Nisam nesto zadovoljan Phronesis romom, a takodje ni sa ostalima koje sam probao. Ovaj rom do danas sto mi je bio (koji je bio instaliran kada sam uzeo juce ovaj telefon) je daleko ispred svih i to za klasu, medjutim taj rom sa 6.0.1 i s7 portom je bio pusten samo na kratko free, i posle toga je prebacen na placanje. To mi je decko juce i nagovestio da ga ne diram ako mi odgovara jer necu moci da ga instaliram vise, medjutim nisam ga dobro razumeo a ni cuo. Sad videh da sam se grdno prevario, jer su svi romovi koje ssm isprobao do sada dosta losi, sa dosta bagova, lagova ili slicno. Trenutno sam na AryaMod 8.3 koji je neverovatno dobar i pouzdan, mogu slobodno da kazem i perfektan, ali je sa sistemom 5.0 pa je uglavnom sve starije, dok sa onim romom do danas sam imao istu tu stabilnost i brzinu, samo sto je on bio sa 6.0 sistemom i sa najnovijim interfejsom od s7, tako da moracu da nadjem nacina da ga se dokopam opet.
Inace za sve kojima nije problem da koriste 5.0 LL, slobodno cepajte AryaMod rom, definitivno nesto najbolje od ponudjenih romova. Kad bi odradili isti posao samo sa MM 6.0 i nekim dobrim portom od note 5/s7, to bi bio pun pogodak, a nadam se da ce i toga biti.. 🙂
EDIT: Upravo sam pronasao i AryaMod 5.1.1 llb sa full port od note 5, ista ekipa pravila, tako da cim ga testiram javljam da l vredi. Ako je lepo nastelovan ko ovaj 5.0 to ce biti pun pogodak! 🙂