note3 није телефон, то је институција :)

Stigao danas u Srbiju, uzeo telefon i dobio informaciju da su satovi stigli u magacin, sutra i prekosutra se salju ljudima. E sad cemo videti . .

Ja za note 2 koristim pouch koji sam kupio u Uscu i mislim da je to najlepse resenje, ali mi nije bas pomoglo kada mi je ispao. Malo se krznuo jer je naravno morao da padne na tu gornju, nezasticenu stranu.
E sad, problem je sto je note 2 klizav pa mu treba neki silikon, ali ako note 3 lepo lezi u ruci ja bih verovatno opet isao na pouch ako ga uzmem. Ili bih uzeo otterbox jer ako mu vec upropastim izgled nekom futrolom, onda bar nek bude sigurno.

Nazad
Vrh Dno