Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

^ skines original 4k fajl i gledas kako optereti jezgra procesora na kompu :d

Nema veze, sta fali, mora polako da se pocne sa uvodjenjem 4k medj' narod :) Cemu S800 i silna brzina.. ako nece polako da uvode 1080p sa 120 fps (slow motion) i 4k kamkorder sa lossless zumom npr..

A ovo sto je okaceno.. sve je to super ali mora da se sredi stabilizacija inace je beskorisno.. ovo se trese mnogo..

Poslednja izmena:
Cemu S800 i silna brzina.. ako nece polako da uvode 1080p sa 120 fps (slow motion) i 4k kamkorder sa lossless zumom npr..

Teoretski može, s800 podržava to, pošto je 4k 4 puta veća rezolucija od Full HD, pa ako telefon može da snima u 4k sa 30fps, prostom matematikom dobijamo da je moguće 1080p u 120 fps :)
Ostalo je samo pitanje da li senzor za kameru podržava to i da li će proizvođač ubaciti softver koji to omogućava

Džaba sve kad ga YouTube prikazuje u 1080p. Čak i da ga prikazuje u 4K, opet 98% ljudi ne bi moglo da ga vidi u punoj rezoluciji jer nema 4k monitor. Dakle, za sada je potpuno besmislen.

Pa nije besmislen, a kad zumiras? Mnogo vise detalja, tako da ne smeta nista. Na yt postoji iznad 1080p da se klikne original, kao sto je vec pomenuto. Mene lično to ne interesuje, ali sto da ne ako se vec nudi :)

Ma ovaj 4k snimo neki starac sa losim zivcima. Al bez veze ocekivao sam ois pa da zaokruze ovako dobar uredjaj. 123mb za 21s nije tako strasno.

Bas steta sto nema OIS... Mada nisam ga ni ocekivao, jer uvek se stavlja isti modul i softver od S serije, a posto ga S serija nije imala, nema ni Note 3.

svidja mi se sto se lik dotaka zadnjeg dela.. i tu je totalno u pravu,na prvi pogled izgleda kao kineska navlaka ali mora se uzeti u ruke da bi se dao konacni sud. sto li su stavili tu nazovi kozu nazad nikada mi nece biti jasno,jos stavili kao da se vide one kopce ili kuda je zasiveno !?! boze.. nadam se da s5 nece imati takvu zavrsnu obradu.

svidja mi se sto se lik dotaka zadnjeg dela.. i tu je totalno u pravu,na prvi pogled izgleda kao kineska navlaka ali mora se uzeti u ruke da bi se dao konacni sud. sto li su stavili tu nazovi kozu nazad nikada mi nece biti jasno,jos stavili kao da se vide one kopce ili kuda je zasiveno !?! boze.. nadam se da s5 nece imati takvu zavrsnu obradu.

Pa akcenat je bio da lici na note tako da sa onim sa strane zarezima i prednjim coverom lici na malu beleznicu. Meni se iskreno svidja ideja. Jos da je prava koza bio bi extra.

evo ga i ludi crnja :D

Otkazao sam pretplatu na njegov kanal... prvo se kompromitovao sa MotoX (očigledno plaćen da hajpuje krš fon) a sada je uradio preview telefona a da ga nema u rukama. Zaista neozbiljno.

Otkazao sam pretplatu na njegov kanal... prvo se kompromitovao sa MotoX (očigledno plaćen da hajpuje krš fon) a sada je uradio preview telefona a da ga nema u rukama. Zaista neozbiljno.

To očigledno neke stvari preozbiljno shvataš. Klinac je student, naravno da dobro dođe kinta sa strane. Da je neki profi, platili bi mu da bude u Berlinu i zaista ga isproba.

Meni je odličan i svaki video odgledam...

Pa akcenat je bio da lici na note tako da sa onim sa strane zarezima i prednjim coverom lici na malu beleznicu. Meni se iskreno svidja ideja. Jos da je prava koza bio bi extra.

Sta misliš na sta bi ličio zadnji poklopac posle 5 meseci da je orava koža? Poderan i nikakav. Jes da bi bila fora da je prava, ali je ovako praktičnije. Meni je super sto su odradili da liči na beležnicu.

Sta misliš na sta bi ličio zadnji poklopac posle 5 meseci da je orava koža? Poderan i nikakav. Jes da bi bila fora da je prava, ali je ovako praktičnije. Meni je super sto su odradili da liči na beležnicu.

Pa tesko da bi se poderao tako lako. Imam stare par godina rokovnike od prave koze i izgledaju tip top. Al je koza malo deblja. Verovatno bi bio malo deblji i tezi zbog toga. Videcemo kakav ce osecaj biti u ruci.

Pa tesko da bi se poderao tako lako. Imam stare par godina rokovnike od prave koze i izgledaju tip top. Al je koza malo deblja. Verovatno bi bio malo deblji i tezi zbog toga. Videcemo kakav ce osecaj biti u ruci.

Nista dok ga ne uzmemo u ruku :d

Salu na stranu, mnogo brze ces da poderes kozu ako je na mobilnom gde stalno dolazi u kontakt sa znojavim dlanovima. Rokovnik se ne koristi toliko kao telefon i ne drzis konstanto na znojavim dlanovima. A ovo si u pravu- prava koza bi bila dosta deblja.

Šta je tu čudno? Ima i Note2 sa dual sim podrškom. Originalni iz Samsunga oznake N7102 sa
Exynos 4412 chipsetom. Oficijelno je dostupan samo na kineskom tržištu.

Da li vredi cimati nase operatere sa pitanjem kad ce stici? verovatno nisu jos ni culi za taj telefon . .

Culi su, ali cisto sumnjam da ce ti neko dati informaciju, posto ovi sto rade u poslovnicama (nemaju blage veze da otvore telefon) a ovi u call centru ne znaju da sklope dve prosto prosirene recenice... Cini mi se da je @frostonja sa foruma uvek imao neke insajderske infromacije...

Poslednja izmena:
Jel se neko seca kada je stigao note 2 i koliko je u pocetku bio po oglasima sa Telenor mreze? Jedan period ga nije bilo i to cini mi se proslo je dosta vremena izmedju dve ture.

550-600, neki su prodavali i za 650 ako se dobro secam, ali to su bile vec nebuloze, mada kao i iPhone 4 kada se pojavio kada se prodavao za 1200-1300 evrica, pa ljudi kupovali...

Generalno kod nas dosta brzo stizu Samsung uredjaji. Ako me secanje ne vara, mi smo imali svetsku premijeru S4 pre mnogih vecih evropskih metropola.

Poslednja izmena:
Pa nije nas bila ekskluziva ali bilo je manje vise u isto vreme kao i u svim zemljama. I CG i Srbija i Hrvatska... su dobile telefon u isto vreme.

Ma nemoguće

To je kad se oduzmu i running i keširani procesi tako da je ovo odlično, a ovi što pišu "only" pojma nemaju

Ma sta je odlicno u 14% raspolozive memorije od onoga sto je reklamirano?

Nazad
Vrh Dno