Ја имам овај ултра фит. Фаиста је фит. Не волим гломазне футроле, поготово кад је телефон у старту велики.
Narucio? Odakle?
Ја имам овај ултра фит. Фаиста је фит. Не волим гломазне футроле, поготово кад је телефон у старту велики.
^ da samo sto nece biti original... Mnogo kopija ima i samo su izgrebale onaj "metalni" po ivicama, a i ne naleze lepo na telefon. Ovo je za one koji su kupili spigen fake, a ne sa njihovog sajta, a i razlika se oseti pod prstima.
Oseca se razlika i u dzepu...ja cu nekog gumenjaka i to je to..Mada mi je prvo na umu neka futrola iz koje mogu da vadim note 3.to mi je nekako lepsa opcija..Jer telefon je lep i prijatan u saci.Poledjina mu se najverovatnije tesko grebe.Tako da ne bih voleo da ga "oblacim" u futrole..Samo izvadim iz korica neke futrole i koristim.Mada,videcu jos.
Iskreno? Toliko para se daje za telefone i nema se 20 eura za kvalitetnu futrolu ili back cover.
Ja ne dajem pare.dobijam note 3 na poklon.A i smara me carina koja je neke ljude odrala za futrole pa su ispale 50eu na kraju
http://www.sammobile.com/2013/10/17/some-galaxy-note-3-units-experiencing-boot-loops/
jel ima neki samsung koji ne krene da crkava čim ga izbace?
Амазон. Од наруџбине до испоруке 7 дана.
Hvala za svaki savetWe're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order.
Pa eto jos veci razlog da uzmes i kupis kvalitetan neki back cover, posto ni dinara nisi dao za telefon.
Pa mozes preko sebe da porucisSad kad je dosao PP, ne moras nikog vise da cimas.
Inace te futrole na vadjenje zaboravi mislim na to da kupis, jer su nekvalitetne i tesne, a one lajsne ce se momentalno guliti (iskustvo od drugara koji se pravio pametan i nije me poslusao). Opet ako sasijes malo da ima lufta, telefon moze da ti ispadne.
Onaj S view cover ili neki dobar back cover su najbolji za telefone ovakve. Ja inace ne volim te na preklop, nekako me mrzi stalno da otklapam.
Sada kad poklopac baterije nije više sjajan, već je na foru kože, mislim da futrola nije ni potrebna. Previše degradira izgled. Ja sam i sa svog note-a 2 skinuo sve i mnogo je lepši osećaj u korišćenju telefona. Ionako ga ne držim sa ključevima u džepu već ili u torbici ili u unutrašnjem džepu jakne.
Iskreno? Toliko para se daje za telefone i nema se 20 eura za kvalitetnu futrolu ili back cover.
Oseca se razlika i u dzepu...ja cu nekog gumenjaka i to je to..Mada mi je prvo na umu neka futrola iz koje mogu da vadim note 3.to mi je nekako lepsa opcija..Jer telefon je lep i prijatan u saci.Poledjina mu se najverovatnije tesko grebe.Tako da ne bih voleo da ga "oblacim" u futrole..Samo izvadim iz korica neke futrole i koristim.Mada,videcu jos.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari