Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Jos kad bi imao vezu da te neko ubaci u tu kombinaciju
To ce poslovni partneri kumovi rodjaci i ostala bulumenta da kupe a posle i preprodaju
Kad je izasao samsung bada s8500 takva je jagma bila za telefonom da sam preko 5 prijatelja poznanika itd jedva uspeo da mi ostave jedan
Zamisli tek ovo ,zadrzis telefon prodas sat neka ode i za 200 evra a moci ce i za vise verovatno ,prosao si super jos ako imas dobar paket mozes i na nuli da budes
Evo sad sam zvao njihovog komercijalistu ,kaze ne trudi se dzabe to je odavno razgrabljeno

Sad će da bude kao za Xperia Z, ko se javi da je dobio poklon ima vezu u Telenoru :)

Ja sam rekao da cemo biti medju prvima. Eh Srbijo, da i ti budes nekad prva u necem u IT-u :D

Ma dodjes im i kazes, hocu li dobiti sat i ako kazu hoces ti potpises ugovor, ako ne dobijes, ne potpises i to je to. Nek se oni onda cesu.

Cekam ja moj VIP, tamo su po 10k jeftiniji telefoni od Telenora + ce verovatno kad meni istice ugovor oko NG biti ekomotivacije ili tako nekog popusta...

Poslednja izmena:
Jedino tako
Odmah bi poceli sa pricom javice se trenutno je sve prebukirano .....

Idem sad da isplatim penal za ugovor nekih 7-8 meseci i da povecam tarifni paket i da rezervisem telefon i da vidim da li treba i mangulu pecenu da im prilozim kao zrtvu pa da dobijem i taj telefon. Javicu update veceras sta kazu lelenorovci

Пробао бураз да резервише преко сајта, (истиче му уговор у децембру), али није успео. Једино са пеналима можда. Ал ово са сатом је заиста добра фора. Испадне доста јефтиније

Pošto je ista cena kao S4...

Uporedjujem sa VIP-om standard 700- 54k sa 400 minuta više znači ne sa onih pisljivih 300 u pis 1000 i razlika je 7200 u korist VIP-a, a sa ekomotivacijom znači još minus 5k dodje do velikih 12k... Sto je mnogo mnogo je, a i dobije se više minuta...

То је за оне који узимају без сата (обичне људе) ;)

Pošto je ista cena kao S4...

Uporedjujem sa VIP-om standard 700- 54k sa 400 minuta više znači ne sa onih pisljivih 300 u pis 1000 i razlika je 7200 u korist VIP-a, a sa ekomotivacijom znači još minus 5k dodje do velikih 12k... Sto je mnogo mnogo je, a i dobije se više minuta...

Za Standard 700 je u VIP-u trenutno isplativija ona ponuda -9000 manje na pretplatu a ne na telefon.

PiS1000 koji košta 1820 dobiješ telefon za 61200 = 536€ što je stvarno primamljiva ponuda kad se uzme u obzir da je telefon tek sad izašao i plus dobijaš sat koji će u prodaji da košta oko 250€ a sigurno možeš da ga utopiš sad za 200€.
Kad se sve sabere i oduzme ispada da se telefon dobijaš za 336€ ako uspeš da upadneš u ovu promociju sa satom. Još ako si stari korisnik uzmeš ga na 6 rata ako može preko online shopa.

isplatih otkup ugovora i rezervisah online telefona na iznos od 45000 i 6 rata uz paket prenesi i surfuj 2000. Troje ljudi u call centru mi rekose da sigurno dobijam sat. E sad, videcemo : )

isplatih otkup ugovora i rezervisah online telefona na iznos od 45000 i 6 rata uz paket prenesi i surfuj 2000. Troje ljudi u call centru mi rekose da sigurno dobijam sat. E sad, videcemo : )

Cestitam :)

Jos ako bi mogao kasnije da odradis jedan detaljan opis, pa da vidim da l' da bacam pare ili ne :D

Obavezno da bacis koju rec o telefonu i satu :)

Eto zasto ljudi kupuju Samsung toliko.
Gde je G2? Z Ultra? Z1?...
Samsung je jedini koji pretstavi telefon i on je dostupan u roku od 15-20 dana. Plus ove akcije mogu samo da povecaju prodaju.

Apsolutno si u pravu
Ja sam hteo uzeti LG G pro,al dzaba cekao 2 nedelje video nece skoro ispala mi neka dobra kombinacija za N2 i ja uzeh njega
A veruj mi nisam jedini koji nije hteo da ceka

Ne znam kad ce stici telefon, to nisu znali da mi kazu. E sad, ja putujem prekosutra za Minhen i tamo ostajem 12 dana, ukoliko kurir donese pre toga telefon, ja moram da budem licno prisutan i da potpisem ugovor, jel tako? ne znam sta se desava u tom slucaju, ako me bude zvao mogu jedino da ga posaljem na neku drugu adresu, ali on nece dati telefon bez potpisa ugovora, tako da verovatno moraju vratiti telefon u centralu i sacekati da se vratim. nadam se da ga nece ni isporucivati pre pocetka oktobra, ali videcemo : ) Bice neki opis cim ga dobijem.

Мис'им , ако хоће да буде међ' првима......

stiže mom rođaku u ponedeljak, pa ako stignem, snimam neki mali video sa utiscima...mada ne obećavam jer možda neću biti blizu ...

A da li je od sutra dostupan??
Ja sam cuo tek od sredine Oktobra...

Ovo je brze nego u mnogim zemljama ako je dostupan od sutra.

Cene sve iste kao S4 mislim sem uz ovaj najslabiji paket:

http://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/eShop-Telefoni/Mobilni-telefoni/Samsung/Galaxy_Note_3
http://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/eShop-Telefoni/Mobilni-telefoni/Samsung/Galaxy_S4

Zar ne bi trebalo uz najveci paket da dobijes telefon za 1din? Tako je bilo za note 2. Taj poklon sat je onda cista navlakusa, das 200e, plus potpises najveci ugovor i kao dobijes sat gratis, a ti si ga u sustini platio.
Mozda kasnije spuste doplatu.

Lošija?

Htedoh ovo da napisem u Oppo n1 temi, neko je napisao da je kamera bolja od n3 , a skoro u rangu galaxy kamera , ili tako nesto, pa sam pretpostavio da se misli na s4 kameru. .

Nazad
Vrh Dno